O a miti e aau ai le miti a Miller's Bream, Fread, Tsvetkov

Anonim

O le aau ma faʻapipiʻi i le vai mama ma manino o le sami o se sami o lagona lelei ma lelei lagona. Oka ni miti a le aau, aʻoaʻo i le lauiloa miti tusi.

Faatauaina lautele

O le vai o se tamaʻitaʻi faʻailoga e faʻaalia ai le fanau mai o le ola, mataupu autu, tulaga lautele. O le punavai o tagata uma o nonofo i le lalolagi. O le aau i le mama aʻiaʻi o lona uiga o le faʻagaioia malosi malosi, fai vaitafe o le tele o loʻo i ai o oe.

Mo fafine, se vaʻaiga faʻaalia o se maʻitaga i le falemaʻi. Ole tele o vai e totoe i le spray mai le susulu o le vai, o le maualuga o le ono avea ma se tina tele. O tagata ia malolo, o le simror lamolemole e pei o le leai o le tele o faigata i le faʻatinoina o sini.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Teine i samasama

E maua ai le vaitafe o se vaitafe o le vevesi. Soʻo se ituaiga penefiti e mafai ona faʻamoemoeina i le ituaiga o mea fiafia, e ofo atu ofo atu ma le fiafia tele.

Mo tagata fai pisinisi, o se ataʻaga lea o se atagia mai o latou uiga: fesuisuiai, fetuunai, anapogi i se pisinisi fou siosiomaga. O tafe tafe atu i le taimi nei o le avea ma se tagata malosi ma le aoga, e le o fefe i faigata ma ua sauni e teena faiga piʻopiʻo, leai se solitulafono ma le malosi o le mea totino.

I le kerisiano, e talitonu le vai i le lata mai, regaint, faamamaina ma le papatisoga. Uili i vai mama o lona uiga o le sailia o se auala e faʻamalamalamaina ai, atinae faaleagaga, faʻaleleia atili ma le ola oe lava.

O le mama a le punavai e taua tele i le faʻauigaina o faʻamatalaga lelei. O Le Taua Sili Atu Mau, O le tele o avanoa o le manuia ma ia lava. O palapala ma pogisa tafe e atagia mai ai le vaitaimi faigata o le miti a se miti. O le tulaga o mea taua e mafai ona mamafa i faigata faigata ma faigata.

O le teine ​​na oso aʻe i se vaituloto o le mauga o lona uiga o le masani ai o se olaga. E te fuafua e te feiloai i se tagata o le a iloga e Constancy, o le manaʻo e tausia ma puipui le pele. Mo le tagata ua uma ona filifili i luga o le filifiliga o se paga, o lenei faʻaaliga o le a aumaia ai le tala o le maʻitaga.

Aso Malolo i luga o le vai

O tamaloloa e aau i le Vasa e faaalia ai le tele o le tele o galuega tuputupu aʻe, manuia le manuia ma taunuʻuga. Galue i lenei mataupu o le a faia se sili sili ona taua mo oe. Ae i se isi mea na o ia i le vaipuna i le loloto o le loloto - o lona uiga e tatau ona e faitauina naʻo lou malosi. Aua le faʻatalitali mo le lagolago mai ia i latou na foaʻiina le tautoga o le faʻamaoni ma faʻauooga. Mautu o tulaga tau tupe na mafai ai ona ova le naunau o i latou e masani ona e momoliina lau tupe ma fiafia i lau tupe faaalu.

Oti pei o se iʻa, e aunoa ma le fefe o le loloto, faʻailoa mai o oe o le sili ona taua i lau pisinisi. O lau poto masani ma pisinisi uiga e aafia ai le talitonuina o paaga ma tagata faatau tupe. O ni tulaga faʻalelalolagi mo le atinaʻeina o a latou lava pisinisi.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Ole vai o se faʻailoga o le faʻamaualuga, le fanau mai o le olaga. Mo fafine e aau i le vai manino - o se faailoga lelei. O lona uiga o le nana o se tamaititi ua leva ona faʻatalitali ma fiafia i le fiafia o le faʻaipoipoga.

O tamaloloa e aau i ni galu tetele - o le a malamalama i feusuaʻiga lelei e ala i le aʻea o fuli le amioatu e aunoa ma ni noataga ma folafolaga. Ina ia tuʻu i totonu o le vai toʻafilemu o le matagofie, filemu le Lake - o se uiga o mea e te manaʻo ai e malulu. E te manaʻo i le Constanty, mafanafana o le fale fatu fatu, alofa ma agamalu i se tasi fafine. Atonu e iai sau paga tau feusuaiga, lea e mafai ona avea ma ou manatu ma o outou manatu ma lou loto. E i ai sou manaʻo e saili faʻalelei faʻalelei i le itu.

