O a miti o le maitaga i miti o psychologists, isi tusitala

Anonim

O le faatofuina i le tagata e momoe tele i taimi e ofo ai mai le taimi i le taimi uiga ese o miti. O nisi taimi o strames pikge i mea moni-tasi-fasi palu, o nisi taimi o paso o le taufaasese foliga foliga mataga. O le faʻaitiitia o ata na ofoina mai miti miti, e masani lava i le tutusa mea e faʻapea o le le mautonu. O le a le miti o le maitaga? O le taua o lenei faʻaaliga e tatau ona faʻauigaina, taʻitaʻia e auiliiliga, faʻapea foi lagona ma lagona o se miti.

Lautele mamanu o le faʻauiga o le miti

Ile Initaneti manatu i le po valivali e ala i feau o le taunuuga, ae o faʻamatalaga o le maitaga o le maʻitaga, o le au tusitala o le tele o tagata. Peitai, i le aotelega, o le tulaga maualuga tulaga o loʻo iloiloina o se psysololocictions faʻailoga, o se lapataiga e uiga i le faʻaalia o se mea fou.

Miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le po e le tatau ona iloa le po o le po i le mea moni o le moni o le maitaga. E tusa ai ma le au poto masani a Iutaia, o le faailo lea o mea i luma atu o popolega, ma mo le femenine - e uiga i le manuia o le fanau mai.

I totonu o le loloto o le po o le po

  1. Lava tulaga. Mo se teine ​​talavou, e le i fanau e leʻi fanau mai, ou te leʻi maua le maitaga i le matigafulu o le auro o se taufaamatau i le mativa ma le faitapi. E le gata i lea, o le le talafeagai o le siʻosiʻomaga o le a faʻailoa mai ai le pito i tua o miti. O le fafine ogatotonu o le tele o miti e faʻaosofia ai faʻafitauli na faʻatagaina e aiga, tausi le soifua maloloina.
  2. O se mea manaia o le isi tagata. Afai o se ata faapena e miti, o le moe o le moe o loʻo faʻatali mo se sili atu le manuia ma tamaoaiga. Mo le saʻo faʻamatalaga o le faʻailo malamalama, e tatau ona manatua, o le na teʻa na vaʻaia maitaga maitaga maitaga. O le maʻitaga teine ​​na lapataʻi ai se miti o se fili. O le tina maʻitaga i le miti a tina - o se feʻau e uiga i le lumanaʻi manuia o le afafine o le mea moni.
  3. Fentagasooria ma le maitaga. O se tulaga le masani ai e mafai ona lapataʻia ai le miti o faʻafitauli i le taʻaloga. Afai o se tagata, i le gasologa o le po togafitiga ma le toʻafilemu ma le toʻafilemu, o lona maʻitaga e faʻaitiitia ai le alualu i luma i pisinisi. Lagonaina o le le saogalemu, e masalosalo masalosalo i se olaga moni o le le atoatoa o tulaga tau tupe.
Manaia le matafaioi o le tala fou i se maʻitaga i se miti. O lagona e foliga ai o ni tagata le moe o le a atagia i le mea moni.

O lagona matagi ma le fefe, o le le mautonu ma le atuatuvale e faamatalaina o le faʻamoemoe o le tulaga faigata aʻo leʻi foliga mai o se ata fou. Faʻalogoina Vapega o Talaʻitaʻi Tala Fou e ese mai ai se tali lelei i soʻo se faʻafitauli o le olaga moni.

Faʻauiga o se ata le masani ai i miti a le psychologist saienitisi

O le miti a Tavita

E tusa ai ma le Loffe, o miti o se ata moni o le lalolagi moni, o loʻo mafaufauina e ala i le prism o lona iloa e se tagata ese. O le a le miti o le maitaga? O le tusitala a le tusitala o se laasaga o le tuputupu ae. Mo se teine, o se faʻailoga o le sauniuni mo le faʻaauauina o tamaʻitaʻi o Genus, matua, o se ata na lapatai mai e uiga i le moni o le faʻaipoipo gofie. Talaʻi maitaga ma maitaga o loʻo manatu i le le fiafia i lona gaioiga i le mea moni.

Miti faʻauigaina Gustilev Miller

E tusa ma le faʻauiga o Miller, o le mafai ona oʻo i le lumanaʻi miti a le lumanaʻi o miti a se fafine o se lapataiga e uiga i le le manuia. O le tamaʻitaʻi o le a lē faamalieina ma lana tane, faʻamatalaga i fafo atu o Ana fanau. Faatasi ai ma se miti, o loʻo faʻatalitali lava mo le pepe, po mitiina o le aluga vave e aunoa ma le fiafia, o foliga o se soifua maloloina.

Le manava

Miti Sigmtund freud.

