O a miti o le koluse i le miti o Miller, Vangi, Nostradamus, freud, lofā

Anonim

E iloa e tagata uma le sili atu le taua mo se tagata orthodox. Na te faia le faatuatua ma le alofa i le Atua. Ma o miti a le satauro, o le a matou mauaina i miti lauiloa.

O le Atua e tusa ma le malosi o le satauro e mafua ai

O le koluse o se tasi o sili ona malosi faamalamalamaina o foliga na faaaogaina e le faitau afe o tausaga. O le tapuaiga o loʻo fesoʻotaʻi ma le malosi o loʻo ola i le afi, poʻo le mea e ola ai, ma le ala o le nofoaga uma: tigaina o fasi uʻamea pala. I na nai aso, sa matua taua ai le afi paia tele, o lea la le mea faigaluega mo lona vevela tele i lona mamalu tele.

O le mea lea, o le satauro o se lalelei, o se talipaʻu na puipuia mai faʻamaʻi, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma osofaʻiga leaga. Na vaʻaia e sainesa i totonu o se faʻailoga o le mana, mana, tauami ma le malosi, tagata fiafia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Koluse i ao lanumoana

Mulimuli ane, o lenei faʻailoga na tofia i Kerisiano, o lona faʻaeega i totonu o se itu faʻafeagai ma uiga faʻafeagai. O iinei ua iʻu ai foi ina ua mavae lona mafatiaga o se Kerisiano orthodox, falaoamata, loto maulalo, le onosaʻi, faʻanoanoa, o le oti. E vaʻai le satauro e pei o le moni o le faʻailoa o le faʻaKerisiano ma le mana tele, mafai e le miti mai osofaʻiga a le fili.

I nisi lotu, o se faatusa lea o ni vaega e lua: o le lagi ma le lalolagi ma le malamalama, yin, lelei ma le leaga. O le sitepu i le Atua, o se faʻatusa o le onosaʻi, tapuaʻi ma le faʻavavau e faʻavavau.

O se fafine o nisi taimi ogaoga satauro, ae e tatau ona e tauaveina

O se mea moni auro o le fatuga ma se faʻailoga o se faʻailoga lelei. E faʻatatau i le mauaina o mea ma penefiti faʻaleagaga, o se fono ma se tagata e mafai ona tausia oe i se tulaga fou o le olaga ma tuʻuina atu ia te oe tulaga maualuga. O le mea lea, o le ae mauaina le pule mama o le tagata tuuto ma se uo faatuatuaina o le a puipuia oe ma puipuia.

O le satauro siliva i luga o le tino o le alofa fua - o se faatusa o le faatuatua i sili. O loʻo i ai pea le faʻanoanoa, mou atu le malosi, faʻamoemoe ma le manaʻo e alu atili i le manuia, o le ae mauaina le faʻamoemoe o le a oʻo mai tagata uma ma taimi lelei. O le a iai sau avanoa e foia ai fesili uma. O lenei o le mea autu e le o le maualalo o ou lima ma alu i le sini sini.

Susunuina o le cructifix i se miti o lona uiga o lamatiaga i lou soifua maloloina. Atonu o le maʻi e mafai ona faʻafuaseʻi, ae umi ma mataʻutia. Ina ia aua neʻi e faamamaina ma le maʻi, feutagai se fomaʻi i taimi ma pasi le suʻega. Le amanaiaina o auga e mafai ona taitai atu ai i taunuuga tiga.

Alii cross o le alofa e le nonoa

Mo i latou o loʻo iai i se tulaga mataʻutia olaga, o se miti, o fea foi le filifili ma se satauro ua tuʻuina atu ia te oe, aʻoa le alofa tunoa o le Atua. E mafai ona faʻaalia lou agaga faʻafetai tele mo le faʻaolataga e ala i le suia o le vaitafe o le moega o loʻo e opegia. O lou olaga taiala ma tulaga taua e suamalie ai mea taua tagata e faatatau i le lelei ma le fausiaina.

O le satauro sopo e mafai ona miti o i latou e tatau ona foia le taua o fesili tau suamalie, ia o loʻo faʻalagolago i le tasi augatupulaga. O le mea lea, o au tali e tatau ona fuafuaina ma muamua fuafuaina.

O tagata Rusia e le fefefe i le satauro, ae e fefe i le ofuvae. Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Koluse - o se faailoga o le tane le mamalu ma amata. O le vevesi o le pao puaa e lua fasilaau e faʻatusatusa i le auala latalata atu, e oʻo atu i le fanau mai o fanau, ia faʻaauau le ola o le tagata.

Faʻatinoina o le koluse ma le phallus, o se miti na o se faʻailoga o folafolaga e iloa ai se lagona le mafaamatalaina o le tuʻinanau ma le afi i le taʻele. Faʻafiafia vavalalata i lenei mataupu o le a avea ma amataga o se umi ma malosi sootaga, mai le mea e maloloina ma malosi fanau o le a alu.

