Valoaga e uiga i le taitai fou o Rusia - le mea e mafai ona tupu

Anonim

Valoaga e uiga i le taitai fou o Rusia tuuina atu le tele o vaieli ma clairvoyant. folafola latou valoaga i le afio mai i le mana o se pule malosi, o le "tupu fou", lea o le a taitaia le atunuu i se lumanai manuia fou.

Paracels

Paracels - pseudonym o le faifilosofia Siamani, alchemist ma fomai Philip Aureol Theofrast Bombaster von Hohenheima. sa manatu o ia i le faataulaitu sili o lona taimi, ina ia mafai ona faatuatuaina lona valoaga.

A le mea na fai atu e uiga i le Paracels "Tsar New Rusia"?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na te leʻi tauina se tagata patino, ae sa ia talitonu ina ua uma ona a faaitiitia le matautia, o le mala ma faalavelave o tagata o Rusia o loo faatali mo se lumanai maoae. I le senituri lona 21, i le uiga 20140, o le a lauolaola. le a aafia ai le atunuu i le tele o oloa mea, o le a faamalolosia faaleagaga ma o le a oo atu i se tulaga fou o le atinae.

Edgar Casey

Edgar Casey o se tagata lava ia-folafola Amerika fofō, o se auala ma se mystic. I lona olaga atoa, sa ia faia le tele o afe o tali i fesili o le tagata. I lana "faitauga" o loo i ai valoaga e faatatau i le taunuuga o lo tatou atunuu ma ona pule.

Valoaga e uiga i le taitai fou o Rusia

O le a fai mai Casey:

  • Seia oo i le faaiuga o le senituri lona 20, o le a toilalo le faatulagaga komunisi i Rusia. Le atunuu faamoemoe se vaitaimi umi o le faafanoga, toefuataiga ma le atinae, o le a tumau seia oo i le 2010.
  • Ina ua mavae lena, o le toe faaolaolaina o malo i luga o le a faasolosolo paneta, lea o le a agai Rusia, ma o le a Siberia le ogatotonu o le lalolagi. O lo tatou atunuu e tuuina atu le lalolagi i le faamoemoe o le faamasinoga tonu ma le faafouga o le faaleagaga. o le a toefuatai mai le mataupu faavae: "E le manatu faapito, ae mo le lelei o lou tuaoi."
  • Le taimi muamua, e leai se tasi tagata e iloa o le a avea o se taitai malosi o Rusia ma le taitaiina o le tagata o le setete. o le a tulagaese malosi Lona mana, e leai se tasi e mafai ona tetee atu i le mana faapena.
  • talitonu Casey o le a mulimuli ane avea ma taitai fou o le moni o le Alii o le lalolagi ma le aiga tagata atoa. a mafatia i Ana tulafono le malamalama ma le lelei-o le avea mo le faitau aofai atoa o le paneta.
  • O le pule e ese le atamai, le faafetai ia te ia, o le a fafauina saienitisi le tele o tekinolosi tulaga ese ma ese le mamana. O le a Ia faafouina e le gata i le faasaienisi, ae faapea foi lotu, aganuu, o le a faatupuina ai se tuuga ma malo fou.

finau Casey o le mana, le atamai ma le malosi o le pule fou ma ana uo o le a faia i latou e toetoe lava le tino ola pea ma faatagaina e pulea tagata uma mo se taimi umi.

Vanga.

Bulgarian Clarisvoyant Vinsa e le manaʻomia se manatu i le folasaga: E iloa e tagata uma ia te ia. O ana perofeta ua fiafia i le malamalama lelei i na le fiafia. Ma na ia le i ai foi i le le amanaiaina o Rusia ma lona igoa pule.

