O a miti na gaoia ai se atotupe i le miti tusi Mourler, Freud, Loffe

Anonim

A o leʻi oʻo i luma o uunama, na faia le tupe i fafie, luʻitau o vaomago, i tua atu o seevae, a mafai ai ona faʻatagaina lavalava ma manatunatuga. O a miti a le miti na gaoia ai le atotupe, matou te aʻoaʻo i le faʻamaonia miti.

O tupe e tele, ae le o le mea e tuu ai

Gaoia atotupe o se tala le fiafia. Ae maise lava, o le atotupe o se tagata malosi malosi, o se tinoitupe tofitofi. O sea faʻailoga e mafai ona lapataʻia ai se miti e le gata mai i faʻafitauli tutusa i le moni moni: Le leiloa o tinoitupe poʻo isi mea taua. Ae faʻapea foi ona aʻoaʻo le tulaga atoa o le miti, o le manatu o lagona o lagona, mea faigata, o le leiloa o musumusuga.

Gaoi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le gaoi o se ato tupe i se miti e mafai ona apili i le taofiofi, poto masani ma le tauagafau. Aua le faʻaaloalo i ou tau ma totogi ao leʻi faia ni tagata le masani ai, ma sili atu foi foi e faʻaaoga le 'ava mālosi ma i latou.

E tele le mafai e le tele o le lanu o le atotupe, o le na vaʻai i se miti. Sa tatau ona ou leiloa se uliuli poʻo se uliuli paʻepaʻe-atotupe - o lona uiga o le leiloa o le talitonuina ma tumau pea i le tagata faʻaola ma le faʻavae o le ola ma tu masani o le ola ma tulagaga.

Lanu samasama faʻaalia se faʻamataʻu i sootaga ma misa ma se pele. O loo e matua mamalu ma le faʻaleagaga e le faʻamatalaina le faʻaululili mai i le mataupu. O le mea lea, mo oe o se sa faigata leiloa leiloa o le a le fiafia lava i le alofa.

Faataga e gaoi se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo se ato siliva mo tupe - leai se mafanafana ma tele na o muamua o sau i le olaga atoa.

O le pusa mumu mo tupe siliva na tosoina - ou lagona malulu i lalo, ma le tuʻinanau faʻavaivai, fuliina oe i totonu o le natura.

Tupe

O i latou ua latou feagai ma ni faʻafitauli tau tupe, o mea lelei na folafola mai o se miti, lea na e vaʻaia ai le gatete o lau ato tupe tuai. I se taimi mulimuli o le lumanaʻi, o le loto o le mea o le a mafai ona fofo ai faʻafitauli, aveese aitalafu, totogi ma isi aitalafu tau tupe. Taimi lelei e faʻamalosia ai lona tulaga e ala i tupe faʻaalu i le fale faʻatau tupe poʻo le tele o tupe teufaafaigaluega. O le a fesoasoani e oʻo atu i se tulaga fou ma maua se tulaga maualuga.

O nisi taimi mo tamaʻitaʻi fautuaga sili atu le taugata o atotupe

Na latou gaoia se atotupe ma tupe pili - faʻaalia ia faʻaeteete i le tagata faigaluega ma faasaupagaina. O le miti lapatai mai le feiloaʻi ma i latou, i le fia ova, manaʻo e faatu la latou tulaga. Afai o le Banknotes sa o sina mea, o mea uma o le a le aoga e te faigofie ai le alofa, ma e le onosai ai le suia o le tautalaga.

Na latou vaʻai pe faʻafefea ona latou gaoia, ma taumafai e puipuia le gaoi - taumafai taumafai taumafai e le o misia lo latou avanoa. O loʻo e taumafai e aua neʻi e aau i le tafe ma faʻatautaia lau oe lava le iʻuga. O aafiaga e le aoga - i soʻo se taimi e mafai ai ona e togiina le vaʻa vaʻa ma lafo i le pito i lalo.

Taulima

O le a le mea o loʻo moemiti ai o se atotupe:

  • Saili gaoia - Taumafai e faʻatumu se gaogao gaogao;
  • Na toe faafoi le leiloa - ia manatua ai le unana uunaiga i se tasi;
  • Na ou mauaina, ae leai se avanoa - ia latou sailia le vaivai ma le ola lelei;
  • toe foi i pusa tupe siliva - maua uo faamaoni ma talitonuina;
  • Toe faafoi se tupe a se isi tagata - ia maua ni tupe mama;
  • leiloa e aunoa ma faletupe - aveese nisi tupe faaalu;
  • pa'ū ma piki i luga - e vaeluaina ma ia pele i ou sese;
  • Togi le tuai - i ofu fou i totonu o le ofu.

