Faailo mai le 1 card i luga o le mafutaga - o le tau o Arkanov

Anonim

Aofai 1 Tarot Faafanua o le a faʻaalia ai le fesoʻotaʻiga i le va o oe ma le tagata filifilia. Afai o loʻo e faʻaleagaina oe i le masalosalo, naʻo le le gata mai ma maua ai le lelava o loʻo i totonu.

O le uiga o Arkanov Tarot i le alofa

O le a sili atu pe a fai e te mauaina le tele o faʻamatalaga auiliili o Arcana. Ae afai e leai se avanoa, e mafai ona e faʻaogaina le matou lisi: I totonu o se puʻupuʻu puʻupuʻu o pepa taʻitasi i totonu o le mafutaga.

1 Tarot Faafanua mo Fesootaiga

Matua Matua:

  1. Laiseneina E te le tau talanoa e uiga i lagona ogaoga, ae o taimi faʻatasi e te faʻaalu lelei. Malamalama intrigue, nofoaga fou, feusuaiga e aunoa ma le tautinoga - maualuga, o le a le mea e mafai ona teena.
  2. Mag - i lau komepiuta, o le paga o le a taʻitaʻi. E le talanoaina ona tali. Ae o le inisiua ei tua i taimi uma, ma tiute mo faʻafitauli uma, o lea foi, o lou tulaga e sili ona faigofie. E aoga le mataala pe a pa'ū le faafanua i se tulaga iloga: O lea o loʻo matou talanoa e uiga i le pule saua ma faʻataʻitaʻi.
  3. Primentess - o lou tagata e nana se mea. Ona o lenei, talitonuina atonu o se va, taumafai e aumai i le manatuaina.
  4. O le malo - o se vaʻaiga mo lou paga e lelei. E leʻo se mafutaga talafeagai, ae o loʻo ia te oe avanoa uma e maua ai le fealofani ma maua le fiafia.
  5. O le Ememua o le faatusa o le tele ma mama le alofa. O se tasi lea o tagata na mamanuina o le tasi ma le isi i le isi i le vateatea moni ma le le talitonuina faaletino.
  6. Ositaulaga - o se faʻailoga o mafutaga tuʻufaʻatasi. E tele taimi e sili atu le le fiafia i le alofa pe alofa foi i nisi tupua, o le tupua e le mafai ona vaaia.
  7. Alofaʻaga (amio lelei tumu i alofa, matua faʻamaoni ma fiafia, talitonuina ma le fiafia. Union o Fata, o tagata e faamoemoeina mo le tasi ma le isi.
  8. Chariot - faʻailoa mai o le paʻaga e fesoʻotaʻi ma oe, ae le tau faitau i luga o lagona loloto ma malosi lagona. O mafai ona suia mea uma mo le sili, ae o avanoa e laiti.
  9. Faamasinoga - Commuc mafutaga. E tele taimi o loʻo i ai o nei lagona: e leaga mo oe, ma e le mafai se uo. O le vaeluaina e le maalofia, o le a vave sau i le vave e te galue ai le kariam debits.
  10. Faʻatomuaga - Faʻatasitasi pepa, faʻailoa se taimi le lelei i lona lava olaga. E sili atu le le o le sailia o se paʻaga, ae ia faia le faʻatinoina o isi sini autu.
  11. O le uili o le 'oa o se mafutaga mautu, ae e sili atu le masani nai lo le alofa. E tauafua tagata i le tasi ma le isi, Malosiaga e mafai ona tupu aʻe le alofa i se isi mea.
  12. Malosiaga - mafutaga e faʻatatau i se malosi faʻamalosiʻau. Ae e le manatu faapito e tulai mai ai lenei faiga faafetauia faaleagaga mai lenei mea. O le taimi lava e pei ona sau le fautuaga, o le a pa'ū le laina.
  13. Hadd - alofa e aumaia ai le mafatia ma le le fiafia. O tagata paʻaga o loʻo taumafai e taʻimua, ona faʻamalosia pea e le tasi le faʻatū, o le vaeluaina o taimi e le maalofia.
  14. O le oti e lē mautu, atoatoa ituaiga feeseeseaiga ma feeseeseaiga. Afai e te ave uma i ou lima ma sau i luga ma le auala e faʻasaʻo ai le tulaga, e i ai le avanoa e tausi ai pea le alofa.
  15. Tauloto - alofa i se paga. Atonu o se tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o agaiga, faʻaaloalo, ae e le umi se naunau, ae o loʻo umi lava ma ogaoga mafutaga.
  16. O le tiapolo o se faʻafanua o le naunautaʻiga, faʻatusa o se malosi malosi faʻamalosi tino i le paga. Ae sa masani ona leai ni le saʻolotoaga, ae le masani ai ona lagona, mai na e tigaina ai.
  17. Tower - o lau pele a oe e te le lelei. E sili le taofi o le miti e uiga ia te ia ma fai mo se sili atu agavaa mo mafutaga.
  18. Star - faʻaalia se mafutaga ma se tagata le saʻo o le a faʻatalitali pea mo le laʻasaga muamua mai ia te oe. Mafaufau pe o e nofo e o mai i ai, pe sili foi le auai.
  19. O le Masina - E tele loimata ma puapuaga i le faiā, latou te aumaia na o le le fiafia. Maualuga le avanoa o le faalataina, taufaasese, faalataina.
  20. La - Paʻaga o le uluaʻi alalaga. O le a ia faia mea uma e maua ai lou nofoaga, pa'ū i lou alofa ia te oe lava. Maualuga avanoa e fausia ai mafutaga fiafia ma le naunautai.
  21. O le faʻamasinoga mataʻutia o le toe foʻi i le muamua, o le toe faʻatulagaina o soʻotaga o soʻotaga. I nisi tulaga, o se toe fai ma le atoa o lagona muamua.
  22. Le lalolagi - o ou manaʻoga uma e faigofie ona faʻataunuʻuina, o le a e feiloaʻi tonu le tamaloa o ia miti o. Toeitiiti lava o mafutaga lelei e fiafia uma ai uma.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia mautinoa ia ou gauai atu i le ala, o le afu a Arcan e pa'ū i le ata. I le tulaga muamua, o le vaʻaiga e sili ona lelei, i le lona lua - e masani ona leai.

