O a miti a se tagata ese - faamatala mai miti eseese

Anonim

E mafai e se tasi ona miti foliga aulelei, faatusa o ni mea fiafia. Soʻo se miti e mafai ona kolosi vave, e le sili ona manaia le miti. O le a la le miti a se tagata ese?

O se tagata le iloa, o lona uiga o le fefe i le lalolagi i fafo atu. E faʻapea foi, o se miti na mafai ona faʻatusa mai o le kopi o au uo poʻo au uo poʻo lau lava faʻamalosi o lou tagata i lou siʻosiʻomaga. Afai e te faʻasaʻo lau mafaufau le mafaufau, o le a mafai ona e sauni mo suiga lumanaʻi i le lumanaʻi.

I le pulou

Faʻauiga o se miti ma se tagata ese i nisi taimi

O le miti e tatau ona tutoʻatasi ma manatua auiliiliga uma, ia mafaufauina o se ata vaʻaia o lana uluaʻi ou miti, tusa lava pe o le a le faigata. E tatau ona e mafaufau i le aitema lava ia o loʻo avea ma suiga i le faʻauiga o le moe, e mafai ona e le malamalama i lau oe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia, afai e te mafaia ona aoina faʻatasi vaega uma o le paso, ona alu lea o le mea sili ona manaia - o se taʻavale taʻavale. O le a maua uma e le matou nofoaga uma faamatalaga talafeagai mo le faamatala i le fale. Totogi lau ataata, ma o le a e vaʻai i ni faʻamatalaga o ni faʻamatalaga:

  • O le tagata ese i le alofa o le miti, ae e le alofa ia te oe. O se miti tutusa e atagia mai ai miti miti. O le tagata faitau e foliga mai o ona aso alofa o loʻo iloiloina ma o le a le toe maua se tagata e mafai ona malamalama i le loloto o ou lagona ma faia se vaaiga fou i mea. E le faapea, aua le manatunatu i mea faapena.
  • O le tagata ese e osofaia lou fale. O lea, o le malamalama o loʻo taʻu atu ai ia te oe o ou manatu amata ona malepelepe. E tatau ona e toe manatunatu i mea e faamuamua, e tele lava, i le olaga moni o le a e feagai ai ma le loloto o le faʻataʻitaʻiga - O le a taʻitaʻiina i latou e se tagata.
  • O se tagata lilo na mauaina se foliga sili ona lelei, sa i ai i lou tofo. O sea miti e valoia se miti fonotaga ma lona lua afa. I isi tulaga, o lau amiotaiga e mafai ona sili atu le lelei, o faʻafitauli o le a foia, ma e le mafai lava ona aveʻesea lou olaga, ma le tele o taimi nei.
  • O le tagata ese e i ai i foliga inosia, e te leʻi manaʻo e vaʻai ia te ia e sili atu nai lo le 2 sekone. E lua faaliliuga i lenei miti na tuufaatasia mai le tele o atalii: e ono mafai ona e maua mai le foliga o lenei tagata ma lou lava maualalo-talitonuina, ese o loʻo e faʻatali mo le faʻaalu e leʻi mafaufauina i le olaga.
  • Le fiafia i le flir ma le tagata ese. O sea miti e le aoga le faaaogaina o le tele o le gauai, e le tatau ona ia - E faigofie lava ona manaia tele i se tasi mai tagata matutua. Ae tatau ona vaʻai totoʻa i se miti - o ia o se faʻailoga o lau faʻaoga o lou faiaina ona o le le atoatoa o le tino.
  • O le mataupu e le masani ai ia te oe e iloa i le alofa. I lea tulaga, o miti e matua faʻamatala lava le fefe - e le lava le lava le faʻamaoni o oe lava, ae o le a foliga mai o le a foliga mai o le a manaʻo e taia o ia i le olaga. O le a e alualu i luma i au lava 'au, o le tulaʻi mai o le afa lona lua i le lata i le lumanaʻi e le aofia ai.
  • Faaipoipo ma lenei alii. I le olaga moni, o le a le umi le faʻatali, e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le faʻaipoipoga o au uo, maua se ofo e faʻaipoipo, o le a le mafai ona fiafia .
  • Sa e faaipoipo ma ia i le afiafi o lau lava faaipoipoga i le mea moni. O sea miti ofo ai le tausini e mafaufau pe lelei mo lana filifiliga. I le tele o taimi, o miti e faʻamatala le miti ma se faʻailoga tutusa o se iʻuga o le faʻalavelaveina o le le iloa o lou olaga - e te manaʻo e toe suia lau filifiliga.
  • E te vaʻai i le vaaiga o fusi ma se tagata ese. E mafai i le olaga moni na e taumafai e aveese le taboo i totonu e taofia ai oe mai le fausiaina o lou olaga. Oe manaʻomia le iloa o au oe lava avanoa ma feusuaiga, ma naʻo le taimi lena e mafai ai ona e faia lou ola i ou lima.
  • Faia feusuaiga ma lenei tamaloa. O loʻo e taumafai e faʻatino lau oe lava miti e le masani ai i lou olaga faalilolilo i miti, o lea i le olaga moni ou uiga leaga e le tuʻuina atu ia te oe le saʻo o le gaioiga.
  • Sogi i se miti ma lenei tamaloa. O le tulaʻi mai o le auʻalea mama poʻo le malosi o le malosi i le olaga moni e le aofia ai. E aoga foi fai mai e le mafai ona ou maua i totonu o lau ipu, o se kamupani o le mea lea e le mafai ona e tuua ai oe a o taumafai e o ese mai lona faigata.
  • Na ia asiasi ia te oe i le po po o le aso. I le taimi lata mai o loʻo e faʻatali mo se asiasiga i se nofoaga e leʻi mafaufauina, masalo o le a matua fiafia ma matauina, ae le o taimi uma lava. I le tele o tulaga, e tatau ona e i ai i se tulaga le lelei, ia alu ese mai ia lea o le a faigata tele ma le manaia.
  • Liliu atu e avea ma tagata osofaia. O le miti e faʻalauiloaina i le olaga moni. Maua se totogi tupe poʻo le vaetamaina o ou aiga ma e pele ia te oe, ma e mautinoa lava e faʻaipoipo i ai

