Tatalo mai Fetuunaiga Uma: Auala e Faaaoga ma Faapefea Ona Galuega

Anonim

O le tatalo o Orthodox mai mea uma o fetuu uma o le a fesoasoani tutoʻatasi e aveese ai ni tulaga le lelei o le faʻatauga faʻamalosi: Mai le faigofie le malosi i le malosi leaga mata. O le a galue i le aiaiga lea e te talitonu faamaoni i ai i le mama a le Atua ma fai pea le tatalo.

O eseesega o le fetuu mai le faaleagaina ma le fiafia mata

Fetuu, mai le itu o le talafeagai, e matua malosi lava le mea. E ese mai le mata leaga ma le faʻaleagaina ma lona malosi, ma le aʻafiaga i le tagata na fetuuina. Mafaufau i eseesega.

Tatalo mai Feuga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E faapenei ona taua:

  1. O le le fiafia le mata o le sili ona vaivai. E mafai ona fai mai ma le le fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na te matua faʻaaluina se tasi, o le mata leaga e le mafai ona taofia. O le mea lea, e le manaʻomia le faʻatinoina o se faʻapitoa faʻamaneta e sosoʻo ai ma se tasi. O nisi taimi o se tagata o ia e le mafai ona taʻitaʻiina atu le puao ia te ia lava.
  2. Ae o le mea leaga e masani lava. O le faia o lenei mea, o lou tagata poto-faʻalogo lava ia pe o le fesoasoani o le olaga e faʻamalosia ai le malosi o se faʻamalosi malosi e afaina ai. I le taimi lava e tasi, o le Black Magic Metotia e faʻaaoga: O le taupulepulega o loʻo faitauina, o se uiga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina.
  3. O le fetuu e taitaia foi e aunoa ma le faaaogaina o taitai faamaneta. O se mea e fuafua poʻo le le mautonu o manaʻoga o le tagata o se tagata o le vaega o loʻo faʻaalia i luga o ni lagona le lelei. O le mafuaaga lena ua faʻasaina ai o ia i totonu o fatu le manaʻo i se mea leaga. Na e tautala e uiga i le vave pe mulimuli ane, ma o le a faalauiloa lava e Butchin manatu Hakenism.

Ina ia aveese le fetuu, e talafeagai le mautinoa na aumaia e se tasi o Ia. Ma filifili foi le faiga: mo le tuuatoatasi, fia oti, i le faamai, e leai se aoga, ma isi mea.

Orthodox tatalo e sefe ai fetuu o le sili sili ona lelei e aveese ai le leaga ma suia le ola mo le sili atu.

Toe foi fetuu: E aoga le faʻaaogaina?

O nisi taimi o se tagata e fiafia i le Avega o le Fofoga Fetalai Suafa mai ia lava e manaʻo e fuli atu ia te ia i se tagata na avatua i se fetuu. Ae e aoga le faʻaaogaina o lenei auala? Matou te le o fautuaina.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Faamaloloina Tatalo mai Foliga Uma

Aisea e le tatau ai ona faia lenei mea:

  • Curche ave se taua malosi o le malosi le malosi. Ia mautinoa o le tagata ua na o se mea faʻapitoa pe faʻafuaseʻi ona fetuuina, o le tasi auala pe o le a ausia se isi.
  • Ma ua liliu mai i luga o lenei amio leaga, ua e vaivai ma maua foi taunuuga ile lumanaʻi.

O lea la, e sili le faʻatatauina o se aafiaga leaga ma le fesoasoani a le tatalo. O lea e te paleni le paleni o le leaga ma lelei, e aunoa ma le afaina ai oe.

Aisea e Galue ai le Tatalo?

Faaalia pe aisea e fesoasoani ai le tatalo, e tatau ona malamalama i le auala faiga o gaioiga a le fetuu. I lena taimi, pe a manaʻo se tasi i loto ia te oe leaga, na ia faia ai le tele o le malosi o le malosi ma lafo atu ia te oe. Ae o le taimi e tasi, ua faʻalavelaveina le paleni, ma e mafai ona toe faʻafoʻi mai ma le fesoasoani o le fausiaina o se falefaafofoina, ae ua uma lava ma le malosi lelei.

