O a miti a freud ma miller miti

Anonim

O le galuega lava ma le pule mo le miti e le fiafia. O le togafiti o le miti sili ma le auai o lona taʻitaʻi e sili atu lona taua. O lea, ao lei amata ona suʻea faʻamatalaga i Skikelors, e manaʻomia ona manatua miti i auiliiliga uma, ona e tali ai lea o lau fesili e tupu i mea moni. "

Autu

Talanoaga ma pule

Miti Faʻatalanoaga e maua ai faʻamatalaga eseese i lenei miti. O le tasi faʻamatalaga faʻamatalaina o miti atonu e ono feagai ai ma faigata faigata i le galuega. Afai e le fusi, ona pa'ū tele lea i le vaai. A 'ua alualu i luma sples, ona lē amanaʻisoina ai lea o le siʻitia o le siʻitia.

O le lona lua faʻauiga o lenei miti o se malaga umi pisinisi.

O le ulutala lipoti ia te oe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei miti e fai ma sui o faafitauli ogaoga. Ae e mafai ona fesoʻotaʻi e le gata i le galuega. Atonu o se faafitauli a le aiga, o ou aafiaga e uiga i lou tulaga lautele ma isi. Ae i le taimi lava lea, e faʻamanatu ai e miti ia te oe se vaega laʻitiiti i le totogi, pe a fai ua e vaʻai i lenei ata i se miti.

Ulu o cist

O sea miti ese e taʻu mai ai o le lumanaʻi lata mai o le a e auai i le lumanaʻi. Ae o le filifiliga e le aofia ai o le taʻitaʻi lava o le a faʻaseeseina i se tulaga maualuga pe o le a ia malolo. E le o se mea sili ona leaga o mea na tutupu o mea na tutupu mo uma uma pe a e faʻaaloalo i lou pule. O le iʻuga tutusa o mea na tutupu o loʻo faʻatali mo oe pe a fai o le aliʻi o loʻo faʻaalia i le miti i le ata o se tagata maʻi poʻo le lelava.

Taitai lavalava

O lenei miti e masani ona vaʻai i tagata na o le nofoia o se fale faigaluega fou. O lona uiga o le tele o miti lagona lagona le poto i le au faigaluega, aua o le lagona o le le mautonu e foliga tutusa ma pe faʻapefea ona vaʻai i lona pule e aunoa ma le fiafia. O lenei ata ua faʻalauteleina tele taimi, pe a fai o lou avanoa e faia ai feusuaiga i le po i tamaiti leoleo ma lou taʻitaʻi.

Ae o lenei ata e mafai foi ona iloa ai lou manaʻo e ausia le manuia le manuia i se mea. Miti faʻauigaina faʻamatalaina o loʻo fautuaina le aua le faatopetope, i se isi itu o le faanatinati mafai ona faia se miti ma lana galuega leaga. O mea uma e iai lona taimi.

Fusi ma le sili

E toaitiiti loa tagata tauva i galuega e mafai ona ia tusia i totonu o lou tulaga, po o mea e te manaʻomia e faʻalogo i le siʻitaga o le siʻitaga. O na tagata e mafai ona faʻaaoga lelei lou agalelei ma le toʻa ma le toʻafilemu, o lea e masani lava ona mataala ma aua le faʻailoaina atu lou agaga i tagata uma.

O le isi faʻauigaina o lenei ata: fusi le pule o le miti - i le faʻataunuʻuina o manaʻoga i le olaga moni.

O le ulu e sogi atu ia te oe

O lenei miti e le maofa ai se mea lelei. E valoia se aʻoaʻiga malosi pe ua faʻateʻaina. Miti Faʻatalanoaga Faʻatinoga o le auupega a le EPPASS o feeseeseaiga ma sili atu le tausisia. Ma faʻapea foi ona iloiloina foʻi lou malosi ma aua le tausia lau galuega e le mafai.

Alofa Asgiir ma pule

O sea miti e sau i le galuega galue. E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le tele o taimi i tafaoga ma mo fesoʻotaʻiga ma lau pele. I le maeʻa ai uma, faʻateleina le fiafia i galuega e mafua ai faʻafitauli tau soifua maloloina.

Le Alii le Aunoa

Afai na e maua le avanoa e vaʻai ai i loʻu pule i le po auro, faʻailo e te lagona le sili atu o lou maualuga, ma atonu i le lumanaʻi e mafai ona tele lona aafiaga i le pule. O le miti a se miti na vave ona alu ese i le galuega a le au a le galuega.

Pule o le pule

O le miti e masani ona miti o fafine e vaʻai e le gata o latou pule i le olaga moni, ae o se tagata manuia tele. O nisi taimi o le alofa mutimutivale e mafai ona fegalegaleai ma tautua o se mafuaaga e amata ai se malosi alofa.

Ulu o le oti

E toʻatele tagata atonu e manaʻo i ai e tupu, ae lamatia ai tutupu. Ma o lenei ata o le mea tonu lava lea o le a iai i totonu o ia lava: E i ai sau fegalegaleaiga ma pulega ma le 'au. O nisi taimi e leai se isi auala e le i ai ae le toe lavea. E le mafai foi ona lafoai le tulaga i totonu o fale faigaluega, ma faʻatasi ai ma le 'au fou ma le aoga i se isi pule e mafai ona maua ai le manuia tele o lau galuega.

Ofisa o le Ao

O lenei miti e amoina le manuia i lana galuega. I le fale faigaluega o lana pule, o le mea moni, e le o agavaa, ae o le lumanaʻi vave e sili atu ona faʻateleina ai totogi.

Miti se pule fou

Afai e leai se pule tuai i lau miti nofoaga i lau miti, ma na i ai se isi tagata, o le a tele lava le tele o tiute i le lumanaʻi. Mai le faʻafefea ona faia lenei galuega, o lau faʻaopopoga o le aufaigaluega o le a faʻamaonia.

Vaʻai le pule i se miti lava ia

O lenei miti e fai ma sui o ou faanaunauga. Faatasi ai ma galuega sili ma le mafaufau lelei, o le a mafai ona e iloa le mea na latou vaaia i se miti.

Pule

Miti faʻauigaina: Ulu - Faʻauiga o Miller

  • Vaʻai le pule i se miti - o miti na suʻesuʻe ai le talitonuina ma le umi o mafutaga masani. E faʻatusa mai le mea ua ia le manaʻo i le saʻolotoga.
  • Afai i le Miti o le Miti o le faʻauigaina o oe o se mea taua, ona faʻailoa atu lea ia te oe ia manuia, i lau galuega ma alofa mafutaga.

Miti faʻauigaina: Ulu - Faʻauiga o Freud

  • Mo se teineititi, o lenei miti o se faatusa o le mea moni o lona ulu na te vaʻaia o se paaga ono vaʻaia.
  • Mo se tamaloa - e te vaʻai atu i lou pito sili o le faʻamalosi tino malosi, naunau e tau ma ia mo se nofoaga i lalo o le la.

Creek kuka.

Faitau atili