O le a le miti o le pamu i miti a Miller, Morozova, Vasalyeva

Anonim

O le toʻatele o tagata e fiafia tele i le faʻafaigofieina o tapenaga ma faʻamalieina o tausia. Ae aisea o le miti dumplings? O miti uma e faʻamatala ai lenei aoga i auala eseese. Vaʻai i le pamu, fai oe lava, i le ala i se miti - O le taimi lenei o le taimi o lou olaga, feiloaʻi ma le tagata mai le taimi ua mavae.

Ae ui i lea, o miti o le a vaevaeina i faʻauiga ma faʻamatala lenei faʻaaliga o se uluaʻi mea e faʻateʻia ai le le lelei o tagata soifua maloloina, tagata leaga, feagai ma faʻamasinoga ma aiga. Ina ia faʻaalia saʻo mea o le pamu o loʻo fanaina, e manaʻomia le toe manatuaina o faʻamatalaga o le moe ma ia faʻamaoni lava.

Faatauaina lautele

O le pamu i se miti - o se miti lelei e puipuia ai le vave faʻataunuʻuina o le manaʻo. O lenei, o lenei faʻailoga ua faʻamatalaina o se falemaʻi ma le faʻatalitali i tagata ua leva ona faʻatalitali ma se afiafi manaia i se kamupani lelei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le miti slaelt o pamu i se miti ma e le mafai ona sasaina le paluga, e tatau ona e feiloai i faʻafitauli i mea fatu, pei o le miti o le a e faʻalagolago ai i lau mafutaga fou.

I se miti, na e fasiotia ai le tele o le malosi e sauni ai ma ou lava lima - o lenei, e talanoa e uiga i uiga sili o le Miti: Tagata maelega, tiute ma fasiotia. O nei miti o loʻo faʻaalia ai ou tomai, ma afai e te faʻatasia faʻatasi, e mafai ona e ausia se manuia le mautonu. E aoga le mafaufau ma amata agai i luga le ala ola.

Dumplings i se ipu

A iai le tina o le miti o loʻo siʻupepalaina o maunutusi i totonu o le kamupani a le aiga atoa, e aofia ai le taeao, ma faʻaalu le afiafi mo le taimi ai o matua poʻo valaʻaulia i latou e asiasi mai ai. Masalo o le faʻamanatuina faʻa-aiga ua fuafuaina, lea e te le iloa lava se mea. Ma le isi, o se miti na folafola mai se miti a se miti ma le lelei.

A iai se miti na tatau ona ou vaai i Dumplings ma e le tago atu ia i latou, e taua tele le va o le taliaina fou o masani ma fesootaiga ma latou. E mafai e se tasi ona nana lou malamalama moni ma le alofa mutimutivale. Ina ua maeʻa se miti, o loʻo iai le avanoa e ulufale ai i le tulaga o tagata faasee, o lea e le tatau ona e talitonu i mea uma e te fai atu ai.

Na tupu le mafiafia o le faleoloa i le faleoloa? O lenei faʻailoga e mafai ona faʻatatau i le le mautonu. Na ia lipotia le faʻatamaʻia o le faʻalavelave ma le manaia o le a tupu ia te oe. Ae aua le faʻalavelave: o se tagata na vaʻai i se miti o le a manuia saogalemu e alu ese mai ia faʻafitauli.

Isi faamatalaupu

I se miti sa tatau ona ou kukaina le pamu ma le tele o tagata? Ona tatau lea ona e sauni mo le mea moni i soʻo se taimi o lou olaga e mafai ona suia matua. Afai na e futu le pamu i se miti, o lona uiga e tatau ona e sauni e faʻasaʻoloto le ola maloloina, e leʻi fananau mai ma manaʻoga i soʻo se mea. E aoga tele le popole i le popole, talu ai ina ua taua le uliuli, e tau lava le maua o le onosai.

