O a miti tane i miti a le vanga, miller ma freud

Anonim

Na e miti i se miti ma le auai o taʻavale paʻu lapopoa, lea sa galulue malosi i le Taua Lona Imi a le Lalolagi. O lagona uma na e suesueina i le taimi o se miti, atoa foi ma gaioiga na e faia ma se tane, e aumaia ia oe i le vave faamatalaina. O le a la le mea o le Bark miti?

E le manaʻomia le faia o faʻaiuga sese e tusa ai ma le tane i se miti o taimi uma o se faʻailoga o le osofaʻiga poʻo se faʻataʻitaʻiga, o le fasioti tagata. Mai le miti, e manaʻomia ona tigāina i lou mafaufau ma manatua pe faʻafefea ona taʻitaʻi o ia e le tane, pei ona faʻaaoga.

Tane tane

Faʻauiga o miti i nisi pa ma tulaga

O le taimi lava e mafai ai ona faʻavasega miti i lona malamalamaaga, o le a amata mai faʻauiga. E leʻo le mea e le mafai ona e mafaufau i ni auiliiliga, aumai tonu faʻamatalaga na faʻaalia ai se miti na faʻaalia ia te oe. Afai e le mafai ona e manatua se mea, aua le kiina i se miti.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma afai e mafai ona e aoina lenei paso malosi, ona mafai loa lea ona faamatalaina le faʻauigaga. Taumafai e fai se tasi-fasi tala ma taufaamataʻu o le a le mea na o. O loʻo tuʻuina atu e le matou 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga uma e talafeagai mo le faʻauiga i le fale, mai le miti naʻo oe e manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi ou manatuaga ma filifiliga ua fuafuaina i lalo:

