O le a le miti o le mama i miti o Miller, Hasheses, Tsvetkova

Anonim

O miti a tioata e le mafai ona taʻua o le manaia, ae o nisi taimi o nei iniseti o loʻo aliali mai i le faʻaaliga. O le faʻauiga o ia ituaigalaga e fiafia tele i ai tagata e toʻatele, aua latou te le o faʻaaloalo tele.

Galu

Faʻauiga o miti

O faʻamatalaga taʻitasi o loʻo iai i miti e uiga i amioga a nei iniseti e iai le talaʻaga mauoa, aua o nei meaola o aso uma oona. I tausaga e ogatotonu sa talitonuina o le leai o se le lava o tice e le maeʻa, a o latou tuʻua la latou pule i ni taimi i ni nai taimi i le oti, ae i le miti o le o loʻo lelei.

Iniseti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na talitonu e vaʻaia manatu finafinau i se tagata o se faʻailoga lelei lea e faʻaleleia atili ai le tulaga tau tupe. O se sili atu tali e faʻatatau i le numera o tagata na aliali mai i se miti.

Sa fai sina mulimuli ane, ua taua e le au faʻamatala le tele o mea e vaʻai ai i se tasi, e ese mai i se miti, talu ai i lenei tulaga o loʻo fesoʻotaʻi ma tupe o le a le maluelue. Atonu na miti o le iniseti sa i ai i le ulu, "o talanoa e uiga i le lumanaʻi, faʻamaʻi ma faʻasaga le faʻaalia ia te ia lava.

Afai i se miti na e vaʻaia fuamoa o lice, ona e faʻatali ai lea o se mea matuia i le tulaga. E le gata i lea, o tupe maua e ono tupuga mai ile taimi e le o toe miti a le miti. E i ai le avanoa e te faia ai le vave afu i le galuega, afai na e moemiti i luch, ma atonu o le iniseti o le a avea ma puna o faʻafitauli o aiga.

E mafai na o le a o le a o le a o tupu ai se mea o le a aumaia ai se tele o tupe. O le a iai le tele o latou pe itiiti e faʻalagolago i le tele o iniseti o loʻo aliali mai i lau miti. Ae o le ata e tasi, ma le tele o manatu e masani i manatu o faamatalaupu e mafai ona avea ma vitio talafeagai o le lumanai.

Faʻauiga o le moe mo miti

Ulu ulu

Pepa o le Moe Faafiafiaga. E te taumafai e aveese le moli i se miti, o lona uiga e iai le avanoa e misia ai le avanoa e aau ai. O se avanoa na o le a e misia ai i latou lava, e tatau ona tatou talia le manatu talosaga, e te mauaina ma tulaga e tupu ia te oe.

Wrice - o le a feagai ai ma faʻafitauli faʻafitauli i le galuega. O le isi tulaga, afai e te le o iai ia te oe i le isi tagata, ae o se isi tagata, o se faʻailoga lea o le a alu ese ai.

Igilisi miti. O loʻo e faʻatali mo le faʻafitauli, o tupe leiloa o tupe ma le leaga i le olaga o le tagata lava ia ma galue, pe a fai o iniseti na o mai i se miti. Fai mai le miti o le mea e fai mo se tagata fai pisinisi o lenei vaʻai e mafai ona liliu se tele o tupe, e i ai foi se avanoa e tatau ona tipiina ai pe faʻagalo ia te ia.

Miti Miller. O le foliga mai o le uli i le miti e mafai ona mafua ai se ogaoga maʻi poʻo se faʻamaʻi leaga. Afai na e vaʻai i nei iniseti i lau fagafao poʻo le scottle, o lona uiga o loʻo e faʻatali mo faʻafitauli ma le tupe pe mativa.

Tusi o aso nei. O le moe, lea na e vaʻaia ai le uʻamea, folafolaga tupe, manuia, le avanoa e maua ai se fofo i le faʻafitauli. Afai e te malamalama o le parasite o loʻo i luga o lou ulu, ia faʻatali mo le leiloa poʻo le leiloa o se mea mea.