O a miti o kuka kuka? O sea faʻailoga e saunia ai oe i se lumanaʻi fiafia. Ae o pulupulu e mafai ona saunia i auala eseese, ma o metotia uma o kuka ei ai lona lava faauigaina:

  • Afai o tuʻituʻi o ni mea afi i se miti, na saunia se polofiti tele mo oe faʻafetai i le faʻamaoni tupe teufaafaigaluega. Lenei fesoasoani e toe faʻafou ai totonu i lou fale ma tilotilo i le olaga mai se vaega fou.
  • Afai o miti o pamu o pamu, o le galuega e le o toe umi ae alu aʻe i luga, Ma o le a matua afaina ai lenei miti i lona lava olaga. Ma o le a lata mai foi o le a mafai ona iloa uma au fuafuaga i le olaga.

Afai o miti o se teine ​​ma na taʻua malosi ai o pamu, ina ia latou liliu i totonu o le parrring, ona faigata ai lea o lou toʻalua, ma o lona manaʻo i meaʻai o le a faigata ona faʻamalieina.

Sauniuniga o Dumplings

  • I se miti, o pamu sa tofo ma leaga le manogi? E aoga le tapenaina o faigata tautupe e tupu vave mai.
  • Ae afai o lo latou tofo na manaia ma e te fiafia i mea uma, o le a le o vave ona tupu le fiafia.
  • Afai o oloa ua faʻaleagaina ma olo, atonu o lona uiga o le asiasi i le fiafia e le fiafia i le lumanaʻi.

Na e i ai ni mea pukela i se asiasiga? O lenei mea e tautala e uiga i le falemai, o loʻo leva ona e faʻatali. I se miti, na tupu ai le pamu o latou malo i o latou malo - o se mea lea o se mea taua e uiga i faafitauli ma faigata. O nei faʻafitauli o le a fesoasoani e faʻatuina ai ou poloaʻiga ma le ola patino, ia e le tatau ona alu i se puapuaga le talafeagai, ae sili atu ona lafo nei malosiaga i le itu saʻo.

Afai o i se miti, naʻo oe i le taumafataga, e le tatau ona e le fiafia - o se faʻailoga lelei tele lea o le a lelei ma lelei le olaga. Afai e te paʻi i le taumafataga o loʻo i le liʻo a au uo, e lapataʻiina ai oe ma le tele, ae o ni oʻu tei ma ni uo ma aiga.

Miti Miller

E tusa ai ma lenei miti tusi, dumplings i se miti saunia oe mo le fiafia i le pheanomena. O loʻo i ai le palu ma le kulimi kulimi - O lenei saini lea o le alofa i le manaʻo ma le fiafia i suiga taua. O le miti na e mafai ona e puʻeina le falai o le pamu, e faʻaalia ai se sao o le saofaga. Na ou faia le faia o meaʻai ma palu i le pati - Fai mai e uiga i le vave fiafia i lou olaga.

Mea fou

Miti Morozoova

I se miti sa tatau ona ou kukaina dumplings? Lenei ua fai mai ai e te faʻaaluina tele le ola mama, tino ma mea faʻaletupe o loʻo i ai. Afai e faʻaputu miti i a taeao i ana miti, e te lapataia oe e uiga i faʻamoemoe faʻamoemoe ma le lelei, e tatau ona saunia mo nei tofotofoga.

Miti faauigaga o le A. Vasalyeva

Afai i se miti e te maua ai le pulupulu i le faleoloa, fai mai e uiga i le avanoa e alu ese ai mai se tala le fiafia, lea e le faʻatagaina ai oe e ola filemu mo se taimi umi. I se miti, na saunia ai e Pumeina o le kuka - e talanoa e uiga i se olaga umi ma fiafia, i se taimi puʻupuʻu, o le a galo ia oe e uiga i faʻafitauli uma ma popolega ogaoga. I le miti, na faia se 'aiga o le afiafi, ma na o ni auivi mai ipu i luga o le laulau? Ona oʻo mai ai lea o le mea pogisa ona o lou olaga ona o le mativa tulaga o mataupu i le galuega ma le ola faʻatasi. Ile aiaiga, o miti e mafai ona taofia.

Faitau atili