O a miti e fufulu i le taele i miti ma faʻauiga o miti

Anonim

Sina i le taele o se tasi o sili miti i miti uma ma faamatala. O le taele i se miti e fai ma sui o le faʻamamaina, faʻaiʻuga o se malaga umi. O le taʻele mo le tagata o Lusia o le nofoaga o le faʻaoleoina le lalolagi i le lalolagi. Ogaoga ma le manogi kvas, vevela steam ma sulugatiti spoom, snarling splashing po o uo, sauni e faaluaina le malosi o le vai. Ia malamalama i le mea e miti ai e fufulu i le taele, matou te liliu i miti miti.

Teine i le taele

Tele faʻataʻitaʻiga ma faʻafomaʻi na faia i totonu o le taele - mafanafana, susu, faʻamago, malulu, ma faʻamoemoe i le manaʻoga. O le moe o loʻo faʻaalia ai e te manaʻomia se fulufulu ma faʻamafanafanaina. E te faʻamaoni e tatau ona maua se mea lelei, ma e manaia le faʻaaoga tatau o le fautuaga na e tuʻuina atu ia te oe i se miti, o le mea moni.

O le isi aoga o le taele o le le aoga o le taimi ua tuanai. I tala tuai a ofe, fonotaga lelei lelei, fai o ia i le tapu ma foliga mai o se teine ​​talavou. Na galo foi i le tama talavou na i ai, mai iina, ma galue ai mo le mato, i le taimi e tasi e faia ai galuega a le tagata pele. Ina ua faalavelave le tama i se aitu ma o ia o lona malosi tele, na liliu ai o ia e leulu i totonu o le puaa ma 'ai. A faʻapea sa faʻatonu e se isi malosi i le aliʻi, o le tagata tamaʻitaʻi poto i le taele, faʻapea ia te ia, 'ua le oti foʻi;

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Banya

Taua taua

  • Fufulu i totonu o le taʻele i le miti - ia faʻafou malosi lou olaga, vaeluaina ma taimi ua teʻa, na aumaia le aoga aoga, ae aunoa ma se lagona o le tausalaina
  • E tatau ona totogi le miti i se miti, na muamua atu i le tauvaga i le taele. Atonu o se mea taua tele. I le taele e te fufuluina ai ni tulaga o le mea na tupu muamua.
  • Faamaeaina o se tasi auala ma amata se mea fou. I le taimi lea, o le tagata e vaivai ma e le puipuia. Aua le fuafuaina fonotaga taua mo le lua aso. Faaalu le taimi i le kamupani a uo, aiga pe ua nofo toatasi.
  • Mo se fafine, o se teine, fufulu i totonu o le taele i se miti e mafai ona tupu le mea leaga o le physiololololon suiga i le tino - o le matua na latalata mai pe a fanau mai. Tolopoina i vaega taʻitasi faʻapea, e aunoa ma le faʻatamala. O lenei ua le talafeagai le le amanaʻiaina o faʻafitauli o le phymedy physiology, peiseai latou te le o mea uma. O fafine e tatau ona fetaui ma le le mafaufau ma le faʻamalosiʻau o tagata faʻasalalau, e tutusa lava le fiafia i le marshism poʻo le menonnaise. O lea manatu e taʻitaʻi atu ai i le taimi muamua o le fafine gaosia le faʻafaileleina o le fafine, houssional faʻafitauli. O le moe o loʻo faʻaalia ai e manaʻomia le tuʻuina atu o se taimi tele ia te oe lava.
  • Mafaufauga matagofie ma osofaʻiga o le isi itupa - ia mataala i le fiafia ma fesoʻotaʻiga masani. Mo nisi matata, faʻafesoʻotaʻi ma faʻatau atu o loʻo faia o ni ie puipui i le potu 'ai. E tupu mai lava i mea uma, ae o le faʻafiafiaga e le afaina, ma le faʻaeteeteina le puipuiga ma antiseptics.
  • O le potu mama e mama ma le manogi o mea manaia, manogi, ua uma ona e sauni mo le faʻamamaina, mamafa faʻataʻitaʻi i ai i le olaga ma le soifua maloloina. O le taele i le miti e sili atu le laki ma o le a moni, tele o manatu fou, e fiafia i ai latou fesoʻotaʻiga, ae o latou lava fesoʻotaʻiga, e oʻo mai tagata o latou
  • O se potu tiga māmā i le manogi o le fusi o le vai, ma le fologa o lologa, e le ofi i totonu o le mea leaga, ma e tatau ona e tele ai le malosi ma tupe e aumai ai ni mea leaga. Aua le fiu, e mafai ona e taulimaina. Ae mo le lumanaʻi, teena tulaga tau vaʻaia ma fesoʻotaʻiga.
  • Afai o oe miti o se fale gaosi tafe, lea e mafai ona e faʻamamaina pe a maeʻa le galuega, faatali mo le faʻaopoopoina, faʻamatalaga sili ona manaia.

Pepe i le faasaina

Faʻauiga o Pule

  • Ua fai mai le tusi miti a Miller o tagata na e filifilia e faʻasoaina se taimi i le taele i se miti o le a avea ma faʻavae o lou olaga i le lumanaʻi. Tagata e le paʻu i lenei lio tapuni o le a faʻafuaseʻi ona foliga mai ia te oe le le fiafia, le fiafia ma le tatau ona manaʻomia lou mafaufau. Ia aveese lenei aafiaga ma le leiloa le aiga, alu, mo se faʻataʻitaʻiga i totonu o le vai vai uma. E iai le anufe aiga na fofoina o alii ma tamaitai. I le taimi nei e le o le taimi na mafai ai e le fafine ona ia tau mo le faʻasaoina o le aiga ma alu e malie.
  • E ala i le miti o TSVTTKOVA, aau ma fufulu i le taele faʻatasi ma tamaiti o lona uiga o se mitamitaga sili o galuega. Tou te le faatuai lau gaioiga, mitamita i mataupu, fanau, aiga. Ina ia aua neʻi maasiasi e le aiga i le mea moni, o le teuina o tupe faʻaalu i totonu ma piki le agaga o le agaga mate tele.
  • Fufulu ou ulu na - fafauina faafitauli lē existent. Fufulu ma uo ma uo teine, nusiʻa o le tasi i tua - faʻatasi ai faʻafitauli, saili fofo, e faʻaalia ai le faʻalauiloaina.
  • Ua folafola mai e le Heruda's Hall's Breat Break o se mea fou o le naunau i le va o le va o tagata matamata po o le au alofa fiafia. Mai le manatu o frad, o le taele o se fafine tupua. Fufulu i se miti i le taele - e popole i le lona lua fanau.

Tafaoga

Faaiuga

E ui i le mea moni e matagofie lava i se miti, faamamaina ma le toe gafatia ua atoatoa, e i ai faigata, e i ai ni faigata. E le manaʻo se tasi e te amataina se itulau fou o le olaga. Aua neʻi avatua se mafuaʻaga e le vaʻavaʻaia, amio e pei ona masani ai ma aua le taʻu tele atu ia te oe.

Alu i le taele ma moni o se manatu sili. Par paka, Hamama, Sparat Counters, Tafafa Taʻavale, Fale o aso malolo ma le vai taele pe naʻo le Baccha i lau tautua. E oʻo lava i le matagofie o le aluga o le fanau mai ma le faʻamalieina ma feusuaiga feusuaʻi. Aisea e le toe fanau mai ai mai lea taimi i lea taimi.

Faitau atili