O a miti a le atalii i miti freud, vansu ma miller

Anonim

E masani lava, e vaai tagata i o latou aiga i miti. O nisi taimi o miti e vaʻaia o latou i le taufaʻafefe ata. Ma aisea o le miti atalii o le a taʻu le miti tusi.

Tama ma le atalii

Miti faʻauigaina: tama - o se miti miti i luga o ata eseese

Vaʻai le fanau mai o le ataliʻi i se miti

  • Afai e mafai ona e vaʻai i le fanau mai o lou ataliʻi i lau po ua gaoa, o le a ou maua le tele o le fiafia, o le a le mafai ona faʻamalosia soʻo se fili.
  • Afai o le tamaititi e fiafia ma ola maloloina, o le taimi lena i le ola moni o le a alu pea i ou tafatafa. E mafai ona e ola i se olaga laki umi, faʻapea foʻi ma le faʻatinoina o au fuafuaga uma.
  • Mo se teineitiiti i se tulaga, o se miti e mafai ona faʻamatalaina moni. O lona uiga, o le a avea moni ma tina o Tina.
  • Ia aʻoaʻo se tamaloa i se miti na fanau mai e lona au pele lana tama fanau. O lenei ata o loʻo faʻatusa mai ai le fefe tele i lona taʻuleleia.
  • Se ata uiga ese mo se tamaloa - ia fanauina i le Alo. O lenei miti e mataina le mea o le a e sau i luga o lau fefe foliga foliga ma manumalo i le manumalo. A uma lena, o se moli moli i le olaga o le a amata.
  • Saili poʻo le mea na tuʻuina atu e le afafine ia te aʻu le ataliʻi. Mo le ausia o au sini e te manaʻomia le fesoasoani ia E pele ia te au. Naʻo oe e mafai ona ausia ni faʻamanuiaga sili.
  • Afai o le teine ​​i le mea moni e le o maitaga, ae i le miti na ia fanau mai ai i le pepe, ona tatau lea ona fefe i tala ma faitatala. O fili ma fili o le a manaʻo e faʻaumatia lau taʻuleleia i se auala talafeagai.

Fafaga le sulugatiti e susu

O se miti na matua faʻamautuina ai le miti i se manuia tupe teufaafaigaluega i se faʻamanuiaga poloketi. E mafai foʻi ona e maua se siʻitia o le tulaga i le galuega poʻo se totogi faʻateleina.

Vaʻai le maliu o se ataliʻi i se miti

  • O se vaaiga le manaia o se mea e oo i se miti. Ae afai na e vaʻai i se miti tutusa, o le a e faʻatali mo se suiga mo le sili atu. Ma, o lenei faʻailoga ua faailogaina se fiafia ma fiafia o se miti ma le fiafia o se miti ma le toa sili o le miti. Matuia faʻamaʻi o le a le faʻalavelaveina ai lou aiga. O le faʻauiga e tasi o loʻo iai se miti i le mea na e tanu ai lau tama.
  • Ae afai a le fiafia le ataliʻi ua ola mai ma ola maloloina, ona toe faʻatali lea o le faʻafitauli ma le le fiafia mo oe. E tatau ona e manatua le talanoaga, poo a tupu. Masalo o ia e manaʻo e lapataʻia e uiga i le lamatiaina o lamatiaga. E le toe oti na sau i miti e ola pei o lena. Masalo e tatau ona e manatua le maliu.
  • Afai i se miti na e fasiotia ai lou suli, ona o le ola moni o oe o oe e faʻaleaga lou fiafia. O le a tupu ona o lou faʻatamala ma le faʻatamala.

Mitiia e se tamaititi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se teine ​​matua na i ai se tamaititi na moemiti o pepe. Miti Faʻatalanoaga Faʻatinoina Fautuaina le Tuʻu o le fefe ma amata taumafai le fou. Uuiupu e mautinoa o le a e mautinoa le galue. E le tatau ona galo foi ia te oe i se taimi e mafai ai ona e talosaga mo lau fesoasoani.

