Moa ma moa i miti a Miller, Fread, Tsvetkova

Anonim

O lenei moa e lauiloa tele mo le fafagaina o nuu Rusia. Tele le fiafia ma le ataata mafua ai moa moa i le taulaga. O a miti o le mea e maua ai le togafiti o le a maua i le faamaoniga miti.

Faatauaina lautele

O moa moa e masani ona faʻailoa i taimi uma le fiafia, tausiga mo fanau, o le fanau ma le maualuga o le fanau. I lona natura na folasia mai le fale, tausi visks, puipui ma tausia i se taimi faigata. O se faʻailoga lelei lenei mo tamaʻitaʻi o loʻo lei miti mo le mauaina o se aiga, faʻafiafia le fiafia, fesoʻotaʻiga ma le mafaufau i lau solitulafono fiafia.

O lenei lala moa o le sui lea o le le mafaagaloina, malamalama ma faapalepale. Na te manaʻomia ona tamaʻi moa mai le brood, o lona uiga o lona mataala, ia malamalama i lona maʻi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Matuamoa

O le moa-zorper, e fai ma tagata le fafine, e le valea tele e pei ona mafaufauina. E i ai le loto alofa o, agalelei, tali vave, faapatoina. E mafai ona nana a latou moa mai le osofaiga, lea e pei o lona lototele ma le lelei.

I le gagana Saina, o se aga masani o le afioʻaga lea manu i le lanu, lea e afaina ai le iʻuga o le faʻauigaina. O le moa uliuli o se lagolago o le leaga sipela, manogi, o le isi atoa ma sili atu. O le faʻauiga o ia le moe ua faʻaititia i faʻailoga le lelei o le taui, lapataʻi le miti o lamatiaga ma le faʻanoanoa.

Le luʻi o moli moli poʻo lanu malamalama o le harbinger o mea lelei i le lumanaʻi. O lea, o le moli moli po o le mumu mumu - o se faailoga o le tamaoaiga ma tamaoaiga. O tamaʻi moa paʻepaʻe e o atu ia i latou e saili le fiafia aiga ma le soifua lelei.

Faatasi ai ma moa

O le alofa i tamaiti e avea ai le fafine le fefe ma le le fiafia. O se tamaloa e vaʻai i le manulele e puipuia ai ana fagafao o se faʻailoga o le mea e vave o le a ia fetaui ma lona fafine Pele. O le a suia le miti a le lalolagi manatu, faʻaalia ona uiga lelei uiga ma faʻafiafiaina o lona tulaga lelei.

O le faʻalogologoina o se qeachine - faʻailoa atu le alofa tunoa ma le alofa mo vaivai, manaʻoga faʻapitoa, le mafai. Masalo o nisi tulaga o le a masalosalo i ou tulaga taua muamua. Afai e muamua na e le faʻalogo i le faʻanoanoa a se isi tagata, o loʻo amata ona e faʻalavelaveina le taunuuga o i latou e manaʻomia fesoasoani ma lagolago.

O le alii talavou sa afaina ina ua aoina Kukateu i lalo o le apaau o ana moa, - O le mea moni e toe manatua ai le alofa ma tausi le tina. O le taimi lea e tatau ai ona faʻaalu nai matua matutua, ma siosiomia ai latou. Aua o le tagata matua, o le Harbing o se aiga aso malolo, ina o ni aiga ma uo uma o le a tu i tu ma aga lelei, fiafia ma malie.

Mo tagata fai pisinisi, aemaise o tagata o le au faʻatau, moa, nofo i luga o fuamoa, e manino i le tamaoaiga ma le malosi. O se pito manino lea o le tuputupu aʻe o lou manuia ma avanoa faʻatupe i lalo o ni faʻatonuga faapitoa. Ina ia maua se polofiti tele, e tatau ona e onosaʻi, sili atu le faʻamaoni ma tausisi i lau tinoitupe tupe faʻaalu.

O le a se isi mea e faʻamoemoega mai le faʻamoe i se miti

  • O le moa moa - ia vave le le fiafia i a latou galuega faapolofesa. E le o oe lava i tulaga talafeagai ma tiute. E le aumai e le galuega le fiafia, ma o le mea lea, ua afaina ai le fiafia lautele lautele;
  • Vaʻai i le papataga o loʻu lava fale - e fetaui ma se malo e leʻi mafaufauina, lea o le a le avea ma se ofo manaia mo oe;
  • Tele moa samasama na tuai ona miti mo avanoa tautupe. O manatu uma o le a mauaina ai se folafolaga e faʻaalia ai.