Too toatasi o tagata na o mai mai le vai, le tagata o le isi itupa - o le mea moni e fai ma fesootai ma faafesootai ma ia. Mo fafine, o le atagia lea o lona manaʻo ia maitaga mai lenei tagata. O le miti o le a faia uma taumafaiga ia faia.

Malepe i le vanimonimo i le sami ma manaʻo e alu i lou ulu - i le mea moni, poto masani le faʻamalieina mai le leai o se gaioiga feusuaʻi. Vaaia se tagata lalelei, ua e fefe e savali ma talanoa, iloa le fefe i le teena o le teena. Aua e te taumafai e fuafua le taunuʻuga o lenei fonotaga ma aso ma tafaoga, faʻailoa mai lagona, lagona ma fiafia lava i mea tutupu.

Tamoe i le sami

Ina ia ulufale i le vai i le afa, faʻamoemoega o taunuuga, o lona uiga e aoga le faʻalavelaveina le paleni o fesoʻotaʻiga ma se paaga. Na tupu se mea i lenei tagata, o loʻo e sailia se mafuaʻaga e fausia ai se feteʻenaʻiga tulaga ma vaega. E le manaʻomia le kopiina o mea uma, ua lava le aumaia o se tagata i se taʻaloga mataga ma tuu se mea i le mafutaga.

O se tamaloa e goto ifo i le loloto o le mama o lona uiga o le le o iai le naunautaiga e faia fanau. O miti taumafai e faʻatapulaʻaina atoa lona feusuaʻiga pe fai foi le mea sili ona malu puipuia pe a mafai.

Alu i totonu o le vai mai le vaʻa poʻo vaʻa o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o feusuaiga. O le mea lea na faʻamatalaina mai i le mea moni e faʻamoemoe o le alofa tunoa, musumusuga ma faamalieina. O oe i le tumutumu o au gaioiga feusuaiga.

Miller Decese

Vaelua lava ia mafanafana, mama ma manino le vai o loʻo faʻatasia le ala o le manuia o le tino ma le tamaoaiga fiafia ma aiga. O le malosi o le tafe o le vai, o le sili atu le malosi o le tafe o mea aoga.

Sami galu ma le maualuga ma le tuputupu aʻe o le tagata e faʻatusa ai ni suiga tetele i le lumanaʻi. Ua fefe i le sami tele - alu i se faʻasologa o mea na tutupu, o le a le aoga o le a suia le mea moni. Ae o le fefe i suiga, o le vasa i totonu o le va feagai ma agai i luma i luma i le fiafia ma le mafaufau.

O le a i ai i le sami, oso i totonu o le vai ma se paʻu lapoʻa ma se mea moni o le a mafai ona maua se mea e leʻi mafaufauina, manumalo le tele o tupe pe faigofie ona maua se tupe tele.

Aau i palapala, palapala vai - o se miti lapatai o se tele leiloa. E foliga mai, o le a popole ai e le o ni aoga, ae o mafutaga ma mea uma.

Vanga.

Ole aau e faʻatautaia ai le faʻamamaina, faʻamaoniga i mata o isi, pe a fai o se miti na e fiafia i ai le malu ma le pupula o vai mama. O miti o le a toe faʻafoʻi mai ai lona suafa, pule ma le faʻaaloalo, aveese tuʻuga o tuʻuaʻiga ma le taufaaleaga.

O le faia o se tagata faitatala a se isi tagata O lea faʻaaliga e iloa ai ia te oe se vaitaimi manaia o le toe faʻafoʻi, o le a toe foʻi le faʻatuatua ma alofa i e pele. Lagolago mo aiga o le a talafeagai tele.

Tuua, fatuina o fasimoʻe, - faʻaalia le faʻaeteete i isi o isi i lana taleni ma le uluaʻi vaega. E te mafai ona sili atu nai lo oe mafaufau i le mea moni. Aua neʻi e fefe e tu i fafo mai le motu o tagata, faʻamaonia o oe o le sili sili i lau pisinisi. O se taimi lelei lea i ni taumafaiga. Avanoa lelei e faʻatuina ai oe o se paʻaga faʻatuatuaina, faʻapolofesa ma le faʻamalosiʻau uo.

Faitau atili