  • O le faʻaaogaina o mea tau militeri i totonu o se miti masani ona fai ma luʻi ma luʻi. E le mafai ona e ola ma le aso e aunoa ma le le tuulafoaia oe lava luitau. E te manaʻo e faʻatoʻilaloina i taimi uma ma faʻaalia, e sili atu. Ma ua lelei, o so o se alualu i luma e mafua mai i sea manaʻo, ma o le toʻatele o le tane ua faamauina.
  • E te leʻi faʻatautaia le tane, naʻo le vaʻai i ai. E le o le mea sili ona leaga, fai mai o oe o se tagata vaai i le natura. E tele taimi e te manaʻo ai e tele mea na te tatalaina, ma faʻamalosi ma faʻamalosi, ae latou te le faʻatagaina se isi mea e ausia ai le sini. E taua le malamalama ma iloa o latou manaʻoga.
  • Afai o le tane e le masani ai, ua leva na o le agi mai o le tatagi pe mafiafia le ofutau i le le mautonu. O se miti e faʻaalia ai i le olaga moni e te le fiafia i ai manaʻoga e le mafai ona maua ni faʻaaliga i le olaga moni. E te matua salamo ai lau filifiliga, lea na faatinoina i le ita.
  • O le taimi lava e maua oe i le tane, e tu i maʻi ma lou loto, ma avea ai ma mea uma lava lea e pei o nisi ituaiga o le puao. I le lumanai, e tatau ona maua ai oe i se tulaga matautia. O le a le mafai ona teena o tatou lava manaoga ma o le a alu i ai ma lagona, o le a le mafai ona teena o se mea e paaga ma uo, e uiga i lou lava manuia galo.
  • O le taimi lava e maua oe i se tane, faanatinati e nisi fili i le fana ia te oe. Afai e na o le mafai i luga o le malae o le taua, ona e le tatau ona le fiafia e uiga i lenei ma faatalitali mo le toilalo i le ola moni, o le a mautinoa le asiasi atu ia te oe. I le isi itu, e le oti totoa o le taunuuga o lou auiliili le galuega, e te le salamo i tatou lava.
  • E foliga i le ta o le tane, sa le fefe i se mea. Aua le faatalale i lenei miti ma faaliliuga, lea predicts. E moni lava e tatau ona alu e faatamaoaigaina e le gata outou upu ma oloa o upu upu poto, ae foi faatasi ma se faateleina o mea lelei-o le avea, e te le manatu mamafa moni lava lagona e uiga i le olaga.
  • Suesueina le anufe po o isi vaega o le tane. Afai e te galue o se enisinia ma o se enisinia tane, ona e tatau ona e faalogo i se miti faapena. I le ola moni, e faamoemoeina se tulaga faapena, na o le a maua e saʻo auiliiliga o lou vaa, ae o le loto momomo ma palasi ai loa.
  • E toatele ofutau-ati masini sa se faafitauli i lou ala. O le mea moni, e tele vala o le a taofia lou gaoioiga tomai faapitoa po o le taatele, o le a amata mamafa manatu e uiga i le suia o gaoioiga. A te manao e suia le tupulaga o le gaoioiga, po o le suia o le aoaoga faamasani autu.
  • talosagaina oe tane, sa siitia. Toe, maliu mai e pei o se tane taufaalata e le o se faaliliuga matautia. O le mea moni, o se faailoga lenei o le lototele ma le malosi, e mafai ona manumalo i le faafitauli i lou ala ma avea ma se tagata o ia lea e tatau moni lava o le taui sili ona maualuga ma le manai le Lagi, le viiga mai pele.
  • O lenei taavale tulia outou masalomia ua leva. Pe afai o le le mautonu o se tupu i luga o le malae o le taua, e manaomia faanatinati ia te oe e siaki lou siosiomaga mo le afioaga o le parasites e faalavelave i lou olaga. E le mafai ona pulea moni lava o le aafiaga o nei scum i lou olaga, o se taunuuga o lea o le va o le atuatuvale ma le a masani tulaga e aafia ai oe lava matua.
  • Siaki lenei tane mo se malfunction. Afai e te moemiti e pei o se miti faapena, ona e galue e avea o se tagata faufautua tau o lau uo po o so o se faalapotopotoga, i so o se tulaga, o le a e aumai ai faamanuiaga sili atu ia te outou lenei misiona nai lo i latou auina atu outou e Delza, lea o le a aafia lelei lava lelei mea avea.
  • Faatauina i se miti se taavale taua tele mo tausaga militeli. Afai e te pulea e faatau lenei tane, ona faatali i le lumanai o le faaaluina o tupe tele. Ma e le tatau ona tauaso talitonu tagata uma o loo taumafai e na o faatau atu ia te oe le oloa, i le iuga o le ae manaomia se faamanuiaga, ma afai e te le na o maua leai se mea e faaalu tupe, ona taumafai lea e tolopo i latou, ma e le tuuina atu i se tasi.
  • peitai faaolaina outou Tankist mai se faafitauli tele, ma o outou manatua, na aisā lenei ata, ma le tane na avea ma se faatusa o le lotonuu. O se miti faapena faailoa mai se uiga faatamala matua i luga o le vaega o le pule, ua uma ona e maua o le maʻi lenei masani uma, o le na le mafai ona manava, e te manao e laveai oe.

tane Holani

E faapefea ona faamatalaina le miti e uiga lauiloa ma miti - mea o le a fai Wang, Miller ma Hasse

  1. E ala i le miti Vanga. ua mautinoa Vanga o se miti e talitutusa faatusa i ai le faapipiiina o se miti i nisi nofoaga ma le mea moni, e tupu lava i le tagata faitau e faigata ona galo le mea umi, latou uma Teschat ma Teschat ia te ia. E masani lava le vaai atu i le taimi ua mavae, e le manuia, ua faapea mai Wang.
  2. Miti Miller. I le faamatalaina o uiga o Henry Miller, e le tatau ona mamao ese vaavaai ma filifili e mafai ona suia ai o poloaiga o lo oi ai uma. Taumafaiga e alu ai ma o latou tusi tomua i se isi tagata o le a le muta nofoaga faafaifeau, te le taumafai e faia se agasala.
  3. E miti o Hasse. O le auala e faailoa mai ai e le mafai ona nofo atoatoa o le tuanai ai o le moe, e pei ona predicts le suiga o mea na tutupu i lou olaga, e mafai ona e maua le taavale manao uma mai le olaga.

tane New

Faitau atili