O a miti siva ma se tamaloa i miti a LofA, Miller ma Freud.

Anonim

Sa ia te oe le naunau atoa o se miti, lea na e laki ai e sisiva ma se tamaloa. I soo se tulaga, ua e maua ai ni lagona, atonu e tatau ona tali atu i le valaaulia, pe oe, i le valaau o le fatu, ma faamalieina i le siva ma se tamaloa. O le a la le miti e siva ma se tamaloa i se miti?

E le mafai ona faʻauigaina e le uiʻaina le le mautinoa, pei o se faʻafaigaluegaina, o le punavai o lagona natia. Tele le siva i se miti e mafai ona maua ai se miti faʻamatalaga e uiga i le lumanaʻi, o le a le mea e tupu. E manaʻomia le ofi i totonu o le auala manaʻomia ma manatua uma faʻamatalaga o lenei le mautonu, ae o le moe matagofie.

Siva

Faʻauiga o se miti i nisi pagutu - e siva i le timu, talia se valaaulia e siva, aʻoaʻo le siva

E fuafua lava ile miti, saili o le latou lumanaʻi mafai ona vave o le a amata ona ia manatua faʻamatalaga o le moe ma faia ni tagata. O le tagata faitau e tatau ona saʻo ma aua le o aʻe i isi mea o miti, e le mafai foi ona tupu ese faʻamatalaga, le faʻatauaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le matou 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina atu uma faʻamatalaga e talafeagai mo le faʻamatalaina, ma pe a maeʻa ona taulaʻi miti ma manatua mea uma, e mafai ona aoga lona moe i le fale. Totogi ou mata i lalo ma siaki au solofanua:

  • E te leʻi alu i fafo e pei ona ou manaʻo ai. O le faʻaaliga e tatau ona e siva, ma e te leʻi faia lava: ou te valoia le galuega lelei tele - o se suiga i le nofoaga, ma ni uo fou o le a e sau ia te oe luga o vae.
  • Siva ma lau pele, ata. Manaia miti, faʻamatalaina o se miti avanoa e manumalo ai i mea faigata uma i luga o lona ala ma aua le le fiafia, ae o le a vave ona e maua se mea e tupu ai mafai ona galo e uiga i ai, ma o lau mafutaga o le a sili atu.
  • I totonu o lenei tulaga, o le sui o le tamaloa o lou faiaoga siva. Siva ma le faiaʻoga i se miti o lona uiga ua lata mai le lagona le maua ai le le maua ai, tauagafau pe le leoa, i se isi mea o le a galo ai lau taleni ma le aʻiaʻi.
  • I le miti, o oe na aʻoaʻoina le tagata va "ma ae le o le faʻafeagai. E galulue o se faiaoga mo se tamaloa i se miti o lona uiga o le le malamalama o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau, ae afai e te faia oe i le urga i le taimi, ma e te avea manatu uma "ma".
  • E vaʻai i se miti, e valaʻaulia oe e siva Walttz. Miti faʻauigaina upu faʻamaonia - O le numera o loʻo faʻatali mo oe, o le a suia mea uma, o le mea moni o le a taliaina, ma le faʻatatauina o le olaga. E ui i lea, e tutusa lava metotia faʻafoi e mafai ona faʻaleagaina oe, ma tupu i ou pele poʻo ia e masani.
  • Na e siva ma le fiafia tele. Lelei le moe o le siva ma se tamaloa alofa ma, o ia ua faamatalaina lelei tele, aua o le mea moni e mafua ai le agaga paaga, o lou loto manaomia.
  • Siva i le timu ma se feusuaiga malosi. Lelei moe, aemaise a fafine le matua le fiafia o fafine ma se mea tutusa taufaʻamataʻu se mafutaga fou poʻo le toe faia o le olaga tuai, meaalofa ma le ofo, e lua ulugaliʻi e lua o ulugaliʻi.
  • Siva i luga o le tulaga ma se tamaloa e te alofa i ai. O le miti e ese mai le faʻaiuga o se mea lelei, tafaoga poʻo malaga pisinisi. I soo se tulaga, o le a e foliga mai e sili le lelei e faʻaalu ai le taimi, faʻaali ou tomai moni ma fai tupe i le mea moni e te manaʻo ai, o nisi tagata o le a faʻasalaina oe mo ia.
  • Na e fiafia ma le agaga o le tamaloa ua maliu. O se miti ma se vaega tutusa e faamatalaina i le lua, i le tasi itu, e tatau ona e finau ma lau pele, ae o lenei lima, e mafai ona faamalosia ai lou vale i luga ma e le mafai ona masalomia se tagata.
  • O lau siva na matua le manatuleagaina, ma na fai foi oe i le Tulafono. E manaʻomia e faʻafetaiaʻi i gagana leaga i le olaga moni, e mafai ona sili atu le malie o lou taʻuleleia, ma e mafai ona e faʻatali i le matagi leaga ma le fiafia.
  • Na e siva ma valea pa, sa ou manaʻo tele, o tuʻinanauga na sili atu nai lo le siva masani. O loʻo faʻatalitali le miti mo suiga mamafa, e ola ai e manaʻomia le onosaʻi, e aunoa ma le faʻatali mo le iʻuga, aua e mafai ona e faʻaaogaina ou tomai ma maua i ". Ae e mafai ona avea ma tagata masani masani ona popole faʻatasi ma le fale.
  • Siva na o le tagata a o malolo se tamaloa pe a uma le isi siva. I le taimi lata mai, o loʻo e faʻatali mo oe o se tupe faʻapitoa o mea tau tupe poʻo isi tupe faʻapitoa o au tupe, e mafai ona e faia ia lava-atiaʻeina uma o au taumafaiga, pei ona manaʻomia le afa o lou loto Atinae i le ala sao.
  • Malolo ma lou tuagane moni. Ile olaga moni, o le miti tusi e iloa ai le malamalama ma le fealofani i totonu o le aiga, o le a sili atu lou aʻoaʻo o lou agaga uso poʻo se tasi mai le au pa, ma o le a manino mai ai lou mafaufau lelei.
  • Siva ma se toeaina matutua. I le olaga, o solofanua na te iloa ai le manuia ma le manuia i taumafaiga uma, le aoga tupe teufaafaigaluega, o le siʻitia o mea lelei o le ola ai o se miti ma faʻatali mo le latou onosaʻi a leai e mafai e mea uma ona liliu i taumafaiga valea e le taitai atu ai i se mea.

Siva elemene

Faʻauiga o le moe e ala i le taʻutaʻua o tagata - Miller, freud ma tuʻinanau faʻamatala lau miti

  1. I le miti sigmtund freud. Freud Caites o le aʻa ma fai mai o le siva faʻailoga o lou tele o faʻafitauli o le mea e te le manaʻo ai pe le mafai ona e iloa i lou olaga i se taimi umi.
  2. Fomai mafaufau miller. O Miller faʻamatala o lenei miti e mautinoa o loʻo faʻatalitali oe, o le a faʻatalitali oe, se siʻitaga fou, e mautinoa lava le tuputupu ae o lou olaga.
  3. Faʻafefea ona faʻamatalaina le miti. I le siffigh, vaʻai se miti o lona uiga e lagona le le mautonu i nisi kamupani.

Ma le rosa

Faitau atili