O a miti o le arwolf i se miti: faamatala o miti eseese

Anonim

E leʻo miti uma e mafai ona iloa ai se faʻatoaga mataʻutia o le ushol. O le tele o taimi, e le faʻatuatuaina e se malosi mataʻutia i se miti, o le luko e mafai ona momoli mai le tele o faʻafitauli o se miti ma le ola moni. O a miti a le luko?

O sea miti e mafai ona avea ma se faʻailoga o le toefaatasi ma le le faʻamaoni mai tuaoi, pele ma laʻu paaga, ma lau lava le fiafia i o latou olaga. Mimita le mafai ona faʻamatala manino, ma ona o le faʻauigaina o soʻo se moe, e tatau ona e manatuaina auiliiliga, tulaga faigata.

Le luko

Faʻauiga o le moe e uiga i le wewolf e ala i le soʻotaga eseese

Taumafai e taulaʻi ma manatua faʻamatalaga e te manaʻomia, faʻamatalaga moe, tulaga. I se taimi lava e mafai ai ona e tusia se ata o le moe fetaui lelei, ina ia mafai ai ona i ai i se tala lamolemole, o le a mafai ona matou faʻaalia lelei le fefe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai na mafai ona faʻatumuina lenei paso ma iʻu ai i se galuega talafeagai, ona mafai lea ona matou amata faamatalaina. Totogi lau ataata i lalo, ma o le a mafai ona e faʻaalia lau miti o se togafiti:

  • O le luko na latou iai. O le faʻailoga o le tulaga lea ua uma ona e fiafia ai i pepelo ma e aoga suia o lou uiga i isi tagata. E mafai ona mafai, i le taimi lata mai o le ae feiloai i se tulaga ese ma le manatu o le tagata e mafai ona suia lou manatu e uiga i le siʻosiʻomaga, ae e le o tupu vave.
  • Na e vaai i se luko laau, e sili ona foliga i lau faʻailoga. I lea tulaga, le miti folafolaga i se taimi lata mai e mafaufau ai o se miti o se ata tifaga, o le a mafai ona e aʻoaʻoina mea lilo o lona olaga i aso uma.
  • Osofaiga o sea manu malie. A leai se faʻanoanoa vaʻai ia te ia lava le oti mai lima o le luko (e le masalomia, e mafai ona e ola ai), o le feʻau o le a faia i se manuia . O le a e manaʻomia le tele o laʻu laki.
  • O le luko i se miti. O se miti tutusa o le leo o lau avanoa, i le mea lilo e te manatu ia te oe lava o se tagata vaivai tele e le mafai ona fai mai "leai" E tatau foi ona e ogatasi i le foliga o se sili atu le fili i lou olaga, o le taua faasaga ia o le a faigata tele, ae manaia.
  • O le wewolf bit oe i le afiafi o le vave faaipoipoga. E alagatatau ona talitonuina se manogi, pei ona latou, tusa ai ma le faʻauigaina o le tele o miti, o lona uiga o le tagata sese, talanoa atu ia te ia ma e le masalosalo ia te ia ma e le masalosalo ia te ia. E te le manaʻo e nonofo ma ia i le taele, o lona uiga, faʻamuta le faʻaipoipoga.
  • Malamalama i le tele mea taua - Magic, o loʻo taʻe ai e le au leoleo au uo poʻo ni tagata ese i a latou auauna - faʻavaivaia. O le miti tutusa e ono mafua ai se tele o faigata i le miti auala, mai nai aso laiti o le aiga e faʻalataina ai le Kamupani atoa. E tatau ona e sauniuni ma malamalama o le a tausia uma e tagata o latou lava, ma e masani ai ona avea ma lona tulaga lautele o le a faʻatagaina ai oe e faʻalavelave.
  • Na maua e le tane le tomai e liliu ai i totonu o se mea totino. O se miti ma se mea faapena e iloa ai lou le malamalama i ai, ua e le iloa mea uma e uiga i lau tane ma ou tapunia i ave o le ave. Masalo o lona uiga o le avanoa o le fia maua o se malosi nofomau i le loto, pe o iai foʻi le masalosalo o le fouvalega o se pele.
  • O oe lava e mafai ona suia i totonu o le sipuni e tusa o le valaʻauina. Afai o lea ma i se miti, e mafai ona e pulea au suiga, sosoo ai lea i le lumanaʻi mafai ona faia se fuaiupu e mafai ona faʻatonutonuina ma lafo le vaʻa e te manaʻo ai se tane fou.
  • O le malae sa faʻaalia e te le mafai ona vaʻaia. E aoga le faʻaeteete o ia faʻailoga o le vevesi o se miti e le miti a le au a le au a o le moni o le ola, o le mafaufau o le mafaufau moni e lapatai oe. Tagata ese e manaʻomia le faʻaeteete ma taimi taʻitasi e te siakiina lau telefoni mo le masalosalo valaʻau.
  • Tele pupuʻu i le tasi vaomatua. E lua ituaiga o faʻauigaina, o se tasi o latou i miti fai mai e le lava le miti, ma o lenei aafiaga mai le moe e faigofie ona aveʻesea ai le miti e O le ola naina ma lagona o Ana pele, e mafai ona latou tigaina i le le talitonu.
  • O le miti na e fasiotia ai le Ushwolf. Manumalo i le manumalo i lenei leaga leaga o lona uiga o ou faiva i le ola moni o le a malamalama i lou malosi moni ma o le a le toe i ai le ua ma o le a le toe taumafai e maua ai maua i nisi auala oe.

Howl i le masina

Faʻauiga o le moe e ala i le taʻutaʻua o tagata - Wang, Miller ma isi faʻamatala miti.

  1. I le ua vaivai. Bulgarian Produdian Producian Vaega - O se miti tutusa e makaina le fili o le fili mai se tasi latalata. O lenei miti e mafai ona avea ma faʻailoga o le faalataina poʻo le taufaasese, e tatau ona e mafaufau lelei i lou siʻosiʻole ma o latou tulaga e le ogatasi ma oe.
  2. E le miti a miller. O le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o lenei miti o se faʻailoga o le le fiafia o se miti, i le olaga moni e tatau ona e feagai ma se mamafa malosi i sosaiete ma maua ai foi le sea e tasi le aloaia i ai o ia.
  3. E freud. Sigmund freud o loʻo i le root ma taʻu mai o au miti ma le pu o le pulupulu e uiga i le pulupulu e uiga i le tuufaatasia o feusuaiga E te manaʻomia i se taimi vave e mafai ai ona fesuiai le olaga le ola ma taofi le tau mo le fasi pepa mulimuli, sue se galuega.
  4. Fugalaau na fanaina se miti. I le olaga moni, o le a e feagai ma le malosi malosi malosi poʻo se tagata o loʻo fesoasoani ia te oe, pe o le a faʻalavelave i le olaga atoa. Peitai e lē taua tele i lou teteʻe i lou tetee, talu mai o le a e mafaufau i ai i se taimi umi, ona iʻu ai lea o lona malosi, ma ou te vave pa'ū.

I luga o le talaaga o le masina

Faitau atili