O a miti o se pu i le nifo i miti a Miller, Tsvetkova, freud

Anonim

Ua avea nifo ma tele o malo o le faatusa o le fanau mai, suʻega, tane tane. Afai ua i ai ni a latou mea leaga - o se faʻailoga leaga lea. Tele o punavai e faʻaalia ai le le lelei iʻuga o na vaʻai. O loʻo i ai foʻi le ola-faʻamautu faʻaaliga. O le a faalagolago i avanoa o le moe.

Faʻauiga o miti eseese

Toaga nifo

Miti Miller

  • O le pu i totonu o le nifo o le lelava mai le galuega. E ono mafua ai le leaga o le soifua maloloina.
  • Tele o le nifo o le tele o le tau, ma le le fiafia i le eleele o faʻamaʻi, mea leaga.
  • Sa i ai le nifo nifo ma le pu na faʻatumuina i lalo - o le harbringer o le manuia o le manumalo ai i faʻalavelave uma, o loʻo aveese mai faʻamaʻi (pe a iai).
  • Afai, pe a uma se asiasiga i le Fomai, ua e maua se faʻailoga na amata ona faʻapopoleina, o le lapataiga lea e i ai o tagata e leʻi mafaufauina i totonu o lou siʻosiʻomaga. Taofi soo se mafutaga ma latou. E mafai ona latou toso malosi.

Faamalamalamaga o le Vantu

Na lapataʻi lava le nifo o totoe o le amataga o se maʻi ogaoga. E te manaʻomia se suʻesuʻega lautele o le tino. Feutagai ma le falemai.

Manatu o le psychologist z. freud

  • Pu i totonu o nifo vavalo, faalavelave, faalavelave. O nei mea uma e faasino i miti a le miti.
  • E lipoti mai foi i le le faamalieina i feusuaiga ma lona vave uma. E manaʻomia le faia o se ituaiga soʻotaga o le vavalalata.
  • O le vaʻai e faʻapea o nifo uma ma pu - o le faʻailoga o lou fefe i gaioiga e le manuia.

Ezotersca E. Tsvetkov Vaʻavaʻai

  • Ua lapataʻiʻi nifo ma pu e uiga i le faʻaleagaina o le lelei o le lelei ma mafutaga ma aiga. E i ai misa ma ogaoga taufaamataʻu.
  • Atonu foi o se lapataʻiga e uiga i le faʻauʻuina puʻupuʻu o au uo.

Siva Denz Lynn

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le moe ma se faʻaaliga e faʻailoa mai ai le faʻaititia o le talitonuina i lou ituaiga o le igoa ona o lau faʻamatalaga e le o se faʻaaliga.

Maleble Breat Dread Grishina

Ia lava nifo o manuaga i le pisinisi vaega.

Miti nostradamama

O se vaʻaiga mamao o le po o le faʻailoga lea o le maʻi o le lata mai.

Tusi i le taimi nei

O le vaʻai i le pu i le nifo mai se tagata le masani ai o lau fola o lau fola, faʻafitauli, faʻafitauli ma tupe.

Pu i le nifo

Toe fai mai e faʻatatau i le fola o le miti

  • Mo alii, o le faailoga lenei o faigata i le pisinisi. Masalo e te fiafia tele i lou manuia. O mafutaga ma mea leaga e ono tosina ai, o le mafuaʻaga o le mea o le a avea ma taufaaleaga.
  • Mo fafine - o se lapataiga e te manaʻomia e faʻaalu ai le itiiti ifo i a matou fuafuaga o au uo teine.

Na mauaina se pu i le nifo, e taua foi

  • Afai o oe na e fuafuaina lenei mea, ona toe faʻatali lea i faʻalavelave. O le a matua tele. Ma le fesoasoani a uo e mafai ona e manumalo ai i lenei vaitaimi faigata o le olaga.
  • Ua e mauaina se nifo nifo i ou nifo - e te le faʻalogo i lou soifua maloloina. O le mafuaʻaga lea o le faʻavae o faʻanoanoa matuia.
  • Afai e sau le toto mai totonu o le pu, o lona uiga o se faʻamaʻi iloga o le aiga.

