O a miti a le tamaititi o le tino mo miti o fraud, tsvetkova ma miller

Anonim

I ana miti, e mafai e se tagata ona vaʻai i le tele: e asiasi i le fatu fatu, aʻoaʻo e felelei, isi mea Ae e tupu le malo orren o le manumalo i se tagata i talaaga o le lautele o le scric. O a miti o le pa tane? Miti Gaoioiga e uiga i ni faʻamatalaga eseese i lenei ata. E aoga le malamalama.

Tamaloa le lavalava

Miti faʻauigaina: Faʻatootiga o feusuaʻiga - Faʻauiga lautele

O ata o le tele o miti e fananau loloto i le malamalama. O le mea lea, e aoga le vaʻai i le tagata e mafaufau i le taimi muamua ma le mea na ou vaʻaia mo le aso.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ia malamalama i lenei mataupu, e manaʻomia le amanaia le tele o auiliiliga: o le foloa, o le miti tausaga ma isi tulaga. O le tele o miti tusi e masani ona gauai atu i ai.

Tele miti e le o tuʻuina atu se ituaiga o ni vaʻaiga lelei mo le lumanaʻi, ae o le isi itu o le faʻailoga lea, le leaga o le matatagofie.

  • A puleaina le teine ​​taupou e vaʻai i le tane, o le tele o miti, o le tele o miti tusi e iloa ai le manatu o lenei taʻaloga ma feololo o feusuaiga. Ae afai e faia se miti, o le tama tane fefe e fefe se tama, ona mafai lea ona ou ola ai i le tele o faigata, pe a latou fesootai ma le muamua feusuaiga faʻafesoʻotaʻi. E taua le mamalu e mafai ona tuʻufaʻatasia mo se teine ​​talavou mo se taimi umi.
  • Vaʻai i le ogatotonu o loʻo i se tagata miti. E tele faʻamatalaga o lenei tulaga. O se tasi o latou o se lavelave o le maualalo. E mafai ona mafua mai i se lagona le manuia o se alofa poʻo se feusuaʻi ma le teine, e sili le le manatua. O se ata e faʻamalosia pe a matamata se tamaloa i lona tino i se miti.
  • Na ia moemiti i se tino faʻafeusuaiga - i luma o miti o loʻo faʻatali mo ni faʻafitauli matuia ma faʻafitauli i le ala o le olaga. Mafai foi o le taula o se pele e pele o le a leva ona le fiafia i le atuatuvale. E le fautuaina ni gaoioiga a miti e aveese le fesoasoani ma fautuaga a uo.
  • Vaʻai le tama tane i se tamaʻitaʻi matua. O lenei miti e fai ma sui o feusuaiga atoatoa. Faapea foi ma se fafine fasi pepa i le taimi o le autalavou.
  • E vaʻai i le tino o lona aiga - i faʻafitauli. E aoga le faʻatali mo le le lelei o le tulaga tautupe o le aiga ma faʻafitauli i le galuega.
  • A mafai e le fana ona vaaia se tamaloa e le masani ai ia te ia, ona ia feiloai ai lea i lona tagata atoa. Ae o lenei fonotaga o le a le aumaia se mea se tasi, ae naʻo le tiga ma le le fiafia i le agaga. E fautuaina e tusi o miti a fafine i tusi e le talia o latou ulu, e pei o le asson e le mafai ona maua ni taunuuga le lelei i le toalua. Mo tagata, o lenei faʻatusa o miti puʻe o se faʻaeaga o uo ma e pele ia te ia. Masalo o le a e taia togafiti pepelo.
  • O le lapoʻa lapoʻa lapoʻa na miti i se fiafia tele i lana tamaloa pele. O teine ​​talavou, Flepi tagata, o lenei ata na matau mai se galuega faʻaletamama.
  • E tilotilo i tupulaga o se uo - i le faalataina. Faʻauiga o se miti e faʻatatau i aliʻi ma tamaʻitaʻi.
  • Mafaufau i le tino o lona pule - i le galue malosi. Ma le isi, o au pule e mafai ona suia oe e toto ai le "loʻu tagata" i lou tulaga.
  • Mata e matutua i lenei ata, pe a salamo ona o avanoa e misia i le autalavou, gagau. Faʻanoanoa o le ae le toe faʻafoʻi se mea. Miti faʻauigaina faʻailoga ma le le fiafia i tagata le fiafia poʻo fili ua tuanai.
  • O se ata uiga ese pe a le o le tagata matutua. Na te lapataia e uiga i se misa ma tagata vavalalata mai le valu. O feteʻenaʻiga e le mafai ona aloese ai mai, ae e faigofie ona faamalieina o latou taunuuga.
  • Vaʻai le okeni o se tagata matua i se tamaʻi tama i luga o se tamaititi - i le taufaasese ma le faitatala i tua o lou tua i le olaga moni.

Faʻi ma moli

Faʻateʻa se miti i luga o le snorker miller

Gustuvus Hindman Miller e talitonu o le tane o le okeni o le okeni i miti faatusa manuia le manuia. O le a e tatala foi ni taleni e leʻi fuafuaina o le a teʻi e matuaʻi lava i le siʻosiʻomia o tagata. Afai e te faʻaaogaina le faʻaaogaina o lenei avanoa, e mafai ona e ausia le maualuga le maualuga.

Faʻauiga i le Miti Sigmtund Freud

O le psychoanalyst e sili ona fiafia i le faʻauiga tele i le faʻauiga o lauulu i totonu o le mafutaga mafana. O lauulu i luga o le omio o loʻo faʻatusa mai ai le faʻateleina o le faʻateleina o le alualu i luma ma feusuaiga a le miti. Ma gaoi lauulu - o se faʻalavelave e mafai ona feiloai ma se paaga fou. Aveese lauulu lauulu i fafo mai nofoaga vavalalata - Dr. Freud e talitonu e manaʻomia le tuu o le tulaga o le le fiafia, ae e tatau foʻi ona laveaʻiina ai

Miti miti - miti faamatala

  • Afai o se fafine i lana moe tamaiti na te vaavaai atu i le tino o le tagata, ona ia lagona ai le saogalemu i lana tamaloa pele. Faʻapea foʻi, o le ata lea e sili ona manuia ai le ata.
  • Mo se tamaloa, o lenei miti e lua lua lua mo faamatala. Afai e te vaʻai i ou talaʻaga, o le taʻuleleia o le a tumau e tumau mama, o le a lava le mea na tupu. Faapena se tagata na siosiomia na o ni tagata sili ona tuuto. Ma afai e te vaai i se isi okeni o le tino, o le tauleleia o le a leiloa. O lenei alii na teuina i lona olaga "luko i tama manu" (lea e lagolago ai ma ia lava ia mo oe lava ia. E aoga le vaai atu i lou siosiomaga. E mafai i le fetaiaʻi i tua, ona aoga lea ia puipuia oe lava ina ia sefe le nofoaga i lalo ole la. E le gata i lea, e sili atu le mafaufau loloto i minute uma o lou olaga.

Aveesea Jeans

Faitau atili