Fai mai le auupega i le Tarot - Faʻafefea ona maua ni vaʻaiga

Anonim

Tarot kata - O se auala e maua ai se vavalo pe a e le iloa pe faʻapefea ona fai le mea e faʻatali ai mai le lumanaʻi ma pe faʻafefea ona foia le faʻafitauli tulaga. Tatou talanoa e uiga i metotia o le galulue ma kata.

Tulafono mo 'olo i luga o Tarot kata

Ae e te leʻi amata ona alu i totonu o le tulaga faamaneta o Tarot, e tatau ona e aʻoaʻo tulafono autu o le galuega ma kata. E manaʻomia lenei mea mo le faʻatonuga mo ou vaʻaiga e saʻo.

Vaevae Tarot

Fautuaga Faavae:

  1. Filifili le ogatasi e sili ona talafeagai mo lou tulaga. E manaʻomia ia iloa lelei le mafuaʻaga o le faʻamamaluina ma tuʻufaʻatasia o latou lava faʻamoemoega.
  2. O le sili ona fiafia i taimi ina ia mafai ona mate, - mai le fitu i le taeao seia sefulutasi i le afiafi. E le tatau ona maua le pepa tuai i le po - e le o le sili lea vaitaimi lea e foliga mai o Taro e le mafai ona taʻu atu ia te oe le mea moni.
  3. Aso Sa ma aso Malo i le Ekalesia e le talafeagai foʻi mo manogi maʻai. Faatulaga le kata i se taimi sili ona manaia.
  4. Prerequisite - manino le tau i luga o le auala. I le timu ma le foga e le tatau ona mate, o le a faʻaititia ai avanoa o le mauaina o se faʻatuatuaina o le faʻamoemoeina.
  5. O le tasi fesili o se tasi fefiloi. Aua le taumafai e mate ni taimi i se laina i le tutusa faafitauli. O le sili ona faʻamaoni o le muamua.
  6. E fautuaina e mate i se lagona lelei ma e aunoa ma se lagona le talafeagai. E taua tele o lagona le lelei e le mafai ona faalavelave ia te oe.
  7. O le tapulaa maualuga o le tulaga taua e taua mo le tau. E fautuaina e faʻamalieina le mafaufau aʻo leʻi faia le fuafuaga. E mafai ona fai lenei faʻamatalaga ma isi mea faʻaleagaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Nei o tulafono sili ona taua, o loʻo matauina ai lea e te maua ai le faʻatuatuaina ma saʻo le malamalama. Ia manatua afai o le a le faʻamoemoe o kata o le le lelei, e le manaʻomia le faʻanoanoa. I lou malosiʻaga, sui le ala o mea na tutupu mo le lelei. Ina ia faia lea mea, faʻalogo i le fautuaga a Arkanovi ma soni atu.

O le uiga o le matua arkanov

E manaʻomia ona e suʻesuʻeina le faʻauigaina o faʻamatalaga o Taroit. O le siakiina masani o le a le fesoasoani o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia vave. O le malie lava, o le taua o Arkanov e tusia i lou mafaufau, ma e le tatau ona ou faʻaaogaina soo le auala.

Tarot vavalo

Pepa Chit Cliet mo le tau taua o tagata matutua a Aricanes:

