O a miti fou o le fale o le faʻauiga i miti eseese

Anonim

Na e maua se miti lelei sili atu i le tasi auala poʻo se isi e te fegalegaleai ma se fale fou tele. Ae ina ia aua neʻi faʻatapulaʻa i tatou lava e naʻo se vaʻaiga lelei i se miti, ma e faʻasolo foi i le sili atu le aoga mo le olaga moni, e tatau ona e iloa le mea e miti ai. O le a la le mea e miti ai le miti a le fale fou?

O le miti e mafai ona uiga ese, mai se faigofie suiga o ata i luga o le tele o le suiga o le lava. E tatau ona e filifili i lo tatou nofoaga i le olaga, o le mea lenei e iai le fou o aiga. Taumafai e fuafua tulaga o le moe ma le nofoaga e vavalo ai le lumanaʻi i le lumanaʻi ma le saʻo o le sili atu auiliiliga.

Fausiaina Fou

Faʻauiga o miti mo tagata taʻitasi

O le miti e tatau ona manatua uma faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma lenei miti. Talu ai o miti taʻitasi e mafai ona faʻamatalaina ese le eseʻese fuafua ese i tulaga, e manaʻomia le tali atu i ai. E le mafai ona mafaufau i laʻu lava ia, ae o le tele o faʻamatalaga, o le sili sili atu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma afai afai tou te mafai ona aoina le paso, ona mafai lea ona tatou agai atu i le faauigaga. O le matou 'upega tafaʻilagi maua uma faʻamatalaga talafeagai mo faʻamatala i le fale. Taumafai e suʻe le faʻauiga o lau uluaʻi miti:

  • Faatau se fale fou. O lou manaʻo i totonu e tatau ona faʻasaʻolotoga, i lou loto e le o le tele o le tele o tane mamalu pe, i le isi itu, amio lelei fafine. Afai e taumafai le miti e togafitia ai ona manaʻoga o ana atunuʻu, o lona uiga o le tagata faitau e sili atu le lelei.
  • Maua se Tofiga fou tofi. E lua faʻamatalaga faʻamatala, o le uluaʻi faʻailoga o se naunautaiga naunau o tutoʻatasi, oe faʻatapulaʻaina lava i le filifiliga ma le mafai ona faʻavasegaina mo le faʻatuina o gaioiga fatufatuga. E tusa ma le lona lua faʻauiga, o le tagata faitau e le o vave ona maua se avanoa, o le taua e teteʻe ai i mea uma i le lalolagi e tele maualalo.
  • O miti teine ​​na ia faia toe faaleleia i totonu o le fale. O le tautala atu i se sui o se feusuaiga matagofie o se tagata faigaluega toe faaleleia lona uiga e liliu ai lenei minute tumau i totonu o se tamaʻitaʻi tumau ma sili ona lelei, ae faʻatatau i lona tagata. O lau mafutaga ma le afa lona lua o le a avea ma maufaatuatuaina.
  • O le fale fou o le siisi o tagata eseese. O sea miti e ono avea ma faʻailoga o le miti faʻaauau pea e faʻateʻa ai e tagata e aʻafia lona olaga. E fautuaina le vaʻai i lou siʻosiʻomaga ma iloa ai parasisi e faalavelave i le olaga o le o ia na vaʻai i se miti ma se mea faʻapitoa.
  • E foliga mai o se don dimerichko, ae e masani i siama pei o se fale talimalo tuai. E matua le lelei le moe, o loʻo valoia le foliga mai o le vevesi ma le-tagata o le tino i lou olaga, e oʻo lava i uo uo ma uo o le a faʻatumauina i le itu o ou fili.
  • Fale uila fale. Se tasi o miti ma se faʻauiga lelei. I se taimi masani i lumanai, o le a e fetaiaʻi ma uo agalelei, i suiga uma o le a o o oe ma le manuia, ma o aʻu aafiaga le fausia oneone fausaga.
  • Na fausia le fale e tusa ai ma le ituaiga o fale faa-lagilaga, o lea na ia fesaia ai o ia i le lagi e aunoa ma le mamafa tele. O sea miti e le valoia se mea lelei - i se taimi lata mai o le lumanaʻi o le a e feagai ma le tala fou e uiga i le maliu o se aiga vavalalata, o ai e taugata tele ia te oe. Ae e le tatau ona e le fiafia, aua e le o auiliiliga uma i le miti e mafai ona faailo i se iuga, e aoga le toe manatua o mea uma.
  • O oe lava e fausia le ala i lou fiafia ma ave tuusaʻo le auai i le fausiaina o se fale fou. O le ae feagai ma le fausiaina o mea lelei ma o se saoasaoa maualuga i le tulaga, o le a aveʻesea oe i le avanoa e faʻaalia ai ou tomai faʻapolofesa.
  • Fale teu-faleoloa. O le miti ma se manatu tutusa o le miti o se miti vave ma mea lelei, e le mafai foi ona e pa'ū i le agaga, pei ona sa le faʻaaogaina e aunoa ma se tagata faigaluega.
  • Alu atu i se fale fou i le nuu. O le a aveina oe i se nofoaga fou o galuega, o le a tatau ona e faia oe, ma e mafai ona matua faʻaleagaina oe i gaioiga faʻapolofesa, ae le faʻagaloina le aiga.
  • O lou fale na ave ma le le mautonu. O sea miti e mafua mai i le foliga o tagata trators i lou olaga, o le a le mafai ona faia e aunoa ma le faalavelave tuusaʻo i lou olaga. Mo sina taimi pe a uma le moe, e tatau ona ola ma le faʻaeteete, so o taimi uma tou te fai atu ai "e sili le faʻamalosia o le faʻafiafia ma galuega lamatia.
  • Laititi, ae o se fale fou fou. O sea miti e faʻaalia ai o lou manaʻo o le a vave ona faʻataunuʻuina. Pe o se mea fou umukuka fou poʻo le tutusa fale fou i le mea moni, o le manaʻo e mautinoa lava o le a avea ma se mea moni, ma o lou manuia e sili atu ona tupu i le lagi.

