O a miti o Miller's Dream's News, Fread, Home Dreamy

Anonim

O se miti lea na vaʻaia e se tagata a se tagata poʻo se isi tagata, e le gata i lea na o le moe, ae faʻapena lava poʻo a ni ituaiga sootaga i le au faigaluega.

Faatauaina lautele

Vaʻai i le miti a le muamua galue muamua - o le mea moni, e aoga tele le taimi nei o le taimi ma faʻauma mea uma i le taimi. Matamata i le muamua faatonu - o le miti e uunaia e mafaufau e uiga i le tulaga o le soifua maloloina ma metotia o le faatinoina o miti.

Kisi ma le faatonu i lana miti - O se miti e valaʻaulia vave e vaʻai i le tulaga o mataupu ma ona lava avanoa, pe a o ia o miti o galuega. Afai o se leo leo po e matauina le failautusi, o le mea moni na ia feiloai ai i lona iʻu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I teuga

Afai e maua e se teine ​​talavou se taʻitaʻi le lavalava i se miti, e tatau ona ia mafaufau i lona tulaga. Afai, i se miti, na ia vaʻai atu ai, o le taʻitaʻi na sauaina o ia, e tatau ona faaeteete tuusaʻo le lapataiga tuʻusaʻo e galuega.

O le Faatonu o le Aoga, vaʻaia i se miti, lapatai se miti e uiga i le faʻamoemoe o foliga maualuluga o vaʻalele, vaʻai ona sitepu ma gaioiga. O le miti a le po, lea na tatau ai ona ou talanoa i le Faʻatonu o laʻu aoga, muai talaina o galuega e nafa.

Afai o le pule e filifilia ai se miti i lona ofisa, o le lelei oa o le fatu, faaosofia le alualu i luma a le galuega, o se siitaga o le totogi, ma se siitaga. A faʻapea o le Taʻitaʻiga o le Miti na mafua ai se tagata masalosalo i le aʻoaʻoga, faʻailoa mai, e ala i le faʻataunuuina o papupuni, o miti o le a ausia o miti a ona mata.

Faʻauigaga

O le miti e suia lona taua taua ma, faʻamoemoe i le auala na faʻafefe ai miti i se faʻatonu o le fatu.

  • Nofo i luga o le laulau faʻatasi ma lona aliʻi - o le moe e fai ma sui o le manaʻo e faʻafiafia o ia, faʻafesoʻotaʻi. O le a mafai pe a na o miti o le a faʻaalia ai le faigata o le amio. O le solia o le a mafua ai le inoino mo le le fiafia i ai.
  • Ina ia sasa le faatonu i le Po Feiloaʻi Po, o le manaʻo ia i ai i lona tulaga. O loo tu i luga iinei faʻamasino e filifili iai pe o miti ua sauni e faʻatautaia le au ae leʻi faia ni sitepu i lana sini.
  • Mafaufau i se lima taʻitaʻi - i se sauniga fiafia.
  • O le moega vaaiga ma le pule - taumafai e faateleina.
  • Fai se meaalofa - alu i tua i se vavalalata vavalalata.
  • Afai i le po o le po o miti na finau ma le faatonu, o le a taua tele lea o le OND mo ni faamatalaga faautauta. I se taimi lata mai, e i ai le lamatiaga e afaina ai lou manuia o se sili atu vave rapina.
  • Ina ia fasiotia i le miti a lau faatonu - o se oa, e puipuia ai le miti feteʻenaʻi ma ia i le mea moni. O isi gaioiga e tatau ona mafaufau e faʻatatau i le taimi e manaʻo ai le miti e tumau i lana fale faigaluega. Afai e sauni o ia e faʻaaoga se avanoa e teʻa, e mafai ai ona puipuia le tulaga, afai e leai - e sili atu - e sili le le amanaia o faʻamaumauga a le Faʻatonu Faʻafetai

Saini

Faatonu i le le aloaia le le iloa

O miti nei e leʻi i ai i totonu o le ulu le ulu, i aso uma.
  • A faʻapea o se miti leaga, i le ola moni, o uiga faʻataʻitaʻi o le miti e sili ona atiaʻe nai lo lona taʻitaʻi.
  • Afai o loʻo tagi le faatonu, o le a feteʻenaʻi tulaga o le a tupu i le galuega.
  • O le moe o le taitai forehadows taimi avanoa.
  • Moe, lea sa sau ai le faʻatonu o le na asiasi mai o se miti, faʻasino o le tagata moe ua masalomia le maualuga o malosiaga.
  • E alu i lalo o le lima ma le faatonu - ia maua ai le toe gaoioi.
  • Pepese le ulu - i se siʻitia o tupe maua.
  • O le pule, o loʻo osooso i luga o le solofanua, o le tala o le galuega vave o le galuega.

Afai o miti lava ia o le faatonu

O le le malamalama o le mafai ona tusia se ata lea e avea ai le tagata moe o le ulu o se kamupani tele. Peitaʻi, o se moe i le timu, o se mea leaga a le Atua: O faʻatuatua ia te ia le tausalaina o lona manaʻoga, o le a mafai ona suia le miti. O le tetee o le a muta i le toilalo.

O le miti na mafai ai e le tagata moe ona avea ma faatonu o le faleoloa, e faatusa i lona le fiafia i le olaga. Afai e manaʻo miti e sui se mea, o le a i ai le tele o taumafaiga ma oʻo atu i nisi suʻega. O le faʻaaogaina e ana tusiga faʻalapotopotoga ile lata ane o le a mauaina, o le a mauaina, o le vaʻaiga ole vaʻai na avea ma faatonu o le limunisi.

I le galuega

Miti Miller

E tusa ai ma le faʻamatalaga o lenei miti a miti, o le faatonu i le Po o le Po o le a muamua atu i le olaga moni, lea e mafai ona faʻamoemoe. O miti o loʻo sailia se tagata e mafai ona taʻimua ma tufatufaina faʻatonuga e faʻataʻitaʻi ai tiute mo le faia o faʻaiuga.

Miti o freud.

O se miti na tupu ai se tagata ma le faʻatonu o feusuaiga, o se faʻatusaga o le manaʻo e faʻaosofia le maualuga o le tulaga o fesoʻotaʻiga i le olaga moni. A faʻapea o le miti o le miti o se fafine, o le a faʻaalia ni feusuaiga fou mai ia te ia.

Afai e soli e se tagata le faatonu i se miti, ma ina ua maeʻa i se fesoʻotaʻiga vavalalata ma ai, e tatau ona maua e suʻe ai se paga mo sootaga vavalalata. Afai o le miti a le faletua i lana po o le faʻaaliga o loʻo fusi ma kisi lona faatonu, e aoga mafaufau pe faʻapefea ona faʻaosofia le olaga mafana.

Fale o le Fale

Vaaia i se miti faatonu e mafai ona sili atu le faaeteete i fegalegaleaiga vavalalata. Feteʻenaʻiga ma paaga e le mafai ona afaina ai le faʻamafanafanaga o isi galuega ma o totogi.

Faitau atili