Po Vaʻa Vaʻaiga po faʻatasi ai ma se tulaga sili ona manaia o le mafaufau o le mafaufau o mafaufauga i le faʻailo, e le gata i le manaʻo e maua se tamaititi, ae o le sauniuni mo le fiafia tele. Aisea, e tusa ai ma le fusuʻaga, o le maʻitaga o loʻo miti, lea e ono faʻailoa ai se vailaʻau.
  • Mo faʻamoemoe o loʻo faamalieina, faʻaleleia faiga tau feusuaiga.
  • i luga o le pito i ai nei e le masalomia se fafine;
  • E masani lava ona toe faia se ata o se miti e atagia ai le manao mo le tina.

Saunia e le miti a Mana, o se ata le masani ai o le po po o le lua manatu e lua uiga. Faatali mo le fanau mai o se teine ​​i le mea moni o le a liliu ai se ofo manaia. I aso nei faʻauigaina, o le faʻatali a le tama e faʻaosofia le miti maualuga e mafai ona o mai o le faʻalavelave.

Faʻafefea ona faʻamatala le miti o loʻo tupu

  • E tusa ai ma le miti a le tele o le vavalo o le vanga, o le po o le po o po o le faʻamoemoe o le fanau lapatai mai le tamaʻitaʻi faaipoipo e uiga i le fanau mai o masaga. Vaʻai i le miti o le maʻitaga o miti a teineiti o le teine ​​e leʻi fuafuaina o se faʻaeteete i le le faʻamaoni o lana tama talavou
  • E tusa ai ma le moe moe o le esompic Tsvetkova, o le taufaasese o se mea manaia e vavalo i le teine ​​(Virgin) taufaasese o le a afifi i le fiafia i le mea moni. O se tamaloa tutusa o se moe na lapataia e uiga i lana fuafuaga lata mai, ae vaʻai i le lumanaʻi Tina mai le itu - o se faʻailoga o faʻafitauli.
  • White Magicsia Yuri Palukeri mafaufau se foliga o se igoa o se tagata na tulau ma se tamaloa pe afai o lona faletua o maitaga. O le STRON DURO o le a faitau le miti polofiti. Peitaʻi, ia maua le faʻamanuiaga e maua ai le tele o aʻoaʻoga e faʻatino ai se manatu fou. Mo se teine, o se faʻalumaina tutusa o se faʻamasinoga ua sauni e sauni mo le tina o.
  • I le taumalulu miti, o le maʻitaga ua faʻamamaluina i le taumalulu na valoia se miti faʻaletonu o le soifua maloloina. Afai o se fafine le masani ai o se tina maʻitaga i se maʻitaga tupua, e tatau ona tatou manatu ua faʻavaivaia i le mea moni. Vaʻai Lona lava teine ​​i se miti i le pese a le tina, sauni mo se misa i le olaga moni.
  • O le au tusitala o le XXI afriferity o le faʻauiga o le faʻauiga o loʻo faʻamatalaina ai le taufaasese o se faʻailoga o mea lelei mo tagata. Tuʻu atu i se fafine i se miti a le tagata ua folafola ni mea faigata i mataupu, ae i se miti e uiga i le maitaga e faʻauigaina o se faʻailoga lelei mo se miti. E faʻapea foʻi fafine ona folasia atu ni atavali ma tamaoaiga, teine ​​- faʻaʻoleʻole.

O se faʻamatalaga fiafia o loʻo faia ai tagata masalosalo o le po o tamaʻisseva, lea e tupu ai le maʻitagaʻi lava ia lava, ma le suʻega mo lona faamauga. Tulaga lelei - i mea taua, suiga o le olaga.

Lua fasi pepa

O le miti faaipoipo, o se miti e uiga i se suʻega lelei e puipuia ai faʻafitauli o aiga, ae o se tamaʻitaʻi matutua e avea ma faʻailoga o le fale maulalo, e oo lava i le faʻailoga o le fale maupulea, e oʻo lava i le faʻailoga o le fale maumafatuʻu, e oʻo lava i le faʻailoga o le fale maulalo, e oʻo lava i le oti. Ia faʻatonutonuina le faʻamaufaʻailoga o mea na tutupu, o se vala taua e taʻalo i le aso o le vaiaso, i le afiafi o le faʻailoga o le faʻalauteleina o se ata manaia. I le avea ai o se tulafono, miti i fesoʻotaʻiga o aofia ai faʻamatalaga i lenei mataupu.

Aso Sa. E masani lava ona lalagaina ma pule o le talatala maso, talu ai o loʻo faʻataʻotoina ai le aso, talu mai le aso o loʻo iai le la. Afai o le maʻitaga i lau miti sa le mafua ai le fiafia o lau miti, ae e le mafai ona e mafaufau i au miti saʻo.

Faitau atili