O a miti o se iʻa lapoʻa mo miti o miller, freud, tsvetkov

Anonim

Ua manatu le tele o iʻa o le lalolagi o se tafola. O lenei mea mataʻutia e faʻaosofia ai le mataga i le 'eseʻese ma le fiafia o le vai o loʻo i lalo o le vai. O a miti o le tele o iʻa o le a mauaina i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

O iʻa o se faailoga anamua e aofia ai le tele o mea aoga e feteʻenaʻi ma le tasi i le isi. In 6 i le Asia, ua faʻamamaluina o le o tuaa, faiaʻoga, i le tautau i le poto ma le meaalofa o le salafa o mea leaga. O lenei faʻailoga e fesoʻotaʻi vavalalata i le faʻatusa o le vai - le mafuaʻaga o mea uma.

O loʻo fesoʻotaʻi ma le tele o laʻau o loʻo fesootai i le Aquatic vaega o iʻa ma mea taua o se tagata, o lona tulaga i totonu. O le manaʻo e ulufale i le loloto loloto o le aquatic avanoa e atagia mai ai le le malamalama lelei o se miti, lea e mafai ona ia tatalaina ma faʻatino i soo se taimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Pei lava o le vai, e fai e ia le vaega o le fafine, agavaivai, alofa. E mafai ona feʻaveaʻi ma le leaga o lona uiga - le matapeʻapeʻa, faʻatau, faʻamaʻi, tuʻinanau, le mafaufau, le leoa.

I Buddham o se faʻailoga o le faasaolotoina mai manaʻoga ma alofa. Ma i le talavai o Saina, e aumaia ai le tamaoaiga, maualuga seleselega, le mama maualuga ma le tele o mea. O tagata Eleni iʻa - o se faʻailoga paia e aofia ai le faʻapotopotoga o Aphrodite - o le atua fafine o le alofa ma le gafatia. Ile faʻatinoina o Keriso, o le taunuʻu mai o Keriso e fesoʻotaʻi ma le alatele o le vaitau o vaʻa.

Aoga o iʻa

O le mea lea, o le miti e mafai e se togafiti e mafai ona taʻu le tele e ala i le tatalaina o le ie puipui o le lumanaʻi i auiliiliga ma auiliiliga.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Italua o loo faatusa i le fanau tama. Ola, susulu, faʻaalia gaioiga i le vanise avanoa, e faʻaalia ai le soifua maloloina o le tino, lona malosi matua ma le malosi. O le tele o le fagota i se miti, o le tele o taimi o le alofa o le moe.

O se fai mai o le mea e fai mai ai o oe e tauagafau, matamuli ae le o le iloa uma pe faʻapefea ona faʻaaoga oe i le isi itupa. Masalo o se tulaga muamua foliga, o le leai o se charisma ma le loto fiafia e faʻaosofia ai le atoa mautinoa o se tagata malosi e uiga i lou le masani ai ma le faʻamaloloina. O le le fiafia i le alofa e le o se mafuaʻaga e nofo ai, o le tele o le a e faʻatino lau tane faʻamaoni, o le vave o le a avea ma tagata muamua-muamua.

Taofi meaʻai i ou lima - ia i ai le naunautaʻi lava ia te ia lava. Lenei atonu e le o se faʻataʻitaʻiga i le faʻasalaina, i vasega o vasega e fai ma se mafuaʻaga le tumau mo faʻafitauli ma popolega. Ae afai e toe sui le fesoʻotaʻiga o feusuaiga ma se fafine, o le miti e aoga faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Toso le iʻa lapoʻa mai le vai - ia maua le faʻamalieina ma lou olaga feusuaʻi. E te le fiafia i le faʻalauiloaina o le sailiga o le eseese, o loʻo e fiafia lava i mea o ia te oe.

Miller Decese

Na faʻamautu e le au faʻamatala upu faʻaupuga le tele oa ma le tele o le tamaoaiga ma tele, vaʻai tele laʻau tautupe taugata ia i latou na mauaina se iʻa tele. Afai o loo e sauniuni mo se taimi umi, piki aʻe le ker talafeagai, matau iʻa faʻatali mo se galuega fiafia, taumafaiga ma le filiga e oʻo atu i le ala i le manuia. Oe tatau ona maua mai le tele o tausaga ua leva ona savali. O se avanoa lelei e ave i ai ou tausaga ua ou maua ai le tofi i tamaiti ma fanau a fanau. Aua neʻi e faʻalauiloaina lau faaiuga muamua ina neʻi faʻaosooso lea o aiga, faʻamasinoina mafaufauga agasala.

