O a miti e savali ai i le kiona e leai ni mumu mo miti ma mai le manatu o vailaau

Anonim

O le a le uiga o le miti e savali ai i luga o le kiona e leai ni fua? E sili le fefe i le moe poʻo le manaʻomia e taumafai e saili mo le kiona ma savali e aunoa ma le moe, taumafai e malamalama i le moe e moe. E matagofie le kiona, pe a fai e te vaʻai atu i ai mai le faʻamalama o se potu mafanafana ma mafanafana potu.

O le paʻu o le paʻu ma le kiona, faapitoa le faʻaeteete, e matua faʻalauteleina ai, ma e mafai ona taʻitaʻia i le malosi hypothermia ma faʻafitauli o le soifua maloloina. Mo savaliga puʻupuʻu pe taufetuli i le kiona e aofia ai le tele o taimi faigata.

O le isi mea o i se miti. I le miti, e mafai lava ona matou savali sao i luga o vai ma ao, ma le naʻo le savalivali le leoa i le kiona. O le a le uiga o se miti? O ou vae e malulu e le afaina le kiona? O le faʻaalia o le tagata lava ia o le faʻasaoina na tapunia, ma o loʻo e popole pea i mea o le a tupu ia te oe? Moe le masani ai, popole. Masalo o lona uiga o le fafaguina o le faʻavae foafou ma le manaʻoga ua suia.

Tamoe

Taua taua

  • O mea taua taua e lua - faigata, elemene o faʻafiafiaga, taʻaloga o le faʻaipoipoga, taimi e tamoʻe ai mulivae vevela i le kiona, ma e oʻo foʻi i le fale o le kiona,. O le uiga muamua, afai o le Breefoot savali e te fiafia ai ia te oe, e le faʻaaloalo ma le faʻatagaina. Fausia se mea, ma e leai se mea mo le a leai. E tatau ona togafitia i se tausiga tele i soʻo se miti pe a folafola le faʻatagaina, ma malamalama o le faʻatagaina e fausia se mea e tuʻuina atu mo se taimi puʻupuʻu. Afai e mafai ona e taʻalo i le taʻaloga "Ou te mafaia mea uma, aua o aʻu lava," E i ai le avanoa e maua ai manuʻa matuia, taulimaina le soifua maloloina ma le toe teuteu tonu ma se toe teuteu tonu ma le soifua maloloina.
  • O le taua lona lua o le tuusaʻo lea o le uiga faafanua. Ole leai o se lagona le mautonu, tuua meatotino ma meatotino a le tagata lava ia i se tulaga taufaamatau ola.

I le togavao

Uiga moni

Afai o ou vae e faʻamalosia, cache ma o se iʻuga e te miti o oe o loʻo e alu i le kiona, e ono maua ni faʻafitauli i le cardiovascular. O le toto e le oʻo atu i pito pito i lalo, e mafai ai le taofi, le faʻavaeina o itumalo.

O vae o loʻo avea ma aisa ma le malosi tino poʻo le popole o le tino o le tino.

I lea tulaga, savali i totonu o le kiona e le fiafia i se miti - o se faʻailoga e te manaʻomia tele e auai i lou soifua maloloina. Ia amata i le, faʻatau lelei totini lulu ma vaʻai lelei ina i le potumoe sa i ai le mafanafana. E mafai ona amata ona sasaa vae ma vai malulu ae le i moe. E toe faʻafoʻi mai ai le toto toto. Ae e le o se isi sitepu i se fomai. O le faʻafitauli e mafai ona i ai uma i le toto ma neura. Taumafai e savali atili, faaalu le taimi i fafo.

I tamaiti ma o matou talavou, savavali i le kiona e leai ni miti i se miti o lona uiga o le manaʻo e tu i fafo, tosina loloto le faʻalogo. Aua e te manatu faapito o le tamaititi e mautinoa lava le taumafai e iloa le moe i le mea moni.