  1. O le Jester o le le masani ai ma le le gaoia, o le setete o le tamaitiiti, o se valea, e le fiafia i ai le le fiafia e faia ai se matafaioi. Faʻapea foi se faʻailoga mo le amataga o se tagata soifua o loʻo soifua.
  2. Magic - e faʻatagaina gaioiga faʻamalositino, le saogalemu, o le ausiaina o fatufatu sini, taua malosi.
  3. O le Silisili Ese O se faʻailoga agavaʻa o agavaʻa tomai, o leo faʻa-ita, e tatau ai ona faʻalogo.
  4. O le puipui o le ava o se lalolagi lalolagi. Maternity ma le le lelei. O faʻailoga o aʻa na faavaeina e le olaga faaleaga.
  5. Emperor - faʻamaonia, aʻoaʻoga o mea na tutupu i mea leaga, faʻasolosolo mai lagona le aoga, taulaʻi i le iʻuga.
  6. O le Atua Silisili Ese - Manaomia a le tagata e aumea tagata. Le faiga o le faʻasesea, faʻasolo, taʻaloga, faʻaputuputuina o le alofa mafutaga.
  7. Alofaga - O se filifiliga i le mafaufau ma penefiti, o le leisai i nisi mea na tutupu.
  8. Kariota - Ulufale i se olaga fou o le tulaga, mauaina, gaioiga galue, ua leva ona faatali lava.
  9. Faamasinoga tonu o se faailoga o se tagata matua ma le poto masani o le olaga. O nisi taimi e faʻataʻitaʻi ai le tulafono ma soʻo se ituaiga o fegalegaleaiga ma ia.
  10. Faʻalogo i le laki i Tarot o se atamai loloto lea, o le faʻailoga o le malamalamaaga le gata o oe ma le lalolagi lata ane, tele o le tele o poto masani.
  11. Forune Up - Suia Suiga i Sorres uma o le ola, lomia ma le le maalofia o le stroke o mea.
  12. O le mana e se o le talituluina o le faatuatua ia te ia lava ma lo latou lava malosi, manuia o tuuaiga lavelave ma faigata i le olaga ala.
  13. O le i ai - saili mo lona mafuaʻaga ma lona uiga o le olaga. I se uiga le lelei - leiloa ma faigata, ua teuteuina ai le mumusu o penefiti mea aoga.
  14. O le oti o le faʻamaeʻaina o se mea e le tatau ai, sa aʻoaʻoina, ma avanoa i se olaga fou, fiafia ma fiafia.
  15. O le ogatasi o le manaʻo mo le fealofani ma paleni, paleni, fiafia ma le filemu le olaga o siʻosiʻole e tagata e te fiafia iai.
  16. O le tiapolo o le tagata lea o mataga leaga uma. Ole faʻalagolago lea i soʻo se mea, faʻamaualuga, lou fia taʻu atu, lamatiaga tumau. Le lelei a Arcan.
  17. Tower - faʻailoga o faʻamoemoe le faʻamaoni, le fiafia, leiloa ma faʻaletonu. Sulufaiga ogaoga faafitauli i le olaga.
  18. Star - Fesoasoani Faʻafitauli mai se tagata ese, malamalama i le pito o le alavai, o le olaga fiafia lelei.
  19. O le masina o se maʻa fatufatu, leai se musumusuga ma le malosi malosi, Leai se iʻuga mai gaioiga vave.
  20. O le la, o le la sili ona alofa ia Arcan, oe na folafolaina le fiafia i mea uma, manuia, faʻataunuuga o manaʻoga ma le faʻatinoina o sini.
  21. O le Faamasinoga o le malosi e tumu i le atoatoa, moni - ala mai ona o le moe. Manaia tele ma le fiafia i suiga o le olaga.
  22. O le lalolagi - na auai se tagata i se olaga fiafia fou, lea na faʻataunuʻu uma ai ni faʻamanuiaga uma, ma sini e fetaui lelei.

Vaʻai i le vitio i le auala e aʻoaʻo ai e mate le talo faafanua:

Faigofie o feololo mo tolu pepa

Naʻo le tolu pepa o le a tuʻuina atu le vavalo e uiga i lou taimi nei, ua tuanaʻi ma lumanaʻi. O lenei faigofie sili atu o le a fesoasoani ia aʻoaʻo e mate le Tarot ma vave manatua le uiga ma tulaga faatauaina o 'oa uma.

Tolu pepa tusitusiga vavalo moni i le lumanai

Faapefea ona mate:

  • Upu le fesili e te manao e maua le tali. Feiloaʻi i le mafaufau le faʻafitauli ma fesili mo fesoasoani kata.
  • Toso le skick ma le le mautonu maua ni pepa se tolu. Salalau i luga o le laulau i se laina.
  • Ona alu lea i le faʻauiga.

O le taimi o pepa e ala i le tulaga:

  • Arkan i le tulaga muamua o lou taimi ua tuanai. O le faʻafanua o le a taʻuina i ai gaioiga, o manatu ma lagona ua avea ma faʻafitauli ma faʻaosofia ai le taimi nei o mea na tutupu.
  • O le Lua Arkaan o le taimi nei. Atagia ai le moni tulaga o mea ma fesoasoani e vaʻai i le tulaga pei o, aunoa ma lagona le faʻatauaina ma le manatu le manatu "lanu piniki."
  • O le tolu o Arcan o le lumanaʻi. E faʻafefea ona tutupu ni mea e tutupu pe a leai se mea e faia. O le sili ona onoina iuga filifiliga.

E le gata i lea, e mafai ona e mauaina le pepa lona fa - o le Tatrott o le Komiti lea, pe faʻapefea ona e faia lena tulaga faʻatagaina ona e fiafia i ai ma e le afaina ai le toe vaega.

E taua le manatua a e le o se vavalo e le o se tasi pasene o le mataupu. I lou malosi e sui mea uma, aua o le ae fausia lou taunuuga oe lava. Ia masalosalo i le Tarotov fesoasoani ma mulimuli ia i latou ina ia foia le tulaga sili ona lelei.

Faitau atili