O leisi faʻauigaina o se mea e taofia ai oe i le taimi ua tuanaʻi. E taofia ai aso nei ma manatunatu i le tulaga o iai nei. Masalo na e tuua se pisinisi e leʻi maeʻa e taofia ai manatuaga o taimi ua tuanaʻi. Tatala i latou ma amata agai i luma.

Afai o loʻo taumafai le pepe e talanoa ma oe, ona e taumafai lea ia e manatua le talanoaga. Miti fesoʻotaʻiga e le aofia ai o nei upu e mafai ona faʻavaloaga.

Aveese le atalii

I le miti, na latou leiloa lo latou ataliʻi - E te fesoʻotaʻi vavalalata oe i lou loto i mea sese. Mai lea mea e te fefe ai e fai se mea fou. Ae o lenei lalolagi o loʻo malamalama i faʻataʻitaʻiga ma mea sese. Afai e te le faia misia, ona le mafai lava lea ona avea lea ma polofesa i lona tele o gaioiga. O le faʻatalatalanoaga lava e tasi o loʻo iai se miti ina ua gaoia le tama.

Auai i le faaipoipoga a le atalii

  • O lenei ata faʻaalia ai lou faʻamaualuga mo lou suli. O loo e mitamita foi i le agavaa e mafai ona siitia se tagata agavaa o le Sosaiete.
  • A le fiafia le ataliʻi i le faʻaipoipoga, o le mea moni lava e masani ona e ona ona aʻe agai i lona olaga ma au fautuaga. O nisi taimi e te faia ai e le malamalama i ai.

Mamai

E vaʻai i nifo mamaʻi i le po auro - o se faʻailoga le lelei. Na ia faʻailoga na ou mauaina tala leaga ma le tele o faʻafitauli o mea tau tupe. E aoga le saunia mo le amataga o le uliuli fasi i le olaga.

Masalo o lau tama e manaʻomia fesoasoani ma lagolagoina, ma naʻo le Fono a Ma Telmail o le a fesoasoani e feagai ma tulaga faigata.

Ae afai na leaga le tama i lau uaina i le uaina o i laʻu miti, sosoo ai ma le a olalavā i se vale tele ma galuega faataʻitaʻi.

Fiafia ava po o le teine ​​teine

O lenei ata o le a fesoasoani ia te oe ia e malamalama i lau mafutaga moni. Afai e pele ia te oe le pele o fusi ia te oe ma ataata, Oute naunau lea i le filifiliga o lou suli o lau suli ia te ia ma ia silasila iai.

Ae afai o le miti e mafua ai lagona le lelei ona o amioga a lenei tamaʻitaʻi, o le alofa o le alofa o le a umi lava. O nei soʻotaga o le a maua ai ni meaʻai leaga tele i lau ataliʻi.

Tau i luga o lima

Faʻauiga o le ata e tusa ai ma miti lauiloa

Miti Miller

  • Fiafia ma soifua maloloina. E te mitamita i lou suli. O loʻo e popole foʻi i le faʻaiuga o lou ataliʻi. Ae o le milichor e talitonuina e leai ni mafuaʻaga o aʻafiaga. O le a matua fiafia lau tama ma manuia.
  • Ae afai e te vaʻai i se tamaititi faʻanoanoa poʻo se tamaititi matua, o le a le mea e tupu ai se mea tiga o loʻo tupu ma lona ola. Masalo e mafai ona e fesoasoani ia te ia.

Miti Vangu

Vaai tama i se miti. E taua le manaʻo e mafai ona tulei tagata vavalalata ma au upu le faʻatamala ma gaioiga. Le mautinoa le mautinoa o le a faigata tele ona toe faʻafoʻi.

Miti o freud.

Atalii i se miti - o se faʻailoga e le mafai ona e talia le mea moni o lou Heir ua leva ona matua. O loʻo e taumafai e fesoasoani ia te ia i loʻu malosi atoa, ae o nisi taimi e naʻo le leaga. E aoga le tuʻuina ia te ia o le a a faia naʻo ia taunuʻuga.

Tina ma le Alo

Faitau atili