O a miti o le faʻatau i miti: o se itu o aso nei ma le miti fatu fatu

Anonim

E masani lava, faʻatau i se miti e faʻatusa mai ai le poto i le tasi mea na faʻatauina i le po o auro. O le a le galue tuusaʻo tali saʻo le fesili: "O a miti o le faʻatau". Ina ia faia lenei mea, o ituaiga o miti ua fai atu ia manatua le mea na faatauina i se miti.

Toe tofia oloa teuina

E toetoe lava o taimi uma, o le miti o se tagata o se tagata na vaʻai ia te ia, manuia ni mea e fesoʻotaʻi ma galuega poʻo le suʻesuʻega. O le tuusaunoaga o se tamai lisi o oloa i le ato ato.

  • Areto e fai ma le manuia le tele o mea. O le a e mauaina se mea lelei mo le alualu i luma i le tulaga i le galuega, ma tagata fai pisinisi e faʻaiʻuina se taua ma aoga. Afai e tatau ona tu le falaoa i le laina, ona le faʻatali ai lea o le le gaoia o lenei vaitau. Masalo aʻo le i ai le alu atu i ni faʻataʻitaʻiga ogaoga.
  • Fuamoa i totonu o le ato o se faailoga le lelei. O le miti o loʻo faʻatali mo se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga ogaoga e le mafai ona manumalo e aunoa ma le leiloa. Naʻo le galuega pau le galuega o le faʻaititia o nei leiloa.
  • O le faʻatau o iʻa foʻi ole le matua manaia foʻi faʻailoga. E masani ona tatau ona e fesoʻotaʻi ma, atonu, faigaluega ma se tagata le fiafia. I le lumanaʻi, e mafai ona ia aumaia faʻafitauli tele i lou olaga.
  • Ae o le faʻatau o aano o meaʻai e faʻaalia ai o le a lelei tele ina ia totogi le tele o le taimi e pele ai i lana pele. E aoga le malolo ma auai i le tagata lava ia atinae.
  • I se miti, na filifili e faʻatau ai lole? Miti faʻauigaina faʻamatala faʻamatala o lenei ata e lelei. I lau mea e amata ai se suiga lelei. Masalo o le a fesoʻotaʻi ma se fonotaga ma nisi tagata e faʻaosofia lelei lou olaga mo le lelei. Oe moni foi e te manatu foi o lagona matagofie ma lagona fou.
  • Faʻapea foʻi ma le lelei faʻailoga o le faʻatauina o pateta. O le miti o loʻo faʻatali mo le le mafaufauina e sili ona ofo mai le uaina ma faʻafiafiaina fou e fesoʻotaʻi ma le galuega.
  • Faʻatau kapisi i le miti - ia manuia tele le tupe manuia, lea o le a manaʻomia e se miti mo le tele o tausaga o le galuega.
  • Faʻatau i se miti apu - i se mana malosi ma ana pele. Faʻapea foʻi, o loʻo faʻaalia ai e lenei ata lou tuuto ma popolega tetee. E leai ni faʻafitauli o le a mafai ona tuʻituʻi ese oe mai le get, ma o faigata e foliga mai ua na o sina tamaʻi faʻafitauli i le sini.

Teine i se supamaketi

Miti faʻauigaina: Faʻatau lavalava

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A faʻapea e tatau ona faʻatau e le miti lavalava, e tele ou miti ua fautuaina ia tumau i tatou lava ae le alu i tua atu o ituaiga o faʻaʻoleʻole.

E masani ona faʻauigaina le miti e faʻamatalaina ai le lanu o le mea. O lanu pogisa na faʻatusa mai ai mea oona na tutupu ma le vavaeeseina, ma susulu matapogia o mea na tutupu fiafia.

