O a miti o le tuai i le pasi i luga o miti a freud, miller

Anonim

Masalo o le a sili atu, lagona i lau miti e le o pulea e le sili ona lelei - faʻalumaina, ita, le fiafia ... E matua le lelei lenei moe o lenei le po? E tusa ai ma le miti: O le a le miti o se tuai i le taulaga po o le mamao-mamao uili felauaiga?

Tietie pasi

Faauigaina le faʻauiga o lenei miti leaga

  • E toetoe lava a miti uma tusi, ua tuai atu mo le pasi i se miti o lona uiga: O oe o se tagata nafa. Poʻo le, masalo i le galuega (i le Institute), e manaʻomia le sao maualuga, aua le faʻamagaloina mea sese.
  • Afai ou te faʻaalia o loʻo e sauni i se fonotaga taua, pe o le a e suʻe se suʻega ma vaʻai i se miti e te vaʻaia mo feʻaveaʻiga, - moe le leai se fefe "pa'ū" .
  • Tele o faʻamatalaga e mautinoa: O le pasi o le matou masani, masani le ola poʻo le galuega (suʻesuʻega). Afai o le a le toe moe o le nuanua, o lona uiga e te vaʻai ma lou olaga. Asoa ae afai e te sola i lalo o le vaitafe timuga poʻo se tasi nahal e te, ua uma ona ata ona o lau tuai: e leaga, oe alu i le atuatuvale. Masalo o le a aoga e suia le tulaga pe maua se mafaufau lelei.

O fea na e alu ai?

  • E te iloa mautinoa le auala o le malaga - fai atu, i le galuega lava e tasi pe o lau tagata pele, O lau tala a lou tagata: Ua oʻo i le taimi e faʻalogo ai i le galuega poʻo lenei tagata.
  • E le gata i lea, e le o iai se taimi i se miti e suesue (galuega), Aua le faavave e popole: Fai mai le moe o le a faaaogaina faafitauli o le a faaaogaina. Ae o mea moni, ma lou fesoasoani malosi!
  • Aisea ua e tuai ai ona e tuai mo se pasi ma uo? O sea miti e lua faamatala. Muamua, e mafai ona faʻatumuina se misa ma le faʻatonu (poʻo se isi pule) seʻi vagana ua faʻateʻaina; Faʻamalosi atu e galue ma taofi le tuai! Lona lua, atonu o lona uiga: i le 'au mai ia te oe latou te nana ai se mea.
  • O au uo faigaluega (ma atonu e tasi-salamare) pulea, ma ua e nofo i le pasi taofi? Afai e te suʻesuʻe 1-4 tausaga pe galue, moe fai mai: E te le manaʻo e felagolagomaʻi ma oe, ua e nana se mea mai ia te oe "i tafatafa o oe" i tafatafa o oe "i tafatafa o oe" i tafatafa o oe "i tafatafa o oe" i tafatafa o oe "i tafatafa o oe" i tafatafa o oe "i tafatafa o oe" i tafatafa o oe "i tafatafa o oe" o le a alu atu ia te oe "
  • O e suesue i le 5 tausaga? Fai mai Moe: E te malamalama e te vave vaeluaina ma uo, ma latou te le mananao i ai. Pe atonu e te fefe e sili atu ona latou faʻatulaga i le olaga pe a uma ona tatalaina?

O le a le tau?

  • Sunny Day: O oe o se mea sili ona lelei, o le a ataata.
  • Toeitiiti oo mai le lagi, timuga, malulu: Ua e leaga, ma ia lagolago oe leai se tasi. Masalo o oe o lou misia le avanoa e suia ai lou olaga mo le sili atu.

E le o se masani masani?