Miti Hasse. I le Miti na vaaia ai le lipio ia i latou lava - o lona uiga o le a iai le suia i le itu leaga pe a fai o ia, faatali mo le faʻamaʻi. O le isi mataupu i le taimi e faʻasusu ai i lau uo, i se tulaga o loʻo e faʻatali mo le laki i mea silisili.

Miti o fugalaau. I le miti na latou vaʻaia iniseti i luga o se tagata poʻo se mataupu - o loʻo e faʻatali mo le toe faʻaleleia o le aiga. O le a tupu i faalavelave poʻo maʻi, pe a e miti o lena mea e faʻatatau i ai oe.

O le tusi miti a Ukrain. O le afu i lou lauulu - faʻamoemoe e alualu i luma le mataʻupu apefai, o se siʻitia o ofisa poʻo le manuia i lau lava pisinisi.

Spring miti. Afai e te vaʻai i itu, o le mea na e amata amataina o le a manaʻomia ai taumafaiga sili nai lo lou mafaufau. Vaʻai i le meaʻai i luga o le fale fagafao? Faatali mo tupe leiloa i le lumanai. Afai o le iniseti sa i ai, o le a le mafuaaga lea o le a tulaʻi mai ai le mafuaʻaga ma o le a tulaʻi mai ma le ita ma uo.

Tusitama muamua Na e taumafai e faʻaumatia le lice - E i ai le avanoa o loʻo aliali mai ai faʻafitauli, ae le o se fofo e mafai ona e mauaina, ae e sili atu le faigata i faigata.

Sa masani ona fai togafiti anamua - o le faʻailoga lea o le a vave ona e nonoina ni faʻafitauli mo se taimi umi. I le miti ou te ala aʻe e vaʻai pe faʻafefea ona mafatia le fagafao, - E manaʻomia e au uo se fesoasoani, ma afai e leʻi masalomia oe e le manu, ona o uo e leai ni mea.

Afai e te lagona i le vaʻai i le faʻaaliga, o lona uiga o loʻo e faʻatali mo se taimi-alugaliia galuega o le a tauia i se taimi talafeagai.

Tamaitai miti. Ina ua moeʻii se tamaʻitaʻi e le sili atu nai lo le tasi moa - o lona uiga e le o toe umi lava se gaioiga, o le a faia nofo i le fale. Na matauina ona o le uia ma faigata sa tauivi ai le poloaiga, o lona uiga o faʻafitauli o le a tulaʻi ma le ausiaina o le faʻamoemoe ma tupe.

Na matauina le suavai i seisi tagata - o se faʻailoga lea o le a faʻateleina o le aiga, o faigata o le a faʻaititia tele, o le faʻateleina o le pou o le a le faʻatalitali i se taimi umi. Na matauina e Lisa nisi o au uo masani - o lenei tagata o le a manaʻomia fesoasoani fesoasoani i se taimi lata mai. E tele ni faʻafitauli o loʻo tuʻuina atu ia te oe? E aoga le mafaufau e uiga i le tausia o lou soifua maloloina.

Miti o le sefuluvalu seneturi. Na talitonu i ai o le taimi nei o iai se miti ma ou te leʻi avea lava ma laʻu tausi ma ou te leʻi maua se filemu, ona i le taimi puʻupuʻu lea o le a manaʻomia ai e lenei tagata le fesoasoani mai ia te oe. I le miti, ou te pepelo tele i loʻu tei, o loʻo e tauivi ma ia, ae e leai se aoga - o lona uiga o le mea na amata ona e faia o le faʻamaloloina oe.

Na matou vaʻaia a latou faʻafiafiaga - o le tulaga faʻaletupe o le a faʻaleleia. Ae e fuafua lava i le tele o iniseti sa iai. I lona pa, na e faamepemita o lo tatou ulu ma matauina le lipine, o lona uiga ua tatou maua ai ni fofoina o faʻafitauli ma o latou punavai. Na e maitauina fuamoa, o le tupe maua o se faʻailoga o le a vave ona toe faʻateleina i lau atotupe poʻo le aiga.

Faitau atili