O a miti o le alalaupapa i le miti o Freud, Miller, Hashse

Anonim

Afai e te maua se uila afi i le miti, e aoga lava ona mafaufau ai i ona foliga: lea na ia iai, pe o le a sa itagia pe na talitonuina. E aoga foi ona manatua le mea sa i ai ma o le a le mea na tupu ai. E aoga mea uma e aʻoaʻo atili ai, o le a le miti laupapa. E masani lava, o le miti e faʻauigaina e tele lenei miti o se auala o galuega tuputupu aʻe ma polofiti tautupe, ae e le o le pau lea o le maualuga.

Faatauaina lautele

Afai e aliali mai le alalaupapa i se nofoaga le talafeagai, o lea na te leʻi mafaufauina o ia e te manaʻo ai mo se uo mai se toeaiina o le miti. Afai o le alalaupapa i le vaitaimi o le afiafi sa fale mautu, na ia malamalama lelei ai, e taumamafa atu ialia oe ma le tele o le manuia i mea faʻatulagaina.

Afai o miti e faatoilaloina ai le alalaupapa i se miti, o le a le lamatiaga le taua, ma o le a ia faatoilaloina i latou ma le faigofie. Ma i na miti, o le malae e siomia ai lenei alalaupapa e taua faapitoa. Afai e te fiafia i le siosiomaga ma e malie ia te oe iina, e le o toe amata ona alualu i luma le olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ala laupapa

Afai e vaʻai miti i se alalaupapa, faʻaloaloa i luga o le miti i se miti, mafai ona faʻauiga faigata faigata i le olaga e faatoilaloina. A faʻapea e te pasia e aunoa ma ni faigata, o le a tonu le faʻafitauli o le a filifili i le faigofie tele o faʻafitauli, e i ai ni faʻafitauli taua i faʻafitauli i faigata taua.

Afai o le alalaupapa i se miti o loʻo i ai i se tulaga faʻapitoa, ua faʻaumatia ma le masani ai i le pogisa, o le faʻailoga lea o le umi o lona olaga. Afai o le alalaupapa na mitiia mai i se pele, i se taimi puʻupuʻu o le a e le fiafia ona o lou lua afa, o le a matuaʻi lava ma le faʻanoanoa i lenei tulaga.

A faʻapea i le miti a le miti, na aliali mai i lou ala, e taua i le saunia mo le faʻalataina o se pele. Afai e oʻo mai i le miti, na salalau le alar i le Vaitafe o le A'ā alu aʻe o outou mataupu ma e te manuia i a tatou taumafaiga. Peitai afai e palapala le vai, e aoga le tolopoina o mea uma i le itu, nai lo le mea e te toilalo. Afai i le miti na maua e oe le avanoa e alu ai i le auala laupapa i le taimi atoa o faititili, o lenei faʻailoga e valoia ai le amataga o suiga i le olaga i le olaga nei i le auala e sui ai le ola.

Isi faamatalaupu

Afai na miti le miti i se tamai alalaupapa, e folafola ia te ia le alofa puʻupuʻu ma le malosi o le alofa. I aso tuai, na faamatalaina e le kapoti i se miti o se faʻailoga o le faʻaiuga o le galuega. Ua avea nei O lenei miti. O le Potu Fetalai ma se tamai laupapa e mafai ona faʻataʻitaʻia se miti i luga o le ogaoga, ae o se mafutaga faʻa-alofa ma le isi itupa e manaia. E fetaui la mea i le mea:

  • Paka alalaupapa.
  • Tamai togalaau laupapa.
  • Alalaupapa ma le vaneina tau
  • Fanau a tamaiti.

Vaitafe

I nisi o puna, e manaʻomia foi le ia amanaia le taimi o le aso i le miti. Afai e te manumalo i le alalaupapa i le ao a le la o loʻo i ai pea le la i Zenith, o suiga e suia i le olaga lava.

  • Afai o le pa puipui o loʻo faʻatali i le auala i le alalaupapa - O lenei mea e tautala e uiga i le toilalo i le alofa i mea.
  • Oe mafai ona agaʻi atu i luga o le laʻasaga i luga e aunoa ma le tele o faigata, ona faʻatali lea mo malo o Mrs. Manuia.
  • Afai o le miti ua uma ona e faʻaputuputu e tuʻu i luga o le alalaupapa, ae na ia leʻi amatalia e le aunoa, o le a avea ma mea e mafai ona suia ai mea.

Miti o freud.

E tusa ai ma lenei miti miti, e mafai e se alafete ona fesoasoani ia te oe o suiga tetele i lou olaga, e mafai foi ona avea ma malosiaga gafataulimaina o le oti.

Afai i se miti O le tagata moe na pasi atu i le alalaupapa i le kamupani ma se tagata latalata i lona fatu, o le miti e leai ni faʻafitauli i se fuafuaga vavalalata. Faʻalauiloa feʻaveaʻiga e ala i se ata tele o se faʻataʻu o le faʻailoga e te taua tele i le tau.

Sigmnd freud spore syres moe faʻauiga i luga o le tane ma se fafine, igoa:

  • A faʻapea e masani ona vaʻai se tamaloa e vaʻai i lana vaalele mai le alalaupapa. E faʻailoa mai ai faʻafitauli ma le olaga vaivai.
  • Mo se fafine, na saunoa ai le faigamalaga e uiga i le le fiafia ma lona olaga atoa.

Megapolis

Miti Miller

I le faauigaina o le miti a Mila, o se alalaupapa e valiina, ufiufi i le pouliuli, tautala i le miti le mautinoa i lona olaga ala. O ia miti e masani ona mafua ai le popole i le atuatuvale ma le le mautonu.

Mo se tagata i le alofa, o lenei ata e tautala ai e uiga i le le mautonu i lona lua afa. Afai na te foai le aso a o le i faitauina le miti i le alalaupapa, lea na fafaguina i ona ala mai leai se mea, e aoga le mafaufau i au uo. E aoga le siakiina pe latou te faʻamaoni uma ia te oe ma ou te le tuliloaina au mafutaga faauo na o ni manatutaliga.

Miti Khasse

I lenei miti tusi, ua taʻua ai o le tufuga na maitauina e le Miti o ana miti na maeʻa ai le maeʻa o pisinisi o galuega. Afai e pasia e le miti le alalaupapa, e aoga mafaufau i taimi lata ane, e naʻo lo latou toʻilalo. Afai na e tupu e pa'ū i luga o le alalaupapa ma lavea, ona sauni ai lea mo faafitauli i le galuega.

O le savaliga i totonu o le miti i lalo o le alalaupapa e taʻu mai ai le manuia i le olaga moni ma le amoina o le siʻitia o faigata i le ala i le ala manaʻomia. Afai na e tupu e vaʻai i le fetuʻutuʻunaʻiga fetuutuunai i se miti, e alagatatau ai le mafaufau pe mafai ona e iloaina le fuafuaina o fuafuaga i le olaga.

Faitau atili