Savali i luga o le maketi iʻa - Manatu Faʻaola ma Faʻavalogi avanoa. Matau pe faʻafefea ona toso i fafo se '' '' upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi, - ia maua ai le tele o le malosi malosi, lagona le tupua o le malosi ma avanoa fou.

O suʻega ogaoga o loʻo faʻatalitali mo i latou na maua ai se marlin tele i se miti, ae na e misia. Tele malosiaga ma galuega e mafai ona faʻamautu ona o au mea sese ma misia. O sea faʻapolofesa e le mafai ona faʻapolofesa e mafai ona aʻafia tele ai le galuega a le tamaititi ma faʻaosofia ai le i augatupulaga mo lau atinaʻeina i le kamupani.

Tele iʻa

E ala i togafiti togafiti na faʻatautaia e toe faʻaleleia ai le puʻe - o le a mafai ona aloese mai faʻafitauli e ala i le faʻasaʻoina o le tulaga. Faʻafetai i ana pisinisi fai pisinisi ma suiga faʻavave, toe faʻafoʻi le pule o le pule i lalo ma toe faʻafoʻi se tulaga lelei.

Nostradamus

O iʻa o se faatusa o le le fiafia, faigata, faigata. Pa'ū mai le Sky Kudeoushka ina ua maeʻa le taimi ua tuanaʻi - o se faʻailoga leaga. E aoga le saunia mo se isumu isumu, ituaiga uma o faalavelave ma mala. Aoina o le oti oti mai le eleele - o lona uiga o le taunuʻu i le epicenter o mea e tutupu o le a aʻafia tele ai lou tulaga o le ola ma tupe maua.

Fagota o se fagota o le boding i le mama o le tafe vai - taumafai e saili se auala i fafo atu o se tulaga faigata. Na latou vaai i lea o le Jamb ma matou fia maua - I le mea moni e le tatau ona faitauina i meaalofa o le itu. Ina ia ausia se mea, o le a tatau ona e galue aulelei, faʻaalu le tele o le malosi ma le malosi.

Lolo David.

O iʻa tele o le iʻuga o se miti o se miti, o loʻo taumafai tele e suʻe mea o loʻo nana mai mata mataga. E le gata i lea, o se togafiti o le a aʻafia ai le mauaina o lagona fou o le alofa, tuʻinauna, faʻapipiʻi, fiafia tele mo se tasi. Mo uiga lelei, o le a avea lenei ma faailoga o le musumusuga, musika.

O i latou e mafaufau i le olaga i ala o tau taua, o lenei ata le faamalieina o manaoga uma o le olaga. Ae e pei ona e iloaina, o se tagata e masani lava ona e manaʻo ai.

Sulu le ata o manu felelei o femalagaaiga o faimalaga, manaia pisinisi malaga ma alu. Ua e mafatia i le fia inu mo le suia. E te taumafai e sui se mea i le olaga, amata i suiga i le nofoaga o nofo ai. I lea tulaga, e oʻo lava i le le tumau o le alu ese atu i le isi taulaga poʻo le atunuʻu o le a aumaia ai le tele o faʻaosofia ma faia i se auala fou.

Lagona e pei o se pepe taalo i se miti - faʻaalia ana taleni ma le agavaʻa e fai ai tupe i le areto o lo o fetaomi. E le iloa e lou aiga manaoga, aʻo e mauaina pea se auala e faʻaleleia lou manuia.

Dolphin

Evgeny Tsvetkov

Na maua le au o Retoptuti i vai elemene e faʻaalia ai se mea le mafai: faʻatuatua, amio lelei, alofa. O le iʻa na oti i se miti e tautala ai o fuafuaga le faʻataunuuina, i le lumanaʻi faʻamoemoe. Afai e te taumafai ou te ola i lenei vaitau atili, o le a mafai ona aloese mai le popole ma le le mafua ai le atuatuvale. O au misia avanoa o le a le aumaia le faamalieina lelei ma le faʻamoemoe manaʻomia. E ala i le suia o lau upu i le mea o loo tupu, aloese mai mea sese i le lumanai.

Tele o Soma o lanu eseese na i lau vaʻa fagota - i le taimi moni faʻatali mo le le fiafia i latou na masani ona faʻalagolago i ai. O le a aliali mai e feteʻenaʻi ona o feeseeseaiga, ua maua ai se fetuunaiga, e mafai ona e mauaina se livi.

Faitau atili