O a miti o se togalaʻau i le miti tusi o Miller, Freud, Vanga, Nostradamus

Anonim

E le o se tasi malo, o le tagata sau ai ma le nofo pologa e le tau leai se togalaau. E fia galuega, malosiaga ma le fatufatuga ua teuina i ni nai sikuea mita o fanua, lea ma le fiafia ma le lagona o le faamalieina, faapotopoto se seleselega. O a miti a le togalaʻau o le a iloa, aʻoaʻo i miti taʻutaʻua.

O le lalolagi o le togalaau: Ua tupu mea uma i ai

O le tele o faʻaupuga o loʻo fesoʻotaʻi ai le faʻatoʻaga ma ana fuafuaga, o ana fuafuaga, sini mo le faʻatinoina o latou tomai.

O le setete i fafo atu o le togafiti o le faʻailoga o le taimi nei o le taimi o le miti, o ana mea sese o loʻo iai nei, mafai ai i tupuaga. O sea miti e mafai ona faʻaupuga o le moe, lea e ala ai ona faʻagaioi e ausia ai au sini. Na saunia lelei e le togalaʻau a le togalaʻau fanua, ma faʻamalieina le mugafa, moli i luga o le upega tafailagi o loʻo faʻaalia ai e leai se mafuaʻaga mo le popole. O lau malaga auala e folafola atu, ma fofo e saʻo ma saʻo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lauga togalaau i le fale

Ose ai foi le talitonuina o le lumanaʻi e mafai ona maua ai se miti na faʻamaaa ai le aoina o le seleselega lelei - O le taufaʻamataʻu le tele o galuega.

Filifili se ava e le o le siva, ae i le togalaau

Mo se fafine, o le laueleele i luga o le palu o se vaega taua o se vaega taua o sea miti. I le avea ai ma se tasi o faavae o le atulaulau, na ia fai ai ma le amataga o le faauuga. E faailoa atili e Chernozem le mafai atu o se fafine i le le aoga, ma le maʻitaga, e fiafia ai aiga uma ma foliga.

O le faʻailoga lelei o le vai le fanua pe vaʻai pe faʻafefea ona taofi le timu i lau 'upega tafaʻilagi. O le susu, na pipii faatasi ma Keronenozerm, ia maua le ola i le teuteuina i ou uafu, fatuga, mafaufau loloto i le tina, o se taimi lelei mo le maitaga ma le maitaga. Mayterlity i le taimi nei taufaʻamataʻu ina ia sili ona fiafia ma manuia.

O le tamaloa e le togi lefulefu i luga o le auala, ma ofuina se kalama o kalama

Aua o le tamaloa, suotosolo le lalolagi i luga o lona lava togalaau i se miti na faailogaina sili atu ma le erotic amata, o le faia o lou auai i le faaauauina o le ituaiga o tagata. Mo toega fatuga fatu, suavai ma fiafia i ai, - o le mea moni lea o le sauni mo se ogaoga mafutaga. Ua e ausia lena mea o loʻo faʻaalia pe a tutusa le matua ma le poto masani i lou poto. Malamalama i ana sini ma faʻasaga i le lumanaʻi le lumanaʻi, e te manaʻo ia maua se aiga malosi, tamaiti ma ia fiafia i totonu o le aiga i se liʻo e pele.

I lau togalaau o le pila - o le faiga alofa

Sigmund freud

O mea uma e fesoʻotaʻi ma elemene o le lalolagi fanaina le fafine. Gaoioiga ia i latou ia latou lava togalaau e fesoʻotaʻi ma poto masani i le aiga, fegalegaleaiga ma olaga vavalalata, mafutaga ma tamaiti, matua. Pamu se mea o suo, tatala le eleele mo se fafine e faʻatusa ona faʻatusa lona tomai i le poto masani ma le lumanaʻi maʻitaga.

Manuia le togalaau o fualaau aina

O le siliva o le upega tafailagi, o le mea lilo ma fufuluina fualaau o loʻo faʻataʻitaʻi ai le miti i faʻafitauli ua o mai i ou aiga. Mo se fafine, e mafai ona iai le faʻafitauli o le soifua maloloina, e oʻo ai lava i faʻafitauli i le manatu o se tamaititi.

Auā o le tamāloa, ma le vao, o le fualaʻau fualaʻau 'inosia faʻafitauli i faigata, pelufitiitia pe faaletonu i le isi itupa. O se tagata faaipoipo o se miti e le o talanoa i lona naunau i lona faletua, o lou popole ma le malulu e mafai ai ona taitai atu ai i se gaioiga malepelepe.