Vanga.

O se faʻailoga lelei o loʻo i ai: faʻamagaloina, faafouga, faʻafouina, faʻapalepale, e faʻatatau i mafaufauga leaga. Ina ia vaʻai mo ia lava se vasa paʻepaʻe o lona uiga o le salamo ma ole atu mo le faamagaloga mai aiga ma uo. O le a e taumafai e faʻailoa lou alofa ma le tuuto ia i latou, o le mea e ala ai i auala e latalata i ai ma latalata ia te oe.

Na ia tofo e pei o le ositaulaga i le fale i totonu o le Ekalesia o loo taia ai lou satauro ia te outou, aumai faamanuiaga ma le malosi mai o se faalavelave. O lau agelu leoleo o le a laveaʻiina oe mai le leaga ma se fana, o le mea lea, e foliga mai e faigata ona e alu ese.

Vaʻai le pupula o auro auro ma le satauro - I le moni o le poto masani i le alofa tunoa ma le faʻaolataga faafetai i ou uiga uiga: o le agavaʻa e faʻamagalo ma galo ai tauemuga.

Koluse auro i luga o le lima

Ua faamaapeina le tele o kalama - o le lapataiga faʻailoga e latalata ia Kara Atua mo mea leaga. E le mafai ona e aloese mai le faasalaga i amioga le manaia, afai e te le ala i le taimi, aua le salamo ma aua le taumafai e faaleleia mea uma. Naʻo le faʻatuatua ma le sao i galuega lelei ma le faʻamoemoe o le a laveaiina oe.

Nostradamus

O le lua o le koneseti o laau e fai ma faatusa o le faaolataga, faatuatua, faamoemoe, umi o suega. Le Chur a le Ekalesia - o se mama o le salamo mo mea leaga ma mafatiaga. E faʻaputu i ou lima, o lenei faʻailoga o lona uiga ia filifilia se auala faigata ae e tatau ai, ma o fea e te maua ai le moni o loʻu 'au i le mauga ma le olioli.

Matou te tuʻuina le faʻailoga lea i luga o le ua - O se tasi mai o latou aiga o le a fesili mo lau fesoasoani. Toilalo e teena pe o le a latou mafatia. Vaʻai le satauro mu o le mafaufau lea e uiga i le lamatiaga e pepelo ai oe, ua talia se saʻo le fofo.

Miller Decese

Valoia mea leaga e mafai ai ona e tusia isi. O se lapataʻiga lapataʻiga faʻailoga e le tatau ona e aofia ai i ni popolega e te le mafaufau ai, ma e le fesoʻotaʻi ma lou aiga. A leai, aua le aloese mai le le fiafia, puapuaga ma mea umi.

Koluse i le goto

O le talavou o loo tepa i ona aao, o le satauro e mafua ai le alofagia o ona lotomaualalo; O lau agalelei ma le tali atu i tagata o le a afaina ai lou lumanaʻi, poo fea le alofa o le a nofotupu, malamalama ma le popolega mo oe.

O se tamaloa ua maʻimau i ona alofilima na faamaaa - o se faʻailoga e te manaʻomia ai le mafaufau e totogi le alofa moni, lagolago ma le manaʻo loloto. Ave le lagolago a le orefana, fesoasoani i le tupe poʻo se toeaina, ave le fiafia o le le lelei, le mafaigofie pe le fiafia.

Lolo David.

Vaʻai le faʻafitauli faigata o lona manaʻomia ia tausia ma faʻamafanafana, saoloto mai le tausamiga, tiga ,. O lo o e taumafai mo le faʻamalologa, aʻoga ma faʻamalosi atinaʻe.

Afai o lenei faʻailoga e mafua ai le fefe ma le le fiafia i se miti - O le mea moni e te fefe ai i le Kara o le Kara o le Tamaʻiga a le Tusi Faʻavae. Ae i le taimi lava e tasi, ua e mauaina le le lava o uiga faʻaalia i le masani na taliaina tulaga taua a le tagata, e aunoa ma le maitauina o latou pe le amanaʻiaina i latou uma.

Lagona se filifili ma lenei faʻailoga i luga o le tino - iloa le faʻaolataga ma tofo i se lagona o le puipuiga. O le ae mauaina le filemu ma le leoa pe a uma le le faʻamaoni o mea e tutupu e mafai ona aumaia oe i fafo o le paleni. Naʻo le faʻatuatua ma le alofa i le lalolagi e mafaia ona faʻamalolo ma maua ai le faʻamoemoe mo le ola sili ona lelei, mama, faʻalelei ma faʻafeiloaʻi ai ma mea e aofia ai.

Faitau atili