A uma ona faatau

  • O se pasi masani na maua i luga o se auala le iloa, pe o le taofi e le o se mea faapena? Pe atonu na ofoofogia o ia, ma tulaga ese? I se miti, e i ai le manaʻo mo suiga ia te oe.
  • Felauaiga Na pa'ū matua gaogao? Oe miti o le sailia o se 'au fou pe alu i tafaoga (ae le o le fale). Ae ui i lea, o se mea i totonu e le faʻatagaina oe e faʻailoa atu ia suiga i lou olaga.
  • Ua e vaʻai ia te oe lava i le nuʻu poʻo le atunuʻu, ma na e tusia ai se mea ou te alu ese mai ia te oe, alu i le taulaga? Moe Folafolaga Fuafuaga. O le a e pa'ū i se tulaga o loʻo e tuʻufaʻatasia ma ou lima ma o le a e lagona le sese.
  • Vaʻai na e tuai tele mo se pasi, alu ese mai lau 'aʻai, i se misa ma se uo mamae pe sili atu le pele.
  • E i ai le isi faʻauigaina: e te misia lou avanoa. O fea tonu? O loʻo faʻalagolago i auiliiliga o le moe, o lona uiga o lenei malaga.

Faʻauiga o lauiloa, o le peleue lauiloa,

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talu ai o pasi muamua na aliali mai i le faaiuga o le 19th seneturi, o le lauiloa manatu o le mafaufau o le mafaufau sa lava le taimi e ono maua ai le mafuaaga o le a latou tagata faatau i tua o lenei felauaiga Ma o le mea lena latou te tusia ...

Manatu tama psychonalysing flaud

  • O loʻo faʻatali mo le pasi o le faʻatali mo lau pele (pele). Ma e te manaʻo e le gata ina talafeagai faʻaleagaga, ae na luʻi foʻi ona malamalama i ai.
  • Faʻasaina se pasi i se miti: e te le fiafia i lou olaga faʻapitoa. Atonu o se mea e sili ona fiafia i ai e le mafai ona faʻamalieina oe, poʻo lau feita (moni pe mafaufau) o le tuuaia; Pe atonu o lau filifilia e pei o se tagata pele e le leaga, ae leai se faʻailoga faaleagaga i totonu o le paga.
  • Afai na e faatali mo se isi pasi ma nofo i lalo i totonu, moe o lona uiga: e te feiloai ia Abibi ma le, na o oe (tasi).
  • Alu i luga o le pasi: I le mafutaga nei ua e faamalieina i mea uma, ae le o se feusuaiga. Peitaʻi, aua le faalaesaaina e taʻe ai: mālēe sili, faamaoni, lelei tagata "faataapeape" e le manaʻomia, ma ua uma ona tupu ".

O le a le tala a Miler?

I le taofi

  1. O le tuai, ma lona lua ma le tasi (faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia e le pasi ia te oe le "pito" pe tapuni le foga o lou isu ma le teteʻe. Atonu na e misia se avanoa lelei.
  2. O nisi taimi o na miti e vaʻai ai se tamaloa o tu i luga o le soʻotaga. I luma o ia e tolu (fa, lima) auala e foia ai le faafitauli. Na ia filifilia se tasi, ma e iloa ai le miti e uiga i le miti fai mai e le saʻo le filifiliga.
  3. Ma le mea mulimuli, o le moe e mafai ona faʻamanatu: O seleseleina o fualaʻau lelei o a latou galuega e faʻalavelave ai i le faʻatoaga. Aua neʻi e aveina oe lava i le galuega, e le o oe o se solofanua solofanua!

Tagata fou miti a le aiga

  • Alu i le pasi - e toilalo.
  • Aua neʻi o atu i totonu o lenei taʻavale, e faʻapea sa popo: E tatau ona e "feʻo" oe lava, ma e le gata i le galuega, ae faʻapena foi i le faʻapotopotoga.
  • Na e sola i luga o le felauaiga, oso i totonu ma na faʻafuaseʻi ona vaʻai ia te oe e te le o i ai: O lau tala faasolopito e te le ola ai, e le o filifili le ala. E le o le tuai ona liliu i le itu taumatau!

Ma e faʻapefea ona vaʻaia e lenei miti le Lofoff?

  1. Tietie i le pasi o lona uiga: E te manatu o lou tulaga tulaga i se shanky, maualalo (aua latou te le mafai ona faʻatau se taʻavale pe faʻaalu i se taxi).
  2. I se miti, faʻatali mo se mamao-mamao taʻavale pe na i ai lava le alu i ai ma i le taimi lava e tasi e masani ai ma isi pasese: E i ai lava ni aʻu uo e te fesoʻotaʻi.

Faitau atili