O a miti o suka i miti miller, freud, vanga

Anonim

O le suka i le miti e le naʻo upu lelei, e aoga tele le sauni mo faigata. Ia saʻo le faʻauiga o le moe ma saili po o a ni miti suka, oe manaʻo e toe fai uma le ata o le moe, ma na ona faitau i le miti tusi. Ina ia saʻo lava i lenei vaʻaiga, e tatau ai le faitauina o nisi faʻamatalaga i le taimi e tasi - o le a fesoasoani e sauni ai ma valoia le ala o mea na tutupu i le taimi moni.

Faatauaina lautele

Suliga o se miti mo se ulugalii o se faʻailoga leaga, e aoga ona sauni mo faʻafitauli o aiga. O miti o le a oʻo i le le mautonu i se aiga aiga, tele ma popolega ma popolega tele, faʻapea foʻi mai totonu i le lagona o le lotoleaga - o lenei setete o le tiga tele. Afai na mafai e le miti ona faʻaaoga le suka o le oneone i lana pepa mama, ae o loʻo faʻaalia ai ni faigata i le lalolagi moni, ae e talanoa foʻi i ou malosiaga e fetaiai ma o outou mai.

Suamalie

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le miti e fiafia i le tau o le suka mai le tagata faʻatau, ona tautala ai lea o se ata lea e uiga i mea lamatia ma ona fili. Vaʻai suka i Aotelega o tusitusiga tetele - faʻatupuina le sasaina o meaai e ono, ma e le mafai ona latou o ese mai ia i latou. E oʻo i le tele o malosiaga o loʻo faʻaalu ma se manaʻoga tele.

Mo ulugaliʻi, o se miti a sauga ua tutupu i se taimi lata mai i le eleele o le lotoleaga. Afai i se miti, o se suka o le suka na tupu i se miti, o se faʻailoga lelei lea: i se taimi puʻupuʻu e mafai ona e feagai ma ou faʻafitauli i le olaga moni na faia.

Afai e fai ma miti, na e faʻatau uma i le suka, e manaʻomia le maua o le malosi mo le galuega faigata, e le mafai ona aloese ai le tele o faʻafitauli. Afai i se miti, o se tamaʻi suka, o loʻo unau mai i le suka, ona e leai se taua, ma atonu o miti o le a le o lagonaina nei nei mea leiloa. I le taimi, i le miti, suka seʻi afe i se isi, o le miti o le a mauaina le avanoa e toe faafoi ai isi mea ua leiloa, ae o le a tatau ona tutusa lelei.

Isi faamatalaupu

I se miti, suka e mafai ona o eseese foliga, e mafai ona faʻamatalaina taʻitasi i auala eseese:

  • Afai o le Raffin na miti, ona o faʻafitauli e mafai ona e foia e aunoa ma le tele taumafaiga o le a aliali mai i se matua ma loto o le fatu. O le mea autu o le talitonuina oe lava ma ia faʻatulaga e faʻaleleia le olaga o aiga.
  • Afai o le miti suka na nutimomoia, i le ituaiga o oneone, ona e tatau ona e sauni mo le televave o galuega ma le tulaʻi mai o tagata lotoleaga i lou siʻosiʻomaga.
  • Afai e liusuavai le suka, o loʻo faʻamatala mai ai le faʻaititia o fesoʻotaʻiga vavalalata, faʻapea foʻi ma miti ona faʻalavelavea se faʻaaliga i ni faʻafitauli ogaoga.
  • Afai i le po o le fiafia, o le suka o papa po o ni fasi miti o se saffication ma ana uo, masalo ona o nei mea faafesagai ma nisi o latou.

Suka i le tane

Afai e tupu le miti e ave se taga faʻatau ma le suka, ela ma faʻafitauli i le olaga e mafai. Faʻapea foʻi, o se taupulepulega o loʻo faataapeina o se faʻailoga o le suiga, masalo o le taimi e sui ai se mea i le olaga: Ia malolo i ni mea tuai, faia se mea tuai i se nofoaga umi pe toe faʻaleleia I lou fale.

Afai o loʻo saili miti mo oneone I totonu o lona umukuka ma le mafai ona mauaina, ona lapataʻi ai se miti na lapataʻiina ai outou e fesootaʻi oe pule i totonu o nuu. Na ia moemiti i se teine ​​na te puʻeina le suka i totonu o le mug, "fautua mai e te masalosalo i le faʻamaoni o lau paga.

Miti Miller

A o fai mai lenei miti tusi, o le suka o se faʻailoga o le faigata. Afai o le suka e tele naua le fia moe, o lona uiga e uiga i le ala i le eleele e fai ai tagata. Ina ua maeʻa se miti, ua e ala aʻe ma lelava, ae le o le moe ma le lagona o le popole pe a taumafai e manatua le ata o le moe.

Fasi suka

O le miti na maua le avanoa e matauina ai le vaaiga, lea e te aʻoaʻoina ai le tau o suka - o mea ua taʻu mai ai i se ala ola, masalo ua i ai fili e tele. Na ou masani ona ou vaʻai i se miti, faʻafefea ona faʻatauina le suka i le suka, "O lenei e faʻailoa mai ai faʻafitauli faigata, ae o a latou filifiliga o le a faigofie ma o le a le afaina ai taunuʻuga.

Miti o freud.

A faʻapea ua e faʻataʻapeʻapeina se tamaʻi suka i le po o le po, e aoga tele i le tausiga o lou soifua maloloina, e paleni ai le tafe o le sami. A leai, i le solia o le malosi malosi, faʻafitauli faʻafitauli tau le soifua maloloina e mafai.

Afai o le miti sa tele se fasi raffonaad, e manaʻomia le sauni mo tupe tele o tupe. O le aloese i le a le aoga i le miti o le a le aoga, ae afai e amata ona e tausia tupe teu, latou te faaitiitia.

Miti Vangu

Afai e maua se ato tupe ua aliali mai i le miti, o le a faamatala mai ai i le foliga mai o le faaopoopoga o le tele o saosaoa tafe. Ma o le mea autu o oe e mafai ona e faigofie ona manuia i galuega faigata i lau galuega fiafia. Afai o oe i se miti faʻasaga lau suka i se tasi, ia saunia mo faʻafitauli matuia e mafai ona tupu.

Afai e te kuka le jam i se miti ma faʻaaoga le suka, lipoti o le ola moni e alu i lau fafine ma le toʻafilemu, o tagata uma o loʻo iai ma le toʻafilemu. Na ou miti o loʻo e i le laau mo le gaosiga o le oneone suka - o lenei lipoti e uiga i tagata o le aiga, ma le faʻatinoga o lea mea e tatau ona taumafai lelei.

Faitau atili