Na fai mai le manuia i le 1 Tarot Faafanua ile Mafutaga

Siaki le vitio e uiga i le fua faatatau i le mafutaga ma Tarot kata:

Faʻafefea ona ou mateina se tasi faʻafanua i le uiga o se tagata ia te oe?

O le fesoasoani o le tala e faigofie tele. Ae afai e te manaʻo e maua se faʻamoemoe faʻatuatuaina, e tatau ona e mulimulitaʻi i tulafono o le ata masani i luga o le Tarot kata.

Tasi pepa i le uiga o le tagata

Fautuaga e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻaaoga se taga e a ia te oe. E leai se isi e tatau ona paʻi atu i ai. Ona maua ai lea e le kata le mafutaga ma lau oe lava malosi ma o le a faia moni ai faʻamatalaga.
  2. Taimi o le toe fananau, e tatau ona ufiufi le laulau i se paʻepaʻe paʻepaʻe, ma tulimanu, tuʻu uiga o elemene e fa. Air - susunuina le Incencense (manogi o fasilaau poʻo le taua o suauʻu i le farma lamp). Afi - o moligaʻo moligaʻo. Lalolagi o se atigipusa tumu i fanua. Vai-tioata ma le vai.
  3. A faʻapea e te tautau se deck, mafaufau mafaufau o se tagata, le iʻuga o mafutaga ma lea e te popole ai.
  4. Ma faʻamoemoega, fesili i le Tarot O le fesili o loʻo ia popole ia te oe, ma le le mafai ona maua e se tasi pepa mai le foloa.
  5. Vaʻai i lona aoga - Arkan o le a taʻu mai ai le uiga o foliga ma le iʻuga o lau mafutaga ma le tagata filifilia.

E taua le malamalama i ai tusa lava pe le lelei le vavalo, e mafai ona e suia pea le tulaga. O lenei mea, faʻaaogaina Tarotov Fautuaga - O le a latou fesoasoani e faasaʻo faʻafitauli i le olaga lava.

Faitau atili