Moa

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Mo le tamaloa, o le luko atoa na faʻamalosia ai le poto masani o fesoʻotaʻiga ma fafine e miti i se ogaoga o mafutaga ma ia. O le miti e sili atu le faamalieina i le vaitaimi o feusuaʻiga ma le manaia o gaioiga i le taimi o le militeli, alofa ma feusuaiga, ae ua le sauni e taofi i le tasi soa.

O se fafine na afaina i moa o se faʻailoga o le suauʻu ma popolega e fesoʻotaʻi ma tama. Ua leva ona e le talafeagai mo feusuaiga e aunoa ma le tautinoga. O loʻo e taumafai mo peayney ma aiga idyll. Faaalia ia i latou le onosaʻi, e faigofie ona e ausia se sili atu ogaoga sootaga ma mea taua o aiga mai lau paga.

O le miti a le afi o le a leai se mea e fai - i le fale faigaluega suia i le olaga a le tagata lava ia o le miti. O le a e feiloaʻi i le tasi o le a suia atoa ai lou vaʻai i le fafine vaega. O lona naunautaiga mo le vavalalata, feusuaiga ma nofoa o Geisha o le a atoa uma isi finauga i lou loto. Fiafia i le taimi o le Galue Faiaoga, ae ia te le mafaia faʻatapulaʻa ona tatou tumau ia te ia, o lenei af o lagona e mafai ona umi le umi.

Miller Decese

O moa moa i se miti o se faʻailoga o le lelei ma le mautu i le aiga o le moe. Na ou miti o le 'ai fuamoa poʻo moa laiti - o le a avea aʻu ma au o loʻu lava manatu faapito ma manatu faapito. Soʻotaga ma le isi itupa o loʻo i ai i lenei vaitau e mafai ona matua faʻaleagaina ma le mautinoa. Galue o le a nofoia le tele o le taimi, o loʻo e popole ai ma le soona popole.

Sa latou miti o moa e tamoʻe i itu eseese - e faʻailoa mai ai le le mautonu ma le le mautonu ma le le mautonu lau sini. Tele malosiaga ma tupe e faʻaalu i luga o le gaogao tausiga ma le taufaʻafefe. I lenei taimi, e mafai ona avea oe ma mea e faʻailoa mai ai poloketi e aumaia ai le mautu i le lumanaʻi i le lumanaʻi.

O le vaʻai i le miti o fuamoa e aunoa ma le maelega ma taumafai e faʻamalosi i latou - O le a ia te aʻu se molimau i le isi tagata fomaʻi. Aua le taumafai e faatosina le tulaga e le afaina ai oe. E i ai le avanoa e mafua ai ona faʻamalosia se fefinauaiga ma le faʻamamaluina o le toʻalua.

Matamata i le auala e fofoa ai e tamai moa - o se mafuaʻaga lelei mo galuega fou. Nei aso o le a e o faatasi ma le tupe. Ae e aoga lava mo le faʻatali naʻo lou malosi mo lou malosi ae le o le le manaʻomia le lagolago ai uo ma aiga.

O le aiga o le aiga i le lanu moli - i le mea e leʻi mafaufauina ma manuia. O le mea taua e le o le alu ifo i le lelei o amioga le faʻamaoni i amioga le faʻamaoni. Faafoi i lou lelei-toʻafilemu ma taofiofi.

O le brown Brood na te ola ai i le ala, - o le mea moni, o loʻo atagia ai lau auala nafa ma pisinisi, tausia mo e pele ma alofa mo aiga. O aiga foi o loo taumafai foi e lagolagoina oe.

Fafaga lima o fagafao fagafao i le fanua - i le mea moni o le a mafai ona afaina ai le tulaga faigata. E te faʻaali oe lava o se papuʻe ma le poto, o se polofesa o lau pisinisi. O le a fesoasoani le taʻitaʻiina o le taʻitaʻi ma le Kerisima e siʻitia le talitonuina.

Faitau atili