Fai mai le tala i le Tarot Cards mo le lata mai

Anonim

O le mea taua o loʻo taʻu atu i luga o le Tarot pepa mo le lata mai o le a fesoasoani ia te oe e te iloa ai le mea e faʻasaga mai le olaga, o se faʻafitauli tulaga ma oe lava. Ma e tatau ona faia e foia ai le faafitauli o oe.

Fuafuaga mo le vaiaso

O se auala sili ona faigofie lea o le fua faatatau: E tatau ona e lulu se fola, fesuiai manatu i mea e te fia iloaina. Ma o le mea lea e ono maua ai le fitu pepa e fitu ma le pala i le laina i luga o le laulau.

Pese mo le vaiaso fou

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O kata taʻitasi o le a fetaui ma aso o le vaiaso: o le muamua - Aso Gafua, o le lona lua o le Aso Lua ma isi. I le amataga o le defold, tuu se chaginger card - o le a tuʻuina mai ai se taimi masani o le a tupu ese o le a nofo ai oe i le isi fitu aso.

Afai e te masani ai i le aso o le vaiaso o le ai ai se mea taua tele na o oe, alu ese mai le nofoa o le 2-3 card, ina ia latou maua ai se sili atu atoatoa.

Pese "Pyramid"

O a mea e mafai ona e faʻaaogaina ai le sili atu o lenei ogatasi:

  1. A e manaʻomia le iloa pe a fai o le faʻaipoipoga poʻo le maʻitaga e oʻo mai lava.
  2. O le a le mea e faʻatalitali oe ma lau filifiliga filifilia, o le a le mafuaʻaga o mafutaga, faʻafefea e mea e tutupu ia i latou i aso e oʻo mai.
  3. Ae le i faʻatalanoaina pe a suʻe se galuega, ia malamalama i le mea e te maua ai le nofoia o le tulaga manaʻomia.

Mo lenei faʻaleagaina o le a manaʻomia le sefulu pepa o loʻo e faʻaseseina ai i luga o le laulau e pei ona taua i lalo:

Pyramid ogatasi

O le Decoding o le Defold o loo mulimuli mai:

  1. O le uluaʻi arcan o le a faʻamatala e uiga i le tulaga i le taimi nei. O se ata moni lenei o mea tutupu e ono ese mai ou lava manatu.
  2. O le arcan lona lua o le sili ona ono filifiliga o le atinaʻeina o mea na tutupu. O le a le mea o loʻo faʻatali mo oe i le lumanaʻi lata mai, pe a fai e te le puʻeina se mea.
  3. O le tolu o Arcan o tulaga e mafai ona afaina ai le tulaga o mea. Latou te manaʻomia le iloa e puipuia mai ni mea le lelei poʻo ni mea e sili atu, ma faʻavaveina le amataga o mea lelei.
  4. O lona fa, e lima ma le ono o Arkan o ou manatu, taga ma lagona, E le gata i lea, o le saʻo i latou e mafai ona faʻaititia lou lumanaʻi. Faafanua i luga o lenei tulaga mafai ona tuʻuina atu se fautuaga taua i le mea e tatau ona e amio ai o mea na tutupu e tupu lelei.
  5. O le lona fitu ma le valu o le a faʻaalia ai auala o le vave ausia o au sini. O le a le mea e manaʻomia e ave i le lata i le lumanaʻi ina ia fiafia ma le fiafia le lumanaʻi.
  6. O le lona iva ma lona sefulu Arcan o le faatinoga o tulaga i fafo uma e lua ma o outou mafaufauga lelei, o amioga ia e faalavelave ai i se taunuuga lelei o tulaga i le lumanai. E taua le gauai faapitoa i lenei ma faamatalaga otooto mai uma tele.