Asiasi i le fomai nifo

  • Sa e asiasi i le fomai nifo ina ia mafai ona punou le pu, ae na musu le fomai e fai ia te oe. Lenei ua taʻu mai ai o le mea moni e te le mafai ona faʻatali mo lau fesoasoani mai lau pele.
  • Na e faitio i le fomaʻi o loʻo taofia e le pu e te lamuina meaʻai. E te le mulimuli i le faʻataunuʻuina o manatu fou. I tulaga o ala, e mafai ai ona le mafai ai ni mea faigata. Fai lenei tusi.

Isi faʻamatalaga ma ala o miti

  • Ona o le pu, o le nifo ua vaeluaina i luga o vae. O le lapataiga lea e te manaʻomia lava le malologa. O lea tulaga o le a e aloese ai mai se maʻi ogaoga.
  • O le vaʻai o loʻo i totonu o nifo uma i pu - uo o loʻo i ai i le tele o sese ma e le o le Frank. A faʻafesoʻotaʻi, ia faʻaeteete ma aua le faʻapaʻia soo se tasi i au fuafuaga.
  • I le taimi o se faalavelave, sa iai saʻu pu i le nifo - Folafolaina mai se mea na tupu, o le a le taimi o le ai ai lau pule.
  • I le taliaina i le fomaʻi faʻinifo, na ia tuʻuina atu i se pu i le maloloina nifo - o se faʻailoga o loʻo e i lalo o le malosi o se tagata mautu. O le mafuaʻaga lea o popolega ma le le lava o le saʻolotoga i filifiliga filifiliga.
  • Manatu o latou nifo leaga i le faʻata. O se taumafaiga lea e saili se auala o faigata. O le a e manuia faia.
  • O le nifo faapea o le tele o pu ua faʻaumatia, ae e le paʻu - o le faʻailoga lea o le ono faʻamaʻi o lou aiga.
  • O le uo teine ​​e togafitia oe ma lole, pe a uma ona e maua le amataga e fausia ai se pu i le nifo. I totonu o lou siʻosiʻomaga e iai se tagata e tausia oe ma mafai ona afaina tele. Taumafai e saili ma faaeteete ia te ia.

I le Dentologist

Manatu Lelei

  1. E i ai ni togafiti o miti na faamatala lelei.
  2. O le pu na fausia i le va o nifo. O le ae mauaina faʻamatalaga mai tagata pele, Faʻafetai lea o le a suia ai lou olaga mo le lelei.
  3. Sa amata ona tu i luga o le nifo o le poto. E faʻalagolago i sauniga fou ma le aoga o tafaoga faamasani.
  4. O se pu i le susu o nifo, lea na paʻu'ū, ma ua tuputupu aʻe se soifua maloloina fou e sifi ai, o le faiga o le faʻafouina ma le faʻamaloloina o le tino.
  5. Na fautuaina e le fomaisu se nifo, ae na e teena, ma na mafai ona e sefe i se auala le mafaamatalaina. Na amata ona ia ola maloloina. O lenei mea na mafua ai le toe faʻafouina o mafutaga ma le pele, lea na pito i le pito o le o le a tupu.
  6. Mo teine ​​e vaʻai i se uo fai mai e uiga i le oʻo mai o le sau ia te ia. Faafitauli e mafai mo le fou lava.
  7. Na vaaia e le tamaʻitaʻi talavou se nifo ese mai le malosi o le fola o le sui - e faailoa ai le naunau e fai ni feusuaiga, le fiafia.
  8. Auina mai le nifo mai le fomaʻi i le ofisa fai mai o le a mafai ona e aloese mai faʻafitauli i se taimi lata mai.

Faitau atili