E i ai ni tupe nai lo tupe

Mo le tagata, o le vave o se faʻailoga o faʻaosofia, malosi, tamaoaiga, maualuga lava-teuteu lelei. O lona leiloa poʻo le gaoi e mafai ona faʻaalia le faʻapaʻia o le pule, faalataina, pepelo ma le taufaasese lea na ia talitonuina.

O le leiloa o le tuai, fiafia i le fou, matagofie - e taumafai mo suiga ma aua le taulaʻi i le tuai o le toilalo. Nev vacks i tua, ma ua e i ai i le ala o le matagofie ma le fiafia o le olaga.

Na ou aʻoaʻoina le gaoi na siʻi aʻe ai le tele o tupe, "Ia faʻailoa mai ai ia te ia e avea ma taumafai e avea ma aitalafu tetele ia te oe. Taumafai e faʻamuta mea uma na tatau ona ou sainia ma lenei tagata. A leai, aua le aloese mai fua tele ma tupe leiloa.

O le leiloa o se mumu mumu ma le le taua tele o tupe ae le taumafai e saili ia te ia - vaega ma le tasi lea ua le maua ai le fiafia ia te oe ma musuia felelei i totonu o oe ma musuia felelei i totonu o oe ma musuia felelei. Olaga ma ia ua leiloa le naunau ma musumusuga ma e foliga mai e te le fiafia ma monononous.

Na mou atu le atotlet ma le tele o tupe - o le mea moni e le maua ai le talitonuina i taeao, alii malosi ma le pule. Oe fefe e faʻatuatuaina se tasi ma o loʻo ia faʻateleina ai le tulaga. Ma le fefe e le toe mauaina mea uma ma vave i totonu o lou mafaufau ma faagesex lalo ifo o le vaetamaina o se filifiliga taua. E tatau ona viliina, taulaʻi i le faʻafitauli ma aua le popole i taunuuga e ono mafai ona aloese mai.

O a isi taimi e faʻaosofia ai le gaoi o le atotupe, fuafua i le tulaga solitulafono:

  • I le paka - ia mataala i tafaoga;
  • I se nofoaga faitele - aua le fiu i se isi tagata ma manatu o isi;
  • I le galuega - e tatau ona faʻaeteete ma faʻateleina ai tulaga ma faʻamaumauga;
  • i faʻalapotopotoga faʻatulagaina - Faitau le faʻaeteete konekarate ma taua faʻapiitupe faʻapitoa o le a saini;
  • I luga o Passport Control - Taumafai e malaga e aunoa ma le tele o ato.

O le e leai se tupe, e le manaʻomia le atotupe - o le kopi o le a miti

Miller Decese

O le Regtor e sili ona fiafia i le igoa o le gaoi na gaoia tupe. O le le iloa o Robber e faʻailoa mai ai le foliga o se tagata e mafai ona afaina ai le talitonuina ma maua mea uma mai ia te oe e finagalo i ai: FOI SUʻESUʻEGA, AOAO, POLOKAU, Aloaʻiga Press Passwords. O lenei mea e fiafia i ai ma aulelei le tagata o le a taumafai e ulufale atu ia te oe i totonu o le agaga ma alu ai se manuʻa loloto iina, mai ai e faigata ona toe faʻaleleia.

Lolo David.

Faʻauiga e puʻeina se miti o le na gaoia se ato. Afai o se tasi lea mai le siʻosiʻomaga vavalalata ma ia manatua manino le mata o le gaoi, i le olaga moni o lenei tagata faaseseina oe, faafoliga o oe o le isi ma uo. E tatau ona faaeteete, ma o le mea na leiloa ai, ma o se mea leiloa, ma ua leiloa, tupe leiloa ma tupe leiloa. Mafai ona e tigaina i le naʻo lou taʻuleleia ma le pule, ae faʻapea foʻi tulaga tautupe.

Sigmund freud

E faʻataʻitaʻia pili i totonu o se atotupe ma le numera o feusuaiga feusuaʻiga: o le tele o faletupe, o isi fesoʻotaʻiga. O le gaoi o lona uiga o lau eseese ma le tele o le olaga o le olaga e mafai ona sili atu faʻamaʻi poʻo isi faʻafitauli o lenei lalolagi. E tatau ona e faʻaaluina se taimi umi ma faigata ona totogi mo ou tuʻinanau ma le fiafia. Afai na e mafai ona toe faafoi le atotupe, ae e aunoa ma tupe, faʻaalia ai e aloese mai faʻafitauli ma suia le olaga masani ma loʻu toʻalua.

Faitau atili