O lea, o isi e lua o tagata e faʻataʻapeʻapeʻa, ma toe foʻi mai mea uma i lio. O le mea lea e galue ai le tatalo:

  • E te tulia malosi malosi. O a latou mea e maualuga atu, o le malosi pea lou malosi lelei. Ma le mea ua sili atu le malosi, o le lelei tele o lou olaga.
  • O oe na faailogaina le leaga leaga e se isi tagata. E faasaʻoina ai oe lava, ma foaʻi mai le avanoa e faʻamaloloina ai le tagata ia te ia. E faʻafiafiaina ona aoga e aʻafia ai oe, i lou tulaga, ma le faʻamalologa faiga e pasi vave.

Le isi, seʻi o tatou talanoa e uiga i le auala ma o le a le tatalo e te manaʻo e faitau e aveʻesea ai le faʻauiga o fetuu.

Le Faapefea Ona Faaogalotoga tatalo?

Ina ia fesoasoani le tatalo ma e matua aoga tele, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono.

Fautuaga e pei ona taua i lalo:

  • Muamua e tatau ona e tuneifi i totonu. E i ai le faʻapitoa metotia o le a fesoasoani e saunia ma fesuiaʻi le malamalama i le saʻo galu. Tu i luga ma le itu sao, taofi le vae i le fola. Tapuni ou mata, fai le manava loloto ma tuai tele vaivai. Toe fai faatolu. Ona e tatau lea ona vave faia le 108 loloto manava ma manava i le laina. E mafai ona e liliu lou ulu - leai se mea leaga. I le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻi, matala ou mata.
  • A uma, e mafai ona e alu atu i le tatalo. O lona tusitusiga o le ae vaʻai i le ata i lalo.
  • E tatau ona e faitau le tatalo i le taeao, na o le ala aʻe i luga, ma i le afiafi, i le taimi aʻo leʻi alu e moe. E manaʻomia le faia o lea mea mo le fasefulu aso. Ina ua mavae lenei vaitaimi, o le a aveesea le malaia. Ae mafai ona e matauina suiga lelei muamua.

Tusitusiga o le tatalo:

Tatalo mai Foliga uma

Taumafai e aua le misia se aso e tasi. O le a faʻalagolago i le aoga o le tatalo.

Siaki le vitio ma se tatalo lelei orthodox mo le faamamaina mai le fetuu:

O le a le mea e le fefe ai

O le faitauina o se auala mamana e aafia ai i lou malosi malosi, o lea e te mafai ai ona matauina suiga i le soifua maloloina i le tino ma le mafaufau-lagona. Le a le tatau ona fefefe lenei - Ia toe fai ma le lotomau pea le tatalo i lea aso ma lea aso.

O faʻailoga o sea "faʻafitauli o le faʻamamāina" atonu e pei ona taua i lalo:

  • O le lelei o le a faʻaleagaina: oona, o le ulufatu, e mafai ona amata mai nati. O nisi taimi o le vevela na tupu, oso i luga o le mamafa.
  • O taimi e amata ai taimi o le a oso ai le aau. E tatau ona ave i se lagona le lelei ma le mafaufau loloto ma le le mafai ona lolo atu i ai.

Toe fai le tatalo faatolu i aso uma, i le taeao ma le afiafi, ma vave o le a e lagona ai ni suiga lelei.

Leaga, lea na faaiu i le tino tele ma le fesoasoani a se fetuu, o le a te faia lava le tupu. Ma o le auala e sili atu ai lona malosi, o le leaga o le a mafai ona e lagona. Aua le avatua i totonu, na o le talitonu - o le faʻamalologa o le a oʻo mai pe mulimuli ane, ma o le a e aveese uma faʻafitauli.

Ma sili ona taua - mulimuli i au lava upu, mafaufauga ma lagona. Aua neʻi e faʻatagaina oe e talatalanoa se tasi ma le le aoga. Aloese mai upu avefeau i le tautalaga, aua le faia ni gaioiga leaga. Taumafai e toe fai le alofa ma lelei, ona faia ai lea o se malosi malosi e puipuia ai i latou, ae o le a leai se malaia o loo taumafai.

Faitau atili