O a miti o le upega tafailagi mo Miller's Dream Bread, Freat, Tsvetkov

Anonim

E aliali mai o le apogaleveleve-lalagaina o le Spider Trick Terking ma se penitala e mafai ona taofi le felelei ita. E sili atu le malosi i lo le poto masani masani, ae na latou le aʻoaʻoina e togalo atu i tulaga o tamaiti aʻoga. O a miti o le upega tafailagi, aʻoaʻo i le miti tusi.

Lea apogaleveleve, iina ma le upega tafailagi

O faiaoga anamua o le aufesua ua tupu fegalegaleaiga ma fatufatu, tagata galue ma le faagasologa o le leai o se mea e le gata. Ae talu ona maliu le au fesootai ma faasalalauina ma ia na afaina, tuuina atu o ia i sauaga, poto ma matapeʻapeʻapeʻapeʻapeʻa.

E tusa ai ma talaʻaga, o lenei iniseti na aʻoaʻoina tagata e faʻamafanafana a latou ata ma mea totino. Spider o loʻo nofo i le ogatotonu o le 'upega tafaʻilagi e fesoʻotaʻi ma le la ma le fanau mai o le lalolagi. Na faʻatautaia tutusa ma mamanu o filo, faʻatusatusa i totonu o kesee o le olaga ma le faʻamoemoe. Faafetai i le Upega Tafaʻilagi, Spiders e mafai ona lafoina mamao mamao, o loʻo avea ma miti i le tulaga o le lumanaʻi femalagaaʻiga ma feoaʻi i le lalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Upega tafailagi

Mo fafine o le iniseti, o le upega tafailagi e iai se galuega faapitoa - e tosina ai tama ma lona manogi i le taimi o le taimi nei, atoa foi ma le faʻasaoina o fanau mulimuli ane. O se fafine faapena e mafai ona faʻailoa mai, maʻupu lona mafaufau i lona poto, e aʻafia ai le agaalofa i le lumanaʻi aiga, le fanau mai o se fanau soifua maloloina.

Mo alii, o lenei fasi pepa e mafai ona i ai se miti mafai ona i ai i se tulaga le mautonu, e fuafua uma lava i le po-stress faaupuga. Afai ua e vaʻaia le tele o le fefe o oe, e le faʻalavelave i lenei gaioiga, ae o le faʻafeagai ai, e fiafia ile moli uila, a o e naʻo le iai o se faʻamatalaga lelei.

O se vaʻaiga mamao e mafai ona vave faʻaopopo ai se alualu i luma o galuega ma se tulaga maualuga, agaʻi i fesoʻotaʻiga ma le faʻaopoopoga, o le mafai lea ona faʻailoa a latou lava pisinisi.

Tagata i se faʻasesega i se miti e fia avea ma polofesa o latou mataupu, latou te matua fiafia lava pe a latou le fiafia i le galuega o latou tomai.

E iloa e fafine le auala e sili atu ai se tamaloa i totonu o lana 'upega tafailagi

Mo se talavou e le mautonu i le mea e pipii, savali i le vaomatua, - o se faʻailoga na e faia i le auala sese o lau atinaʻe. Le tumau, le mautonu o faʻafiafiaga, tamaʻi mataga e mafai ona faʻaleagaina oe. Taumafai e aveese mea leaga, suia le siʻosiʻomaga ma faʻatagaina oe e faʻaali atu i au taleni ma avanoa.

Afai e te taumafai e aveese ia ma oe lava, i le mea moni, taumafai e faʻatuina mafutaga ma aiga vavalalata. I Pisinisi Tagata Samoa, e valogai mai le faʻaleleia o faigauo ma uo, o le a sili ona aʻafia ai le manuia i faiga faʻapolofesa.

O fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga mai le tulimanu o le potu - e aʻafia le ala o mea na tutupu, lea ae leʻi sili ona lelei mo oe. Ua e mauaina le malosi ia te oe lava, o le manaʻo e aveese le mea e faigata ai ona faʻatinoina.

Fafine faaipoipo e matamata o le apogaleveleve lalagaina le tapoleni - i se tulaga lelei i totonu o le aiga. E te agaleaga i le lelei foafoaga, tumu i le naunautai e fausia ai se siosiomaga mafanafana ma le lelei o le toʻalua ma le fanau. Aua le soona fai ma le manaʻo e faʻamalieina tagata uma, e mafai ona iloa e aiga e malamalama i lea mea pe le saʻo.

