Tigia i luga o le faʻamaoni i luga o faʻafanua - faʻailoga ma auala

Anonim

E mafai ona totogi mo le alofa ma le faʻamaoni i auala eseese. O le aso ua tatou mafaufau i ni filifiliga - fesoasoani i le faʻamaoni i le Tarott, ose taʻaloga o le moligaʻo i luga o le moligaʻo. E mafai ona e faʻaogaina soʻo se metotia e saili ai pe o le toʻalua suia pe pele?

Ua taʻu atu e le manuia le faʻamaoni i le Tarot

Ua taʻu atu e le manuia le faʻamaoni i le Tarot

Mo lenei faʻaleagaina, e tatau ona i ai se faʻailoga masani poʻo le alofa o Tarot. Ina ia fausia se siosiomaga talafeagai ma le tulaga o loʻo i se sauniga, e mafai ona e faʻasusu le moligaʻo ma mea manogi ma le manogi o le oneone. E fesoasoani lelei e fetuunai le manogi o le anise poo le tamaoaiga. E leai se tasi e tatau ona faʻalavelave, o lea o le faʻamatala o le mea e sili atu le faʻaalu i le leva o le afiafi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O kir Arkana, fesuisuiai i le fesili. Ona amata loa lea ona alu ese mai le nofoa o le 8 o le au Arcanes, gagau i latou i le faasologa nei:

  • O le uluaʻi arcan o loʻo taʻoto i lalo i le ogatotonu o le laulau;
  • o i lalo na tuuina mai ai le lona lua;
  • oo le taumatau o le lona lua o le tuuina lona tolu lea Arcan;
  • Fa na tuu e Arcan lona lona lua ma lona tolu;
  • Lona lima - mai le pito i lalo mai le lona fa, e masani ai i ai;
  • Ono postay meli i lalo o le lona lima;
  • Lona fitu ma le valu - i lalo o le ono orcane.

Le taua o avanoa

  1. O le muamua Arcan o le a faʻaalia ai ou lagona mo se tamaloa, o loʻo i ai le tele o mafuaʻaga. O nisi taimi o se fafine atonu e le nofouta i osofaʻiga o se uiga moni i le paʻaga, o le Tarott e masani ona faia e le uma mai i le itu.
  2. O le a faʻaalia mai e le ancan le mafuaʻaga e masalomia ai le talitonuga.
  3. O le lona tolu Arcan faamatala le mafutaga i le va o paaga i le taimi nei.
  4. O le lona fa Arcan faʻaalia le i ai o le i ai / leai o le mea moni o le faʻapopoleina o le toʻalua / pele.
  5. O le lona lima a Arcan o le a faʻaalia ai le atinae o fegalegaleaiga i totonu o le faʻatasiga, afai o le mea moni o le le faʻamaoni ua faʻamaonia e le lona fa Arkan.
  6. O le ono o Arkeda e tuuina atu fautuaga, pe faapefea ona tumau le alofa tumau i totonu o le aiga. Afai e le o le rusason, o Taro e maua ai se taumafaiga e puipuia le le faʻamaoni i le lumanaʻi.
  7. Fitu Arcan o loʻo faʻaalia ai le lumanaʻi i le lumanaʻi i le va o paʻaga - o mafai ona latou mauaina? O lenei tulaga e iloa ai se fafine.
  8. O le lona valu o le a faʻaali mai ai le auala e faʻafesoʻotaʻia ai oe e lau paga ia te oe i le lumanaʻi.

Tatala le faʻamatalaʻupu ma amata faʻamatala le le lelei. Ae peitai, ia manatua o faʻafanua o faʻaalia le ono faʻaalia o le atinaʻeina o mea tutupu ma e le mafai ona sainia le faʻasalaga o mafutaga! E mafai ona suia mea uma pe a manaʻomia.

Tito i luga o se taga taalo

Mo lenei, o le tali fou o pepa o pepa o le 36 laupepa o le a manaomia. Mo fesuiaʻiga moni, e taua tele o le fola e le o taʻalo i le Palemia poʻo le faʻavalevalea o le a le taʻuina i le mea moni.

O lea, na e faatauina se mapu fou. E manaʻomia le taumate i le leoa ina ia leai se tasi e faʻalavelave ia te oe ma e leʻi faia faʻalavelave. Faʻatulagaina i le faʻasologa o le suʻesuʻega, toso le fola. Beloitaga e fai le anufe tupu. Faapipii pepa i luga o le laulau tolu i le laina - na o le 9 kata. O le ata o loʻo faʻaalia i le ata.

