O a miti o se osofaʻiga o le osofaʻiga i le miti freud, miller, vangi

Anonim

O le mea moni o le mea moni o le gata o le a le mafai ona mimita i totonu o le vai. E le ona o le mea e le manaʻo ai, ae pe a uma ona faʻatumuina le maʻi, o le a faʻatumuina uma i totonu, ma o le a fano lava o ia. Oka ni miti o se gata osofaia i se miti, aʻoaʻo i le lauiloa miti tusi.

Tala o le gata

Gata o se faailoga loloto ma le tele o faailoga. Mo tagata, malosi agaga, mautu ma puleaoga, e mafai ona faʻamaonia o latou silisili ese o le lototele, poto, togafiti. Ma o i latou o loʻo vaivai le soifua maloloina, malosi ua gaogao ma leiloa, e mafai ona avea o se meaola oona e mafai ona lagolagoina le malosi i totonu, mafaufau ma faʻamoemoeina.

Snake ma mata samasama

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fafine ia se faʻailoga o folafolaga o le Alualu i Luma, maualuga le maualuga ma le faʻamoemoe o tulaga e tatau ona fesoʻotaʻi. Ma mo i latou e miti i ai le tele o tamaiti, o lenei foafoaga o le a avea ma faʻailoga o le ofe ma le manuia mafuaʻaga o le umi o loʻo faʻatali. O lona agavaʻa e lafo ai le paʻu e faʻaseʻe ai le unanovidice le toe foʻi mai o le autalavou, talitonuina le mea lilo o le matagofie e faʻavavau matagofie ma le umi olaga.

O le gata, osofaia i se miti, e tele se faʻauigaina, pe a na osofaʻi se tasi mai le siʻosiʻomaga, ae le o oe. A leai, e, le, le napogia o le leaga, potoga, talatalai ma tausi.

O le a le fiafia o le gata o fafine

Mo se fafine, o se osofaʻiga i se miti o se gata o se faʻailoga leaga. E mafai ona i ai i le ogatotonu o le scandal, misa ma le fiafia. E tatau ona mulimulitaʻi i au faʻamatalaga i isi, aloese mai foʻi lagona le talafeagai. Taumafai e ola i lou olaga e aunoa ma le solia o se isi tagata. I lenei vaitau, e mafai ona faʻaole isi i ou foliga vaʻaia, taua, taʻaloga masani, fiafia.

Mo se fafine faʻaipoipo, o se faʻatiga faʻamalosi o le mammal e mafai ona o lona uiga fuā ma faʻailoga tagata i lana tane. Afai e tupu lenei mea i le afiafi o lou alu ese atu i se pisinisi pisinisi, o le stunnik pe naʻo le alu i le moli e feiloaʻi ma uo vavalalata. Ae i le isi itu, pe a e faaleaogaina le fonotaga, ia tatou malamalama i lou toalua o le a faigofie ona e faʻatautaia, e pei o se papeti i ou lima. Ona faʻamalie atu lea, o lou lava manatu ma le tagata lava ia, o le a e atoatoa i totonu o lana suiga.

Teine ma gata

Laʻutiiti gata siares o loʻo siomia oe - faʻaputuputuina mataupu laiti e tatau ona foʻifo vave i le taimi lava, o le a latou tuputupu aʻe i faʻafitauli.

Aisea e fefefe ai tagata e faamafanafana le gata i luga o le fatafata

Na uu e le tamaloa le fana i lona lima - ia ausia le poto faʻataʻitaʻi o tauvaga pe vaʻai i se tagata vavalalata i le gaoi, talo, o le tino tele o tinoitupe. O mea uma lava e taumafai ma le faʻaeteete e lafi mai ia te oe, amata mai i ni tagata matagofie nofoaga, o le a manino ma manino. Faʻafefea ona e faia ia, ia foʻia oe, ae o le le faʻaaloalogia o le liʻo o le siʻosiʻomaga ma aveese le au trators.

Vaʻai le gata i lana fale faigaluega - ia faʻaeteete i kolisi o loʻo taumafai e faʻatagaina oe i au uo. O la latou autu autu o le mauaina o lou tulaga, ave uma i ai le poto uma ma ni tomai o le galuega.

Faalavelaveina Faatau

Vanga.