Valovaloga "Cross" i luga o le tulaga i le lumanai

O lenei tamaoaiga faamatalaina o loo faaaogaina i le tulaga pe afai e tatau ona e iloa pe o le faafitauli manaia o le a foia ai oe i le lumanai. E mafai e le popole i se mea tulaga: mataupu alofa, galuega, soifua maloloina, tupe, ma isi.

ua teena Maps e faapea:

Pese Kotauro

Decoding:

  1. Arkan i le taimi muamua o le a faailoa mai e le fatu o le faafitauli, o ona aʻa. E tatau ona iloa e iloilo le tulaga, o lona mafuaaga, o le amataga ma malamalama i mea e tatau ona faia ina ia mautinoa ai ua tupu mea uma lava.
  2. Arkan i le nofoaga lona lua o le a faaalia ai mea e tatau ona aloese mai ai, mai le mea mafaufauga i faamatalaga otooto, o le a faia e le faia. Faafetai i lenei malamalama, o le a mafai ona e aloese mai le gaoioiga mageso ma te le faʻaʻonoʻono le faafitauli.
  3. Arkan i le tulaga tolu o le faatinoga e manaomia ona faia e foia le faafitauli i le tasi manao mo oe. Le mea e fai ina ia faamanuiaina ma le faaitiitia o lamatiaga.
  4. Arkan i le mea lona fa o le taunuuga e ono le tele o tulaga i le lumanai. Le a faapefea ona e atiina ae mea e tutupu pe afai e te le faia se mea.

Ia mautinoa e suesue le taua o le pepa i le faasologa o loo lisiina i le o tupu.

taʻu tamaoaiga mo le lumanaʻi i le alofa o le "loto"

O lenei ia talafeagai faaaoga e tagata e lei feiloai latou paaga agaga. Maps le a faamatala atu e uiga pe o le a ave nofoaga masani matautia i le lumanai pe o le a faatali se itiiti.

Silasila mai le aafia i lenei suiga e faapea:

alofa loto

Faamatalaina o Arcanes e tulaga:

  • 1 - O lou uiga e fesoasoani finagalo tosina a agavaa se tasi filifilia. Atonu e talafeagai le faaaogaina soo pe taumafai e atiina ae uiga malosi o le a vave ai se fonotaga ma le alofa moni.
  • 2 - Uiga Filifilia, o le tosina atu oe i tagata. O nei oi latou lelei, e aunoa ma lea o le a le mafai ona pauu i le alofa ma le talosaga mo lou lima ma loto.
  • 3 - le a le mea o loo e sailia i se sootaga i le mea e te manaomia e te manao e maua mai i se paaga, ma o le a latou naunau e tuuina atu ia te ia.
  • 4 - gaoioiga ma gaoioiga o le a faia se tagata e ausia ai au nofoaga.
  • 5 - i lalo o le a tulaga o le a outou faamasani ma e tusa ma le taimi e tatau ona tupu.
  • 6 - e finagalo le tagata e tuuina atu ia te oe. E mafai ona avea mea faaletino uma e lua (tupe, meaalofa) ma vaaia (tausiga, puipuiga, tiutetauave, alofa, popole alofa ma isi).
  • 7 - O le a le mea e te naunau e avatu ai se tamaloa i se mafutaga. O le tasi e pei o le uiga o le Arcana muamua: o lou savali ma sao vaaia.
  • 8 - A o siosiomia tagata ma tulaga o le a aʻafia ai lau mafutaga ma se paga.
  • 9 Pe e sili ona manaʻomia le atinaʻeina o mea na tutupu i le tino o le tagata ile lumanaʻi.

Siaki le vitio i luga o le auala e faia ai le taʻutaʻua o le pyramid's lauiloa mo le lata mai:

TAUA: Aua neʻi galo ia faʻailoga kata ma latou faʻavae e tatau ona manatu mamafa. Aua le taumate mo faʻafiafiaga poʻo le fia iloa - o le a e le iloaina le mea moni. Ma talitonu i le togafiti faamaneta.

Taumafai e aua neʻi e taulaʻi i le vavalo, oe i soʻo se mataupu e mafai ona suia ai oe lava o oe. Ae faʻaoga ala mamafa o le kata - O le a latou fesoasoani ia malamalama i ai, o le fea itu e tatau ona faia e faʻatino ai le manaʻo i le lumanaʻi lata mai.

Faitau atili