A faʻapea o loʻo e puʻeina se tamaititi pe faʻamatala e mafai lava ona e maua se malulu, o le a faia ai e le tamaititi faʻaiuga ma le a taumafai e maʻi. Mo le lelei o le faʻataʻitaʻiga pe mo le manuia o le penefiti - surping vasega pe faʻatonutonu.

I se faʻaopopoga, o le tele o faʻalogo o faʻamoemoe. E mafai foi ona tala. E tatau ona e sailia se fafo. Tamoe ma le pepe i luga o le kiona e leai se mea e te fiafia ai i le paka pe a uma le paka a Rusia.

E leai se mea

O le a le uiga o le savali i luga o le kiona e le fiafia i miti

  • Afai o le kiona e mama ma paʻepaʻe, e faʻafefe vae, pei o le fluff, o loʻo paʻi atu i ai, o valaʻauina ma agaalofa, o se faʻailoga o le faʻamamaina. E foliga mai na e faʻateʻaina le tele o faʻafitauli tau le soifua maloloina, o le aisa e le mataga. Ae aua le faanatinati e savali e aunoa ma le sikafu ma pulou i le malosi malulu. Aemaise le tausiga o vae e mafanafana ma mago. Puʻe le malulu i luga o le galu o Kuranza e faigofie. Faʻavasega faʻamaʻi faʻamaʻi o loʻo faʻaalia pe a fai o le ata o vae o vae e sili ona le lelei - o le cysttis, prostatitas, o isi fulafula le lelei.
  • Afai e le faavaivai le kiona i lalo o ona vae, e le mafai ona manatua, e mafai lava, o le faʻailoga lenei o le faʻaleagaina. Oe miti ia te oe lava ma se agaga le iloa e le mafai ona lagona. Alu i le fomaʻi seʻi vagana ua latou faia ni faʻafitauli. I se tulaga, o tagata e masani ona foʻia i luga o ogaoga i lagona e fafaguina. Ma e tatau ona e faʻamalosia le neurons o le faiʻai. O le a fesoasoani le massage ulu. Faʻatau lelei mea manogi, vaʻai mo mafuaaga mo le fiafia. Fesuiaʻi tagata e puipuia oe e lagona lelei lagona lelei e foliga mai e le taumateina ma le le talafeagai o lou olioli. E le ula. O le mea leaga o le 'aisa e mafai ona afaina ai oe. E ui lava e ono foliga ia te oe o loʻo puipuia oe mai faʻamatalaga fafo. E le moni lea.
  • O palapala le kiona, o le osofaʻiga, pudtuse, pa puipui ma le kiona, omea - e te le amanaʻia oe lava ma toso le fusi mo le tele o tausaga e aunoa ma le loloto o le faʻafetai Filifili mai lenei fua.
  • Le afa-fale kiona - i le faapogisaina o le mafutaga. Tausi oe i luma atu o oe i luma, siaki pili ma kata, sauni le ala i le solomuli ina ia aua le pisapisao i le aisa auala i le taimi sili ona faaaogaina i le aisa.
  • Tamoʻe pe alu e leai se mea i le kiona i lou alofa tele - o le a avea oe ma mea o tauemuga. O le a le iloiloina au ua afaina.

I le taugata

Faaiuga

Savalivali le Breefoot i le kiona - sili atu le lesona. O le moe e faʻaalia ai le faʻamalosi tino, e tusa lava ma le sili ona lelei. Ia uaʻi atu iā te oe lava, alu ese mai le mafutaga le talafeagai, ofo atu o mea ola, e mafai ona faʻafetaiaʻia. Faʻafesoʻotaʻi au uo ma aiga mo se fesoasoani. Taumafai e tafea i totonu oe lava. E tutusa tutusa tagata pei o oe. Aua le faʻafesoʻotaʻi tagata i mea ma mea faitino ma mea faigaluega.

Faitau atili