  • Faʻatau se ofu taugata fou - o ou fili o le a faamalosia e iloa o latou le manumalo. Mo le tagata, o se miti o se faʻailoga o lona lua. E faamaoni foi o ia ma tagata peori.
  • Afai e faʻatau e le teine ​​se ofu faagaoino i lana vaitau o tausaga, ma o le a lava le mafai ona faʻatulagaina fesootaiga ma tagata e umi lona taimi. O le a mafai foi ona iloa ai le faʻaitiitia o taunuuga o le ogaoga o faʻaiuga. Masani ai, o se miti na vaʻai i le fiafia O lenei faʻailoga e faʻailoga ai le falemaʻi o lau soa.
  • Faʻatau totini ma / poʻo ofuvae i se miti. O lenei faʻailoga lapatai mai o se mea sese laititi e mafai ona mafua ai le sili ona leaga i lou taʻuleleia. E manaʻomia foʻi le vaʻai totoʻa i lou siʻosiʻomaga ma aloese mai le feteʻa.
  • Afai e tatau ona ou faʻatau se ofu mafanafana i se miti, ou te manaʻo e sili atu le matala i le lalolagi ma le tagata o loʻo siʻosiʻomaga. O lenei ata faʻatusa o le le mautonu i totonu o le miti.
  • Ae afai o le miti sa tatau ona ou faʻatau se moli moli poʻo le matagi, folasaga o le a e faʻatali mo le aoga tafaoga faamasani.
  • O le ofutino i miti e faʻatusa mai ai se taʻuleleia ma le faʻaaloalo mo oe o se tagata i totonu o le siʻosiʻomaga.

Ofu talafeagai

Faʻatau seevae - faʻauiga o le miti

  • Afai i se miti o loʻo i ai se manaʻo e faʻatau ni paga o seevae i le taimi e tasi, o le mea moni o oe o le le fiafia i le tulaga o loʻo i ai nei o lau mataupu ma faia mea uma e mafai ona faʻasaʻo ai. E faʻapena foʻi ona aoga ma le tulaga i le lava tagata.
  • Faʻatau o le taugata o seevae - i luga o se auala fou o le olaga o le a e o faʻatasi ma le laki. Atonu ua leva ona e fuafua e alu i se isi taulaga pe suia le aotelega o gaioiga. Taimi nei.
  • Boots faatusa lou tuuto. E te le taofia le faigata i luma o au sini.

Filifilia o seevae

Taua o Jewelery

  • Faʻatau le mama - I le alofa tala, o le a vave ona amata vave.
  • O measina auro ua lapataia e uiga i faʻafitauli e ono tulaʻi mai o se taunuuga o fesoʻotaʻiga ma nisi tagata.
  • Tautaliga faatusaina lau le mautonu i totonu. E masani ona e faalagolago i isi, ae i nisi tulaga e tatau ai ona faalagolago i lou malosi.

Faatau se taavale

O lenei faailoga e sili ona lelei mo se miti. E faʻailoga le alualu i luma i faʻavae ma le saʻolotoga i totonu. O lenei faʻatusa o loʻo faʻatumuina ma tau o le taʻavale, o le mea lea e aoga tele i le gauai atu i le tau.

Manu

  • Faʻatau i se miti se maile poʻo se tamai maile - i le sailiga mo se mea fou: fou tafaoga faamasani, lagona, ma isi Ua leva ona ou le fiafia i se olaga masani. Loto ma le agaga i le sailiga o le fiafia.
  • Pusi po o pusi - e tolopoina i se toese. Masalo o le faʻapevega o se tagata o loʻo iai le manaʻo e tauva mo lo latou tulaga.
  • Rodents ma isi manu laiti - i ni mea laiti e mafai ona e faigofie ona e manumalo ai.

Isumu

O le Tusi a Miller's Hall's Dream - faamatala o le ata

Fai le tele o tapunia tapunia i se miti - i se tupe maua tele i le lumanai. E aoga le sauni mo le fiafia o le nofo ma uo. Ae afai e te leiloa uma faʻatau i le ala, o le moe o loʻo i ai le taua faʻafeagai, ma nai lo le taunuʻu mai, o loʻo e faʻatali mo le tele o faʻafitauli ma tupe.

Faitau atili