O le a miti o avanoa ma avanoa malaga - faaliliuina dreambooks lauiloa

Anonim

Moe e uiga i le avanoa e malaga ai - i nei aso e le o ni mea masani. E masani ona tatou vaai ata mananaia, vaai i le ata o paneta mamao ma nebulae. O nei ata o loo manatua i latou e le masani ai, le taulai atu ofoofogia paints ma ituaiga faagaeetia.

O le mea lea, ua e maofa ai i se miti e masani ona tatou maua ai i tatou lava i tulaga interplanetary! Ae o le auala e malamalama i le mea o le miti o avanoa? Pe o se miti, po o le ia faaatagia leaga se mea? Le tele o tusi miti talitonu avanoa Tagai o se faailoga lelei i se miti. Le tele o taimi, na ia fetalai mai o lou faanaunauga, lautele fiafia i ai, tuputupu ae faaleagaga.

View mai taamilosaga

Space malaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai ua e avea ma se asironatu i se miti, o atu i le malaga mamao atu i le aniva iloa, lea e foliga mai e uiga foi i le olaga e te moemiti foi o tafailagi fou, ma vaavaai mo se mea fou. O se faaliliuga o aemaise moni pe afai e te iloa o le moe ma le fiafia, lelei, e aunoa ma le fefe, e na o le olioli.

Afai o le malaga i le avanoa o conjugate ma nisi ituaiga o le popole, o le popole pe o le ala o le faamaoni ma o le a lava le suauu, ona i le olaga e maua foi mafuaaga uma e masalosalo i le faamaoni o le ala filifilia. Mafaufau pe afai e te faia lau galuega? Atonu o oe o galuega pisi o le a le aumaia ia te oe se mea lelei?

O nisi taimi e le moe o le faigamalaga i le avanoa o le moemiti o na tagata o loo i ai foi le tele o tulaga ma le mulimuli o le vaitaimi hassle te lei latalata. Afai e te alu atu i le avanoa i le avanoa, o lona uiga o le a foia faigofie ma vave ona ou faafitauli.

aniva

O nisi taimi miti tagata o se miti popole o le a latou tatalaina aniva fou, aina paneta, fetu pupula. Aunoa ma se masalosalo, o se faailoga lelei lenei, ia e fetalai mai e uiga i le faamanuiaina i le galuega, o le faamaeaina o nisi o mea taua.

I luga o le vaa

Afai e te vaai ia te oe i luga o le vaa, o le mautinoa alu atu i le sini, ona lava lea o lenei a miti lelei. Na ia fai mai e te iloa le mea tonu lava e te manao ai.

Moni, e tusa ma Freud, o lē na ma vaai mo feusuaiga subtext mai ata uma, e le o lava uiga lelei lenei miti: na ia fai mai e te lagona le tuua toatasi i le faaipoipoga ma le fuafuaga e vaavaai mo faafiafiaga i le itu. Atonu i le latalata i le lumanai o loo e faatalitali mo fiailoa e le alofa o le a le muta mo outou lelei, ona ua latou amata mai le fiafia ma fautuaga.

Pe afai o le vaa i luga o lea e lele e faigofie ma vave ona gaoioi, foliga matagofie ma mamana, e mafai ona talanoa lea moe e uiga i le tuputupu ae o lou talaaga. I le a mata o isi tagata e te vaai lava faagaeetia, o le manatu e uiga ia te oe o le a faaleleia. E mafai ona faataunuu se miti ua leva o se malaga mamao po o se malologa lelei.

Afai e ia te outou vaai i le matagofie susulu o le Lalolagi mai le vaa, o loo fai mai e lelei: o le a faamalosia ai lou tulaga, o le a faateleina i le auaunaga, e tusa ai ma le talafeagai, ua maualuga le tulaga i tagata o le a le malosi ma le fale o manu.

Afai scares le vaaiga i le atulaulau e, e te lagona se mea e le iloa i lenei avanoa avanoa, lilo, ona mafai lea ona talanoa e uiga i faafitauli tau tupe. E tusa lava pe o loo e faia foi i le taimi nei, e le o se mafuaaga e mataala ma aemaise gauai atu i tulaga tau tupe, ae le o faia o lo o tagofia fesiligia po o le faatauina mai le manaomia.

avanoa

Tulei o le vaʻa lugalagi

e fai si manino se miti e uiga i le faalavelave o le a lele ipu po o roketa: tautala mai o ia e uiga i le faalavelave o fuafuaga ma faamoemoega. O nisi tusitala lapatai atu o faaaliga a e mafai ona avea ma se vailaau o le a mala moni, o lea ia faaeteete, aemaise lava i totonu o ni nai aso talu ona e moe.

Tagata ese, e tusa lava pe latou vaai afaina ma faauo, i taimi uma le uiga o nisi o tulaga matautia: ina subconsciously lapatai atu ia te outou e mafai ona e feiloai ai ma tulaga e le masani ai o le a matautia mo oe. Atonu o loo tatou talanoa e uiga i le fufuluina talaaga pisinisi.

Afai e te i ai i le tulaga matautia sone o avanoa, e lamatia ai nisi ituaiga o tau faamatau o iloa, ona i le olaga o lona uiga o le oo mai o le vaitaimi o le tulaga lamatia ma le popole. Ia oe lava i ou lima ma ia saunia mo se avanoa tifato.

Space i se miti e le miti miti

Ina ia moemiti avanoa - taumafai mo le tuputupu ae faaleagaga. Ae e mafai ona e le lelei le uiga o sea moe: ia lapatai mai o loo tele le ofo e ala i le aoaoga faavae faafilosofia, gau ese mai le olaga. E mafai ona e mafaufau ia te oe lava a tele, tagata faaleagaga, ae o le mea moni e mafai ona mamao ese lava. Moe lapatai e uiga i le faamaualuga, soona maualuga lava lauga.

Space mo tusi le miti a Miller

talitonu o Miller Moe e uiga i avanoa e le faaatagia se mea aemaise lelei. I se miti, o le o lea le isi itu, o le mea lea, e fetalai mai i se faaaliga o le mea moni uma lava, o oe o na o ia, lagona o loo latou mired i masani ma monotony.

lapatai malaga atu i le fetu e uiga i se taimi e leʻi fuafuaina i lou taunuuga. O le malie o le subconscious: afai e te tafafao i avanoa i nofoaga filemu atoa, ona o le mea moni ua atagia e faaleagaga, fesootaiga manaia ma uo. Atonu o le a outou maua se porcush po o pati.

O le a le fai atu e uiga i le Miti Vangu

O le vavalo e talitonu o le moe e uiga i le auala o loʻo faamatala ai e uiga i lau faʻafitauli faʻaleagaga: Atonu e te mafatia mai le le malamalama, lagonaina le le malamalama. Masalo e te manatu masani i le masini o le atulaulau. E sili le faʻalavelaveina, fai se mea manaia, mo sina mea e galo e uiga i faʻafitauli o le lalolagi natura.

O Wang e matua iloga i miti, lea e iai se fonotaga ma tagata ese: o faʻaaliga, mai lona mafaufau, ae maise e le lelei, latou talanoa e uiga i faʻaosoosoga ogaoga. O le a e feiloai i se tagata e mafai ona avea ma au amio leaga.

Faitau atili