Pisinisi tamaiti vaai se apogaleveleve, ma le faʻamaligiina i luga o lana filo, "o le tala lea e uiga i lau galuega maualuga. E masani ona e taumafai e fatu se mea fou, e te manaʻo e manumalo i faʻafitauli, ua e sauni mo le lamatia. E te le manaʻo e galue i isi, manaʻo e fai sau oe lava pisinisi ma tamaoaiga.

Apogaleveleve

Mo alii, o le tafeaga faamalosi - o le upega tafailagi o le alofa

Na ia miti o se tagata lautele o loʻo nofo i le ogatotonu o ana 'upega, o se tusi sili ona lelei mo se tagata poto, malosi ma lelei le tagata. O lo oe taumafai mo le paleni o mea e te fiafia i ai. Aua le manaʻo e faʻatonutonu naʻo le aiga, pe naʻo le galuega, pe naʻo mea fiafia. E te faʻatauaina le olaga atoa, e te taua ia te oe le mea o e nofo ai ma faʻafefea ona galueaina.

E vaʻai i le feeseeseaiga i luga o lana lava filo - i se manatu faʻapitoa pisinisi poʻo se malaga le mafaagaloina.

Taitasi tiʻeti latou upega tafaʻilagi - aso le amio

Sigmund freud

O meatotino o lenei fasilaau e maua ai le faʻapitoa, i le tautau i ai ma se uiga le lelei. O miti e foliga mai o se tagata aʻafia i le fesoʻotaʻiga, - faʻailoa mai ni faʻafitauli i fesoʻotaʻiga. E te manatu o le vaeluaina o le sili ona saʻo laasaga, pei ona e le vaʻai i le ulufafo. O le paaga o loʻo e taumafai e faʻatapulaʻaina se mea, ma tau i au gaioiga, le maua o le le faʻamaoni ma le saolotoga o filifiliga.

E te manaʻo e faʻailoa a tatou lava faʻafanoga ma le le faʻatumauina tulafono o le lona lua afa. O le fesoʻotaʻiga vavalalata ma lenei tagata e le o lofituina ai oe ma le manaʻo ma le alofa mo se taimi umi, ae o le masani ma le fefe i le suiga taofi oe.

Miller Decese

Taumafai e faʻamamaina le fale mai le upega tafailagi - ia i ai i le sailia o manatu mo le faʻavaeina o lau oe lava pisinisi. O e masani ona e mauaina le manuia o le manuia nai lo le lagolagoina o le taimi na faia ai le taimi na maua ai le olaga ma le mautu. Taumafai e tuʻu totino se sini taua ma aoga, ae o se tasi o taimi uma taumafai e taumafai e faʻatagaina ou tulaga taua ma manatu.

Ia faamemelo i le Dow matamuli i luga o le spirkling network o le apogaleveleve - o le ono mafai ona togafitia i le itu i sisifo, o le a le lelei. Talitonu Lava Malamalama, Taumafai e Faatulaga Lou Vasega Lautele, toe ola i le poto masani, malamalama, i le malosi ma le avanoa. Agai i le iloaina o o latou manatu faapolofesa, ia saoloto mai manatu o se isi tagata. A foia ni galuega faigata, aua le aʻafia aila o tagata mai fafo pe o le a faʻailoa ai au gaioiga i le lumanaʻi.

Owps i luga o Upega Tafaʻilagi

Nostradamus

O le lalagaina o le apogaleveracrale e faʻafesoʻotaʻi ma le lagolagoina o lona uiga, poto ma faʻalataina. Mitiina le filo i luga o le taualuga - ia le atoatoa o le soifua maloloina, aemaise fesoʻotaʻiga ma le ulu tiga. E le mafai ona gagau ese mai le pipii o fesoʻotaʻiga - faʻaalia le mamafa o le setete. O tulafono a le atunuʻu i le atunuʻu o le a faʻafaigofie ai le olaga o lafoga faigofie, totogi maualalo. O le tamaoaiga ma agafesootai e mafai ona tuleia oe mo le faamalosia o malaga.

Evgeny Tsvetkov

Vaʻai ia te oe lava o se taga - o le mea moni lava, e taumafai e faʻamaonia o latou i le mea moni o le faʻamaoni o loʻo faia ia te oe. Ina ia mafai ona faia i le lumanaʻi, mea e manaʻomia e sili atu le aoga, e tatau ona e taumafai ia mautinoa le manaʻomia o le saogalemu ma le mautu. Aua le suia o se isi tiutetauave o se isi, ua ia musu e faateleina ma tupe maua ma asini faiti, pe a lamatia i le tele o lamatiaga ma faalavelave mo lou aiga.

Faitau atili