Tarot Council - Pea Modes, ituaiga o malaga ma foliga o le talosaga

Anonim

E mafai ona e mauaina le Tarot Councin e faaaoga ai le tele o le ita. O le a matou auiliiliina le faigofie, ma Taavale ese, taʻu mai ia te aʻu pe faʻapefea ona e mateina ma le faʻatatauina o le tau o kata.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Faailo "Fono" i luga o le tasi pepa

I le lalolagi o tali o foliga e talitonuina o loʻo vaʻaia e le lumanaʻi o tagata taʻitoʻatasi uma. Ae e le o lona uiga e le manaʻomia le folau i lalo i lalo ole taimi nei. E mafai ona e suia, e i ai lava sau avanoa mo filifiliga. Ae mo lenei mea e tatau ona e iloa le lumanaʻi, faʻalogo i faʻailoga.

Fautuaga Fautuaga

E le o tagata uma ia iloa pe faʻafefea ona faitau i feʻau o malosiaga maualuluga, o lea, e le mafai ona suia le lumanaʻi. Ae o le fesoasoani a Tarot ma na o le 1 card o le ae valoia lau mea sili atu ma maua se fautuaga e te manaʻomia e galue ina ia suia ai se mea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le gafa "Fono" e matua faigofie ma e le manaʻomia le tele o le taimi. O le a le mea e tatau ona tatou faia:

  1. Na toso ese le foe, fai fesili i le mafaufau e uiga i lou lumanaʻi.
  2. I le soʻotaga, aumai le tasi pepa ma tilotilo, i se tulaga sao pe faʻafefeteina, na taoto i luga o le laulau.
  3. Suʻe le tau o lenei pepa, vaʻai faʻapitoa i le Fono TaRot.

Pau lava lena. Mulimuli i lenei fautuaga pe leai, ia foia na o oe. Aua neʻi galo, o le le malamalama o loʻo matauina ni fautuaga a isi tagata e le aoga, o le mea muamua lea e mafaufau lelei ma faʻataʻitaʻia lou taimi nei olaga.

Fautuaga puʻupuʻu Tarot

E sili le fuafuaina o vavalo e maua ai ni auiliiliga auiliili. Ae afai latou te le o iai, faʻaaoga le faʻaaogaina o lenei lisi ma ni fautuaga puʻupuʻu mo Apcana.

Guardorn Agelu

Fautuaga mo Tagata Ariceans:

  1. Mage - E tatau ona e tuu uma malosiaga i le atinaʻeina o lou gafatia, o le taimi saʻo nei.
  2. Silisili Friesthss - Faalogo i ou manaoga, e mulimuli i le faʻatafunaina o le loto, aua le faʻataʻitaʻiina le leo o le mafaufau.
  3. O le Empress nei o le taimi nei o le taimi lenei mo gaioiga galue, fai le sala ma faʻatagaina mea e tutupu e ala i le aunoa ma lou auai.
  4. Le Emperor - Ua lava ni au puipuiga mo le faigata faigata, puipuia au mea e fiafia iai ma puipuia le aia tatau.
  5. Hierophaphant - O le taimi sili ona talafeagai na oʻo mai mo le tafao faamasani i le isi itupa, vaʻai i le afa lona lua.
  6. E alofagia e finagalo i le malosi o le agaga, aua le fiu, aua le solomuli, ma o le a tauia.
  7. Chariot - Ua e sauni e manumalo i le fili ma le au talavou - tagata talavou, taofi le puipui ma alu i le mea mataga.
  8. Malosiaga - i le olaga o se vaitaimi tele i le olaga, taumafai e aua le ifo i lalo o lou ulu i le feagai ai ma faigata, taofi ma malosi.
  9. Stority - aloese mai ni faaiuga gaʻo, mafaufau ma le faʻaeteete i faʻaiuga uma. O le taumafai e mate pe faʻafefea ona tutupu mea e tutupu, seʻi oʻo lava nai agaʻi i luma.
  10. Folan Up - mafaufau i se mea e tupu e le mautonu. E leai se mea le lelei ma lelei, o loʻo iai le poto masani ma lesona, ia e faafetai mo i latou.
  11. Faamasinoga - Taofi tuʻuʻeseina tulaga ma isi tagata i o latou faʻafitauli, o le aʻoaʻiga uma mo oe. Alavai.
  12. O le faʻaesea - ia ausia le sini, o le a tatau ona e viia se mea. Mafaufau pe o le a aoga?
  13. O le oti - O suiga o le fale e oʻo mai, lea e matua aʻafia ai lou mafaufau. Ae o le a amata i latou i faigata faigata, ua e sauni mo i latou.
  14. Tautilaitu - E le mafai ona e aʻafia i tulaga faʻavae, tuu i luga o le loto o 'autū maualuluga ma matamata i mea na tutupu.
  15. O loo taumafai le tiapolo e tetee i le faaosoosoga lea o le a toe auina mai e Faten. O lenei suʻega ua tuʻuina ia te oe.
  16. O le Tower e iloa o le mafuaʻaga mo faʻafitauli uma na o oe. Taofi le tuuaia o tagata vavalalata ma fai le tiute mo oe lava.
  17. Star - i le olaga o le a sau le paʻepaʻe paʻepaʻe o laki ma laki, faʻaaoga avanoa uma, o se avanoa e manuia ai.
  18. Moon - o le a e unash paranonal agavaʻa tomai mo oe lava, e tatau ona e aʻoaʻo e puleaina.
  19. La - Fina o le a siitia oe i luga o le sili ona malosi o le manuia, taumafai e aua le fauina, fesoasoani i isi. Ona o le manuia o le a faigofie ma tele i le tele o le a o mai i lou olaga. Ave se alofa mama pe tuu atu ni meaalofa i tagata e pele.
  20. O se faʻamasinoga mataʻutia - taliaina o se masani o le uliuli fasi, lea e faʻaaoga ai lou olaga. O faʻafitauli o le a vave faʻamuta, aua le faapaʻumuina ma aua le faʻasea.
  21. Le Lalolagi - Oe ua uma ona ausia sini tele, o se taimi e teu ai fou ma siitia le maualuga o le masani ai. O le taimi saʻo lea mo le gaosiga o fou, sili atu galuega faʻale-lalolagi. A e le tulia le pa, e iai se lamatiaga e nofoaga ai, e aunoa ma le tuputupu aʻe.
  22. O le Jester - i le taimi lata mai o le ae faia, taumafai e aua le faia se mea sese. O lenei filifiliga o le a faʻamanuiaina ai loʻu olaga atoa, ina ia taua le tapeina o lagona ma faʻalogo i le leo o le mafaufau.

Siaki le vitio ma se faʻamatalaga o se faigofie tipi i luga o le talotalo faʻafanua:

Faaitiitia "leo o le agelu agelu"

O le Fono a Tupulaga Agelu E mafai ona e mauaina ma le fesoasoani mai o se faigofie vaaiga luga o talo faafanua. O lenei metotia o le faʻaleagaina o loʻo faʻaogaina e saili ai pe aisea na i ai se faʻafitauli i lou olaga, o le taimi nei. O le ae mauaina foi le fono i le auala e fai ai ina ia lelei mea uma.

Tuʻu le fola, ma le mafaufau i le tulaga i le ulu, lea e sili ona taua mo oe. Faʻasino i kata ma le fesili: "O le a se mea e tatau ona ou faia?" Ma tuʻu i luga o le laulau e tusa ma le polokalame o loʻo faʻaalia i le faʻatusa.

Talosagaina leo

Le isi, alu i le faʻauiga o le ata:

  • O le kata i le tulaga muamua atagia ai mafuaʻaga o le tulaga. Tulaga e sili ona aafia ai ona foliga, tagata ma isi mea.
  • O le vaega lona lua na faamatalaina ai le tulaga o iai nei. O le a le tulaga o le taimi nei o le moni ata o mea na tutupu. E mafai ona faʻasaga atu pe a fai o le taimi o le faʻaʻoleʻole e iloa ai le tulaga.
  • O le tolu pepa o le a tuʻuina atu fautuaga, pe faʻafefea ona e faia le faʻafitauli ma faia ni tulaga fiafia mo oe. Mataʻi ma le totoʻa ma le totoʻa le uiga o lenei Arcana o le sili ona taua.
  • O le Mafanua Lona fa o le fono tausi agelu agelu. Mafai ona ese mai le mea muamua, ae o le tele lava o mataupu e toe fai mai pe faʻamaeʻaina.

I le faaiuga o le mamalu, e mafai ona maua se isi pepa mai le fogafale - Na te taʻuina atu ni aʻafiaga o le a atiaʻe pe a le mulimuli i le fautuaga.

Faitau atili