Valoaga i le Tupu Lusia

Valoaga:

  • Sa talitonu o ia o se tagata na i ai sa iai le tagata faʻaaloalo faalilolilo e alu i le filemu Rusia ma ave le Beak a le laupapa i ona lima i ona aao. O le a ia tufaina lona potoʻaga anamua, ona o mea uma o tapuaiga i le lalolagi o le a mou atu, na o le filosofia na Ia folafolaina atu ai.
  • Na talitonu Vanga o mea uma o le a toe faʻafoʻi mai i le pule a le pulega Rusia, lea sa valavala muamua.
  • Agafesootai o le a pule i le atunuu. O le galulue faʻatasi ma faʻatoʻaga faʻatasi o le a toe foʻi mai. O le a toe foʻi mai le USRRA, ae i se faʻavae fou.
  • O tulaga o le atunuʻu faʻatasi ai ma le pule fou o le a tuputupu aʻe ma ola faʻalelei. E leai se tasi e mafai ona tatalia lo tatou setete, o le a avea ma atoatoa ma e sili ona taua "le au" pule o le lalolagi atoa. " Ameri o le a latou umi e tau, ae o le a i ai lava le toe faafoi e le 2030.

Tuuina atu o le tele o manatu o le vangloga le lelei, e totoe mo na o le faʻamalieina o se faʻamoemoe mautinoa.

Max Gendel

Max Handel o se nuu, e leai se aoga, o Clarirvoyant, ma ortrologer ma se olaga. Faafetai i Lana galuega, e mafai ona e aʻoaʻoina tele e uiga i le lumanaʻi o le lalolagi.

O ana valoaga e talanoa e sili, o ai o le a faafuasei ona amatalia i le faaiuga o le vaitau. O le a ia avea le Paraara o le laupapa i ona aao, o le a i ai le setete i se mafatiaga.

Tagata ma le loto malie lava e mulimuli atu ia te ia ma o le a inu lona malosi a o tatau ona totogi. E saʻo le taʻitaʻi lea sa latou faʻatalitali. O lana nofoaiga o le a taitaia ai suiga iloga, fausiaina se tuuga fou, ma tagata uma o le a tasi i le usoga faaleagaga.

Sergey popov

Astrophiscian schlar curgey boriskovich e le tuua foi le mafaufau i ona manatu o le taitai fou Rusia.

E tusa ai ma ana vaega taualoa, i le 2011-12, tagata fou o le a o mai i pulega a Rusia e matua afaina ai le tulaga i le Atunuu. Sa talitonu Sagery o le faʻaiuga lea o loʻo fetaui ma manaʻoga o le atunuʻu. E lava i latou e atamamai ma lotonuu e faʻatonutonu le setete i se lumanaʻi fiafia.

I le aluga o taimi, o le tulaga i totonu o le atunuʻu o le a sili atu le lelei, o le a avea ma Lusia, o le a avea ma faʻataʻitaʻiga o polofesa faʻataʻitaʻiga e tutusa ma le malosi malosi o le a leai.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Maria Duval

Maria Duval - PSUDAnym o le Italia tutoatasi ma Astarologer Carolina Maria Gambia. O lona muaʻi faʻamoemoe o faʻamoemoe e pei o isi lelei.

Na ia talitonu o le faʻasaga i le pito i tua o le lautele o le siʻosiʻomaga o le lalolagi, o Rusia o le sitepu muamua i le lumanaʻi manuia. Ma o le a avea lenei ma galuega eseese o se taitai fou e mafai ona fai le tulaga i luga o ala i le ala o atinae.

Faʻafetai i le poto masani faiga faʻavae ma galuega faʻapitoa ma faiga agavaʻa, o le faʻavae o ola o le a faʻateleina tele, o se mea sili ona faʻaletonu o le a mou ese atu. Ae, pei ona pei uma o le isi atoaga o Milrishonony, ua talitonu le Duv o le manuia ole Faʻamaoni ile Taua.

Vavalo e uiga i le malo fou Rusia

Matou te otooto: Toeitiiti lava o faitaulaga uma o loo tautala e uiga i se sili, o se taʻitaʻi malosi faaleagaga o le a liliu Rusia i se tulaga mamana. Ma o le a ia taitaiina tagata mai le lalolagi atoa i le lalolagi atoa, ma o le a avea ma faipule o le lalolagi.

E faʻapitoa lava i ana agavaʻa ma tulaga lelei ma le ia maua se malamalamaaga faʻaleagaga, Faatusa o le talitonuga faʻale-lalolagi.

Faitau atili