Mafuaaga mo le faʻamaoni i le taʻalo pepa

  1. O le muamua pepa o le a taʻu mai ai pe o le a le mea sili ona popole ia te oe i fegalegaleaiga ma lau pele.
  2. O le pepa lona lua o le a taʻu mai ai lau paʻaga - o lona faʻamatalaga puʻupuʻu.
  3. O le vaega lona tolu o loʻo faʻamatala pe faʻatuatuaina ai le paʻaga.
  4. O le fa o lona uiga o le i ai o le i ai o le genson. Afai ua pa'ū le ladmurk, e iai le le talitonuina. Afai e le paʻuʻu le tamaʻitaʻi, e mafai ona e manava ma le filemu.
  5. O le lima pepa faʻaalia ai le i ai / leai se fiafia o lau e te fiafia iai i isi fafine. A faʻapea e pa'ū se tamaʻitaʻi, o lenei aia o loʻo iai.
  6. O le ono pepa o le a faʻaalia ai o loʻo aʻafia ai le manatu o lau pele. Afai e pa'ū le fuainumera, o lona uiga e aafia ai e se tasi mafaufauga ma taga a le pele.
  7. O le faʻaiuga lona fitu o le a faʻamatalaina ai le mafuaʻaga, ona o le mea sa Pele na amata ona suia (pe mafai ona alu i ai i le taimi saʻo).
  8. O le valu o pepa o le a valoia ai le lumanaʻi vaʻaiga o lau mafutaga, e pei ona e tausia lau pele.
  9. O le iva pepa o le a faʻamatala ai pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻia oe e le tagata e pele ia te oe i le vaʻaiga.

E faʻauigaina le faʻauigaina, ave le tautala faʻaaoga mo se taga taalo. E mafai foi ona e faia lenei gatasi ma Tarot pepa faʻaaogaina se faʻamatalaʻupu mo fesili e uiga i mafutaga.

Ua fai mai le manuia o le faamaoni i lo matou moligao

E suia le tane po o lou fiafia? Tele fafine ua popole i lenei fesili, ae e le mafai ona e faʻaaogaina i taimi uma kata. O Le Aufaiga Tau ma le Moligao o le a fesoasoani ia te oe ia e iloa ai pe o iai se isi fafine ma se pele. O le faia o lenei mea, faʻatau se moligaʻo, sili atu le lauʻeleʻele. I le po, sasaa vai mai le crane i le sauir ma tuu i luga o le laulau.

Ave se moligaʻo i ou lima ma taofi mo sina taimi ina ia faʻaoʻo mai ai le wax ia te oe. Fai lou faʻamoemoe e vaʻai i le teine ​​le fiafia pe a iai. Liua se moligao ma ave lemu luga o le vai 12 taimi i se lio.

Nei ua lalagi le moligaʻo ma faitau le vaipuʻu, faʻaʻaisa i le vai. A faʻapea e tape le numera o le mataua, e le saʻo le tane. O se numera e faʻamaonia ai lona faʻamaoni.

O le filifiliga lona lua o le Fortune tala i Moligao

Mo lenei faʻaleagaina, e manaʻomia ona faʻatau ni moli manifinifi se lua ma faʻapipiʻi i latou i mata tioata. Faataamilo i tioata ma moligaʻo, e tatau ona e liligiina se lio o masima (sili ona taufaamatau) faʻasolosolo atu ma fai mai:

Tigia i luga o le faʻamaoni i luga o faʻafanua - faʻailoga ma auala 6495_3

O lenei mu moligao mai le afitusi ma faatalitali mo lea o se tasi o i latou o le uluai fua pe o le a maua mai. o le le sao lau lamepa o outou, o le lamepa o le matai tuuaia - i le itu tauagavale o outou. Afai e siomia ai le muamua o outou lamepa, ei ai se fafine ese le pele.

O le tamaoaiga taʻu manaoga ina ia tauaveina pea i se potu pogisa, i le tino e maua ai se satauro, lauulu ufitia i se solosolo. O leʻi faamanuiaina ma ina ua mavae ai, e tatau ona e faitau lo tatou tamā 3 taimi.

valovaloga i le faamaoni i luga o le faata

Valovaloga i le faamaoni i luga o le faata

o loo i ai Salus faamatalaga uma e uiga i le tagata e pei o le toto ma le lauulu. Mo lenei valovaloga faatuatuaina, e tatau ona e nofo na o ia, faataapeina le lauulu ma le malamalama o le moligao ekalesia i luma o le faata. Vaavaai atu i lou mirroring, taʻu mai faatolu se fasi:

Tigia i luga o le faʻamaoni i luga o faʻafanua - faʻailoga ma auala 6495_5

E tatau ona e faitau ina ia faua accumulates i le gutu - e lē tofatumoanaina ai. Ina ua uma ona fetalaia le upu mulimuli, feanu i luga faata. Afai e amata ona tafe lou faua i luga faata, ei ai se fetauai. Afai o se vaega o le faua faatulagaina i luga, ma le vaega lona lua sa amata ona sosolo, o le a amata le taimi o le tane i suiga. Pe afai e le tafe faua, le faamaoni o ia.

Fautuaga

E tatau ona ou talitonu tamaoaiga faamatalaina i le fouvale? Afai e te matauina lou tagata malu po o amio e le masani ai, e faasino i taimi uma i le uunaiga a se tasi tamaitai po o lona aia i ai. I lenei tulaga, o le valovaloga mafai ona faamaonia le moni o le fouvale. Ae afai e te le iloa o le suiga i le sootaga o lou tagata pele e, e le mate mo lona faamaoni - o le faailoga leaga. O lea la, e mafai ona tosina atu le manuia i lou olaga.

Faitau atili