O le a le miti pelu i miti o Miller, Freud, Tsvetkov

Anonim

O le samurai pelu - o le Katana o loʻo i ai ina ia maasiasi pe fasiotia se tasi, ae ina ia puipuia i latou ma e pele. I Iapani, e faasaina le i ai o se auupega, ae o le pelu e le o se auupega - o lenei galuega o faatufugaga. O a ni miti pelu, aʻoaʻo i le faʻamaonia miti.

O ai ma le pelu ia matou o le a ulufale mai, mai le pelu ma o le a oti

E tusa ai ma le tala e seasea, e seasea, o le na te faʻatautaia le matai le galuega o le pelu Iapani, lea o le a tuʻuina atu tausaga e fitu. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻailoaina o le poto ma le tomai i le faia o se tamaitiiti e sau le poto, o se meaalofa o le alofa ma le musuia, lototele, malamalama i ai.

Na faʻailoa e le pelu mana faʻatauaina le mana, malosi, poto, atamai, amio faʻamaoni. O se faailoga lelei lea mo i latou o e sa taumafai e puipuia aia o le le fiafia, vaivai, sauaga, ona o ai le faʻamaoni ma le faʻatauvaʻa ma le tamaoaiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Samurai pelu

O le uiga o le mea o le pelu o loʻo tauaveina e sili ona taua, pei o le teteʻe i le ola ma le oti. Tagata i le isi itu, o le faʻailoga lea o le taua, ma i le isi itu, o le uiga o le leaga, faʻapea foi ma lona lava leaga leaga.

I le faʻakerisiano, o loʻo faʻapea ai ona o lona tovaega o tuʻiʻanauga a le ALIʻI, o falaoa. O le pepa autu o Archangerel Mikgotail ma faaaogaina i le toatele o le Au Paia. E tusa ai ma le Tusi Paia, o Cherapu ma pewerw afwos e puipuia le faitotoa o le Parataiso.

O le miti o ia se togafiti e maua ai le manuia, ma le mautinoa sili ona malamalama lelei, ma ia tatou folafola atu, faʻaleagaina lona faʻatuatua ma le faʻamoemoe mo le sili sili ona lelei. O le manuia o le faʻauiga a o i latou e vaʻaia o lenei aupega mataʻutia i o latou lima pe vaʻavaʻai le duel mai le itu.

Na lapataʻia le pelu i lau faatonuga e uiga i le faʻasologa o suʻega lavesuiai i le siitaga ma le faʻamaʻaʻafuina o le amio. O le saoasaoa e aʻoaʻo ai e feagai ma faigata, o le saoasaoa o mea e tutupu o le a talia se natura lelei.

Glitter Blade e pei o le loloto fafine agaga

Mo se talavou e vaʻai i lenei aupega mataʻutia i le afiafi o le faʻaipoipoga ua faʻaititia ai le faʻaseʻe o faʻatituga, o se malosi tele ma le le fiafia. Na ia miti o le finau ma se tasi ona o le lumanaʻi, o le a aliali mai se fili, o le a foliga mai o le a faʻanoanoa ai le tagata leaga.

O se fafine faaipoipo na aveese le pelu - e iloa ai le naunautaiga e le mafaatusalia i le itu, lea o le a oʻo atu ai i le feteʻenaʻi ma lona toʻalua ma aiga. Ina ia aloese mai le faʻaosoosoga, taumafai e faʻaalu se tele ma lau pele, faʻaalia le agalelei ma le popole, o le a maua ai le avanoa e tatalaina ai mata fou o lau mafutaga.

Itiiti-pelu i se miti teine ​​o lona uiga o uo mafaufau, maseeseese ma dordigy. Latou taumafai e latalata atili ia te oe e mafai ona latalata i le mea e mafai ai ona e lavea tele i le taimi sao. E tatau ona faʻatuatuaina ma le faʻamaoni ma soʻona i latou e te le o mautinoa.

Aveese le scabbard - mo se fafine, o se taimi o se suiga matuia. Na e avatu le tino taimi ma punaoa mo le Toefuataiga ma ua sauni nei mo gaioiga le malolosi, fausia lou lava soifuaga. O le mea taua o le faʻagaieʻetonuina o faiga, ia laʻititi sitepu sitepu, ma le pito i lalo o le malosi tau, ae leʻo le tu ai. I le Pele e Peitaʻi, e mataʻutia le mauaina o le faʻafitauli o mea natia ma avanoa fou. Ae maise uma lava, i le tulaga masani na talafeagai ma fuafua lelei. Ae mo oe e leai se ala i tua, i fafine fiafia!