Fale tumaoti

Faʻauiga o le moe i le taʻutaʻua o tagata ma miti

  1. E tusa ma Miller. Henry Miller Psychologist faamatala faamatalaga o le pa o se Harbinger mai le iloa e uiga i le mauaina o le tala lelei i le olaga moni. Atonu o le a le faigofie, o le mea e ofo ai mo oe, sauniuni pe a le o le latalata latalata, ona fai lea o au uo poʻo tamaiti aʻoga e tausia ou lagona.
  2. I le ua vaivai. O le Bulgarian Proliadia e mautinoa lava o lenei auala, o lipoti aloaʻia ia te oe ia maua se tutoʻatasi sili atu le tutoʻatasi, e te manaʻomia le avanoa i lou olaga o isi tagata.
  3. E ala i le miti a freud. Sigmund Freud o loʻo maua mai ma le mautinoa e o le fale fou o le faʻailoga o le puipuiga i le taimi nei i aso taʻitasi ma i le ki feusuaiga. O lau paʻaga o loʻo fai ma faʻailoga o le puipui o le maʻa mo oe, o loʻo mafai ai ona e faʻalagolago i soʻo se mataupu.
  4. Tusi o aso nei. Afai e te faʻafesoʻotaʻia se miti faʻaonapo nei, o le fale fou i se miti faʻatusa o le saunia o le tagata faitau e faʻamalamalamaina ai se taimi fou, ma o le faʻatagaga a le tino ua le umi lava mo le mafaufau ma le mafaufau ua leva o se miti le mafai ona le mafai.
  5. I luga o se tamai fomaʻi fomaʻi. O sea miti i lenei taeao o loʻo faʻataʻitaʻia ai le vave faʻaipoipoga, faʻapea foi ma le televave faʻatelega o le miti, ae le mafai ona malolo.
  6. Gypsy miti tusi. Afai e te liliu atu i lenei pese pese, o se faaaliga faapena o se faʻailoga o le manaia o le mamalu e sese, o le mea na miti ai.

Fale

Faitau atili