Oka miti le ki i le faʻauiga o miti ma tulaga lautele

Anonim

O le ki i se miti e masani lava o lona uiga o se mea lilo, o le taumafaiga lea o i ou lima, pe e te lalafi mai ia te oe lava. O le i ai o le ki o lona uiga faʻatagaina ma le ono mafai ona faʻaaoga ai tau o iai i ai i lona lava pule.

Leitioa a aliali mai ki o le Faataoto i ki mai le fatu po o ki o le taulaga, le oloo mau. Mai le manatu o le manatu o fradalian psychecoanolysis, o le ki o le Frank Brallic faailoga. E tusa ai ma le freudania faamatala, o le ki o le matua faʻailogaina o le paʻu o le mafai ona avea ma fofo i soʻo se fofo i soʻo se faʻafitauli. Ina ia malamalama po o le a le miti taua, liliu i le amataga miti ma mafaufau i mea taua tele.

Ki auro

Taua taua

  • Faatasi ai ma ki i se miti, e tatau ona maitauina le tapulaa maualuga. O le leiloa o ki o lona uiga o le leiloa o le ulufale atu i au punaoa mo oe. O ki mo faʻatuatuaga, e mo sina sina taimi, e mafai ona faʻatupuina ai ni taunuuga le lelei. E sili ona manaʻomia le mataʻu i le faamaoni ma le fiafia tagata ma mata faafilemu, o ai saili e faatalitonu oe "e leai se tagata ua talia." Afai e te mafaufau, ona e malamalama ai lea i le uiga o le pau lava le o se valaaulia e ulufale, ae i le isi itu, o le le mafaufau o lau tagata. Vaʻai, ua uma ona aʻoaʻoina oe e leʻo oe le aia tatau e puipuia ai au mea lilo. I le olaga moni, o se mafuaʻaga lenei e faʻatau ai se saogalemu ma pasi le ala i luga o le masini o kaka.
  • O loʻo e taumafai e tuʻuina atu, aumai ki, e te mauaina ki i le fale o se isi tagata poʻo se taʻavale.
  • Gaoi ki - se tasi e taumafai e ulufale atu i se mea taua mo oe. Ma e matua faigata lava. Aua le tuua upu faataga i le metotia i se tulaga iloga, aveese le telefoni, nana ki ma tuua le ato i se nofoaga iloga. Aua le ulufale i le latalata i faʻaosoosoga, aemaise lava pe a tatou lava faʻamatalaga aoga. O le leiloa o le leiloa e le mataga pe a leai se mea, e te le faʻatauaina se mea ma malamalama i le mataga uiga o le lalolagi. I le tulaga lea, alu i le pili lata ane o le tau o manu. O le a feiloai o oe. O le Buddha fou e matagofie tele. Matou te fiafia mo oe.
  • Togi ki i tua o le pito i tua i se miti o lona uiga e lafoai le taimi ua tuanai. O se ituaiga faigata o le tagata. Vaaia i Mili o le toa lafo o ki mai le taʻavale, na ia le toe manaʻomia? Tusa o le tutusa faʻailoga ma i le miti.
  • Tuu le ki i luga o le laulau a moega, tetea, e te tuua le fale o se isi tagata ma e le o faamoemoe e toe foi.
  • Tuu ki i luga o le laulau o le ulu - i le vave aveeseina. Maualuga faalumaina. Faatasi ai ma le manuia lava lea, e mafai ona e tuʻituʻi le ulutala o le feusuaiga meataʻalo i muaulu, ae o loʻo faʻaalia lelei atili. O se lelei lelei lea.

Tele ki

Masani e ala i le pule o miti

  • I aso anamua na tupu, o ki o le Matai - o Tofotofo - ma tolu Tausaga Ola Ola Tapena O Tapena ma Tototogia. O se uiga faʻapitoa o loʻo iai se ki i le uiga o le olaga, o loʻo tatalaina se faitotoʻa faalilolilo mo tagata taʻitoʻatasi. Naʻo le taua le manatu o le a le seti o faitotoʻa o le tutusa e tau atu i le tapunia o lalolagi.
  • Tamaitai miti folafolaga suiga i lona lava olaga. Tuu faitotoa o le faitotoa - ua ono faaipoipo.
  • O le miti a Medeo o le miti tele o ki o se tulaga maualuga, avanoa i le tele o mea lilo ma le poto, masani ai, masani ai i tagata taua ma mea taua.
  • Miti wanderrr faamatala le ki i se miti o se upu amata o le tagata amata. O le ki auro - na faia o le sili sili ona alofagia. E tusa lava poʻo le a le umi, o le faifaimea, ae tusi ane e uiga i le feiloaʻiga o Pinocchio, na saʻo.
  • O le ki i le miti a Miller o lona uiga o le mana. Leiloa le ki o le le fiafia. Saili faitotoa le tatalaina - Saili se auauna usitai po o se teine. Faʻaleaogaina, ua gau, ae le o ki talafeagai - i misa ogaoga, faʻafitauli. Tuu atu le ki o se tasi - o le mea leaga, le talitonuina o le talitonuina, faatatauina.
  • O le Drastradamus's Brist Book e vaʻaia le ki o se ata o le vave faʻafitauli faʻafitauli. Afai o loʻo e sailia le ki i le mea le iloa, e mafai ona manaʻomia, o loʻo e i le amataga o se mea taua e maua ai. Saili ki i se miti - i le laki manuia. Taʻalo se fusi o ki - e foliga mai o le a fai sau malaga manaia, e mafai ona e asiasi i le tele o atunuʻu ma nofoaga manaia.
  • Tarot faʻamatala le ki o le ki o le abelet e faʻaalia ai mea lilo. Manaomia mo le vaega o auala faigata o le taunuuga. Tausi ia ki o loo maua. Masalo latou te faʻaaogaina oe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Keychain keychain

Faaiuga

Vaʻai ki i se miti o lona uiga o le lagona o se lagona o le popole ma le le saogalemu i le olaga moni. Masalo, o ou masalosalo ma popolega e leai se tupu. E manaʻomia le tatalaina faʻaeteete, aua le faʻailoaina mea lilo, aʻoaʻo pe faʻapefea ona nana faamatalaga. Aua le fiu i le pepelo pepelo ma faaosoosoga. Afai e aʻoaʻo le tagata e uiga i le talitonuina, matala ma manaʻomia lenei mea mai ia te oe, e tele se avanoa e maʻe mai ai o oe mai ia te oe.

O le auala sili e puipuia ai oe lava mai tagata o loʻo taumafai e maua se mea - faafoliga e te le o vaʻaia, na te leʻi fiafia tele i le aufono.

I talanoaga, taumafai e faʻalogo nisi mea ou te le fefe e mafai ona e mauaina se tagata valea ma le valea. Atonu o se taʻaloga maʻoti. E toʻatele tagata e talepeina le sili ona taua mea lilo, naʻo le foliga atamamai nai lo le mea moni.

I le tele o taimi, e sili atu le foliga manaia nai lo le nofo i vale. O au ki uma, o upu faataga ma suiga e tatau ona faaolaina ma oe. Tusa pe e te manaʻo moni e faʻatuatuaina se tasi, naʻo faʻatali ma aua le faia ni sitepu vave. O le tagata lava ia e mafai ona e avea e ala i se mea sese pe ona o talosaga ma le finafinau, toe faafoi mai meli poo avefeau. E sili atu le faigofie nai lo le pa'ū i mailei.

Faitau atili