Galusuii

I nisi faamatalaga, o sea togafiti o lona uiga o le fanau mai o se atalii, lea o le a faa- laigaina i le malosi maloloina, lototele ma le loto lelei. Mo fafine maʻitaga, o le faʻailoga lea o le fiafia faʻatagaina o le fanauina o fanau ma vave toe malosi.

Mo Alii, na fatuina e le pelu i le faamasinoga

Mafaufau i le Blade i luga o le Pa o le Komiti Faʻafoe - Faʻalogo ai ia te oe i lau tuatusi e uiga i le malepelepe o le galuega taimi poʻo le le alualu i luma o le poloketi. I soo se tulaga, e tatau ona e faia se faʻamaoniga talafeagai ma faʻamaonia le faʻamaoniaina o au gaioiga.

Talotalo i se miti ma se pelu - o le mea moni lava e iloa ai le fefe, le mautonu ma lona le vaivai. Na ulufale i se tasi i le taua, lagona o latou vaivaiga a o le i le lava, - ia e manumalo i se faʻamaoni faʻataulaitu mo se malosi tele, o le a tatalaina tulaga fou mo pisinisi.

Alu i le finau i Ali Amiotonuina - Fuafua se malaga ogaoga pisinisi, o le faʻateleina o le faʻaleleia o le tautua, o le faʻateleina o le totogi ma le tuputupu aʻe o le soifua maloloina o le aiga.

Na ia moemiti i le avea o se gurru i le gaosiga o Samurai - Katana e iloa ai lona moni mafuaʻaga: o a mea ma manatu o miti e faʻatino. O le taimi o le faʻamamaina o le mafaufau mai lagona le talafeagai, o faʻailoga o le tuai, leai se tasi mo faʻatuatuaga talafeagai, poto masani ma faʻalavelave i taimi ua tuanai. Tatala le malosi malosi i le aau, ma lagona le saolotoga.

O le a le isi mea e mo le pelu mo se tamaloa:

  • Magtut - ia maua le laki ma le fiafia;
  • Fasioti le fili - Faatoilaloina faigata, faafetai i ana togafiti, manogi ma le aoga;

O le taua

  • Gaoi - Ave le ita mai se isi tagata ia te oe lava;
  • E faigata ona siʻimuina - ia e maua ai le alofa ma le agaalofa mo le tagata muamua na manatu o le faʻaolega;
  • Ave o se meaalofa - maua se tala taua poʻo ni tagata asiasi matagofie;
  • vaʻai i le laupapa laupapa - ia iloa le alofa, fiafia ma le soifua manuia;
  • aveese mai le samala - ia taofi mea uma i le puleaina;
  • Malaga ma le laugatasi - i le aoga ma le fiafia i le aiga.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le pelu e iloga ai le tama tama le fiafia. O le i ai o le sikafu o loʻo i ai i le miti - o le mea moni e faʻaalia ai le naunau ma fesootaiga ma le isi itupa. Vavalalata mo oe e le na o le faamalieina o manaʻoga tau tamaoaiga, o fesoʻotaʻiga ma le teine ​​i le gagana fiafia. Ia malamalama ia te ia, ua e sauni mo le tele o feusuaiga. E te lē atoa se manatu faʻapito, e te le o lagona le soona fai ma e te manaʻo e faʻailoa mea lilo uma o le fafine.

Na fai si taimi na mou atu ai le Bladed i totonu o le motu o tagata - o le mea moni e faavaivai i le tele o lagona ma mafaufauga. E faigata mo oe ona filifili e uiga i le filifiliga, ma sui le tuʻinanau ma le tuʻinanau o le tasi ma le agamalu e tosina i ai le tauagafau ma le agamalu o le isi matagofie. O le taimi o le a faamasinoina e oe o le a e tumau ai i le iuga.

Miller Decese

O le teine ​​miti o le tutusa o le tau o le tau - o le mea moni e maua ai le faʻamoemoe mo le faʻaolaina ma faʻaalia ai ni lagona faʻamaoni i le lua o le lua. O se tulaga lea e ono alu ai i fafo ma lalo ifo o le faʻatonutonu ma le seleseleina o lou igoa taʻuleleia ma le pule. O na taʻaloga e mafai ona misia le alofa moni ma, e aunoa ma le mauaina o le taimi e suʻe ai, aveese ai lou fiafia.

Evgeny Tsvetkov

Ia faamemelo i le taugata, amio ma le poto - o le moni lava ina ia iloa le mana, tutoatasi, poto. O le manaʻo, manaʻoga loloto, amio faʻamalositino o le a aliali mai e faʻataunuʻuina ona manatu, sini. O le a e manaʻo e malamalama i le malamalama fou, tomai, faʻapipiʻi i le mea moni na o ese foi ma le lotovale.

Faitau atili