O le osofaʻiga a le osofaʻiga o se harbinger o feteʻenaʻiga ma leo leotele. Afai e le fiafia, ua tumu i latou lava i le taumumu aa lea sa le masalosalo. Alu i totonu o le gata tasi - ia siʻosiʻomia oe lava i le olaga moni o latou e faʻatau i lau galuega, faʻateleina lou talitonuina i totonu o le Pulega. O loʻo e i ai i nisi faʻalagolago i latou e faʻamaonia o loʻo 'e fai ai lau vasa. O le galuega o le a suia ai le nofoaga o galuega, faaleaogaina pe faʻaseʻe atu i se isi tulaga.

Gata i luga o le pisch

O se meaola oona, ae e te leʻi lagona le tiga - matou te faatoilaloina i latou o loʻo taumafai e faaumatia oe. E foliga mai e te maua se vailaau o le a fesoasoani e faʻafetaui i tulaga faigata ma i latou o loʻo Faʻatupuina.

O loʻo taumafai le boa e sili atu i le ua - o le mea moni o le a tupu ai le tiga mai le leiloa o se tasi mai le ua pele. O le a aloese mai mala o le a 'alofio ai pe a fai o le a tatou faia le malosi i tua ma aveina se tagata nofoia.

Nostradamus

O se faʻailoga le lelei o loʻo tauaveina lenei faʻailoga o le leaga ma le agasala o le tagata. O le gata, na te totogiina Keriso, e iloa ai le taimi na faʻamalosia ai tagata soifua uma i le tagata, maualalo manaʻoga e faʻamalieina ai o latou tino ma le physiologis manaʻoga.

Lagona le matauina o le cobra o loʻo matauina mo oe - ia mafaufau lelei i le tagata o loʻo aʻafia e mafua ai le leaga ma le faʻaumatia i le lalolagi. O le fasioti o lona uiga o le mauaina o le malosi e aveese ai le mamafa mai fafo.

Miller Decese

E talitonu o miti e uiga i gata o ni ituaiga o lapataiga e uiga i molimau a le leaga. E osofai pe na o i tafatafa ma tilotilo ia te oe, i soo se mataupu, i soʻo se mataupu, i soʻo se mafuaʻaga, e matua feteʻenaʻi lava se tagata i lau meatotino. O le tasi na e suia le auala o le a avea ma tagata sauā sili ona sauā o le a le salamo mo oe ma e pele ia te oe.

I le taimi o miti, e mafai ai ona iloa se tulaga tiga, Andora, popolega, popolega. Ina ia feagai ma faigata uma, e sili le fesoʻotaʻi tagata vavalalata ma aiga, aua le popole na o latou mea, fautua poʻo outou aiga ma tagata saʻo.

Na faʻafuaseʻi ona sau ma olopalaina le gata oona - o le manaʻo o le avanoa e ave ai le osofaʻiga leaga mai ia lava, e tosina ai le laki ma le fiafia. Faʻalogo i lau oe lava lagona ma taumafai e aua le pa'ū i tulaga taufaʻafefe.

Lolo David.

E foliga mai o se faʻamoemoe faʻamatalaina o le faʻailoaina o se faʻailoga fasiotini. E mafai e le gata ona mafaufau uma lava atamai ma le tamaoaiga ma le fefe i sauā ma le oti oti. O le osofaʻiga o le tane i le terarium, o le tata o le tata o le lagi i le leai o se malosi o tagata tauva, tapuaʻi ma i latou o loʻo taumafai e faʻafetaia oe.

Afai e mafai ona e faia se mammal i lou lima ma patipati o ia o le faʻailoga o se faʻailoga atoatoa o le a e pulea atoa lou olaga ma o le a faigata ona gagau lau taimi nei ma le manuia.

Sigmund freud

O lenei mea oonainication e tauaveina se ata mataga. O le eto o le tama amata, o le osofaʻiga mailei o lona uiga o faʻafitauli i le olaga mafana o miti. O loʻo e feagai ma nisi o le fefe ma le le mautonu aʻo leʻi faia se feusuaiga poʻo le le fiafia i ai. Masalo o lenei mea e mafua mai i nisi taimi o tamaiti umi o momoe ai. I soo se tulaga, e tatau ona e talanoa i se fomaʻi ma tutusa o vasega, talu ai o na o faʻatasi ma ia faʻafitauli e le mafai ona faʻatonutonu.

Karl Jung.

E talitonu o le a mafai e gata ona manatu i le itu a le sana manogi system. O se tagata e uia nisi o faʻafitauli o le mafaufau: o lana lalolagi, o le sui o suia, iloa o ia lava i mea moni. O tagata faapena e amata fiafia i se mea sili atu, o isi mea ma le mataina. Latou te fiafia i le mafaufau ma le talitonuina o le hypnosis.

Faitau atili