Miller Decese

Fai ma sui o le le lelei le faamatala o le moe, lea na maua ai le togalaau. Mo aliʻi, o loʻo ia faia le mamafa e le usitaʻi i le galuega e le aoga e faʻatali mo se nofoaga tetele ma le fatufanau. E ui lava e foliga mai, o le a mautinoa e le talisapaiaina lau galuega, ma o le mea moni e foliga mai na matua faʻafetai lava ia te oe e avea ma o le finagalo fiafia.

O le taupou e leʻi faatauavalega a lau vaega na miti - o le mea moni lava e maua ai le tamaoaiga o le aiga, ia faʻalauiloa tomai sili atu ma maua se poto masani. Masalo e le o le tulaga o le a faia ai le polofiti o le a manuia ma fiafia. Taimi taimi, o le filifiliga e mafai ona suia ai le ola o lou aiga ma lou aiga.

Mo se fafine, galue i luga o lona lava togafiti o le miti o le miti i aso uma, tamai togafiti, e mafai ona vaivai ma maua mai le paleni. O paʻu mamago i lalo o vae o le mautinoa mautinoa o le toʻilalo ma le faʻaaogaina o faʻafitauli.

O le vao ma le vai o le vai e iloa ai suiga mo le sili atu ona tumau ona o lou finafinau, ia mama ma le faatuatua i le lelei. O fua o loʻo tupu aʻe ma aʻilu ai ipu moe - aunoa ma le taimi moni oe latalata i manumalo,. O le a le toe mafai ona ausia, ma o le a maua mai e le sili atu tupe faʻaalu.

Suavai i le suavai maualuga o le suavai - faʻaaoga ai ni tufatufa tetele mai se poloketi folafola. E leʻi faʻatagaina oe e le 'au, e te le faʻaaloalo, o oe ma le faʻaaloalogia o isi e maua mea uma e tatau ona e maua.

O le iniseti faavaomalo i luga o le faʻatoʻaga i se miti e talanoa e uiga i le tuputupu aʻe o le le lelei o aʻafiaga o tauvaga i lau pisinisi. O le tauiviga ma meamata o lona uiga e mafai ona e taofia le taofiofi o fili ma le lotoleaga ma le pule malosi ma taʻuleleia i ou lio.

Vanga.

Auai i fualaʻau, aemaise pateta, o se faʻailoga sili ona lelei mo le moe. Sa e galue mai le laititi mai lona laitiiti, o le a lava le mea o le a lava le tulaga o loʻo i totonu o le atunuʻu, e te le o fefe i se faʻafitauli tautupe, leai se galuega. Ua ia te oe le malamalama lelei pe faʻapefea ona e faia se aiga, ma e mafai ona e foia soʻo se faʻafitauli.

Fualaau faisua

Jukiy techyry, teuteuina lau togalaau, tali i se olaga lelei mo le tele o tausaga. E le tatau ona e fefe ile matua, talu mai o au faʻasauā ua lava lea mo le tele o olaga i le aiga atoa.

Ina ia vaʻaia se fanua gaogao, pa ma le pa - o se faʻailoga o taimi mamafa. Ua e lelava ma le le mautonu, tapunia ia oe lava, le mafai ona foia le taimi nei o faʻafitauli o faʻafitauli. A aunoa ma fafo atu o le faalavelave, e le mafai ona e faia. Naʻo le faʻamalosiʻau ma fesoasoani i aiga e mafai ona tausia oe i luga o le tulaga muamua ma toe foi le faʻatuatua i lou lava malosi.

O faʻafitauli i le lalolagi i le lalolagi na ou moemiti i tagata faʻalogo o faʻalelalolagi faalavelave, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma mala. Meatotino e tatau ona inisiua, meatotino mai afi, lologa ma eseese mala le loto i ai. O tupe maua i lenei vaitau e mafai ona pa'ū vave ai.

Nostradamus

O se lagona lelei tele le faia o se faʻauiga o le faʻauigaina mea o loʻo e auai ai i a matou tagata faʻatoʻaga. O lanu, tumu i lanu, lanu afi ma togavao, toe faʻaola se olaga umi ma le toʻafilemu. E mafai ona e taliaina saogalemu mo soʻo se pisinisi, manuia i lou itu. O outou manatu, malosi, malosi, malosi ma le aiā, lea na e vave ai ai i latou uma o le fatu, ua mafai foi ona fiafia ia te oe, ae faapena foi tagata.

Faitau atili