Tamaloa

Faʻauiga o se miti e le taʻutaʻua o tagata, mafaufau ma miti

  1. Aua le iloa se tagata i se miti e freud. O se tagata faapena foi i luga o le faʻauiga o le sigmund freud, o lona uiga o lau vave miti e le maua ai le filemu. O taimi uma e te faʻalagolago i ai i le taimi ua tuanaʻi, faʻagalo e uiga i lou olaga moni. E le o le tuai tele, a manaʻomia le toe iloilo o mea e faʻamuamua ma moni suia.
  2. Faamolemole faamatala se miti. E le talafeagai Bulgaria Anorasia i lenei miti, talitonuina e faapea, ua na o ia o se faatusa o le lisiti o tala faafuasei i le olaga moni. E ui i lea, e sili atu le ogaoga i foliga o tagata ese i le taimi moni ina ua maeʻa se miti.
  3. E faʻafefea ona faʻamatala le faʻafefe i miller. O Henry Miller ua malie i le tele o auala ma le Progalgarian Providian, e manaʻomia le suʻeina o lona siʻosiʻomaga ma meaola, o loʻo na o mea uma na ausia ma mea totino.
  4. E tusa ai ma feololo. O loʻo faamatalaina e Hasese se miti o se faʻailoga manino i le olaga e te le mauaina atoa le tele o le tele o lagona o loʻo e avanoa. E masani lava ona e aafia ai pe le manaʻo e tuʻuina atu i mataupu, ona o le mea o loʻo ia te oe se lavelave o le maualalo ma le le fiafia, e te le maua mea uma mai le olaga. E aoga mafaufau i lenei mea.

I le ofu talaloa

Faitau atili