O a miti o fualaʻau 'aina mai miti o le medeo, Miller, Tsvetkov

Anonim

Afai i se miti na e miti ai i fualaʻau 'aina, o le faʻauigaina o sea faʻailoga e mafai ona ese. A e taumafai e fai se faʻamaoni moni faʻamatalaga, e sili le faʻalagolago i le tulaga lelei o meaʻai o fualaʻau, foliga mai o le faia o miti ma i latou. O le ata o loʻo iloga pea e le polyheedral - o loʻo faʻalagolago i le mafaufau, pe a e manaʻo e faʻailoa manino lou lumanaʻi.

O le a le uiga o le miti

Sio, o fualaʻau fualaʻau, E faigata tele le mauaina o se faʻamatalaga talafeagai i le olaga. O ia laʻau e eseese lava, o lea, o le faʻamatalaga o sea miti e mafai ona tuʻuina ma suia.

O le a le uiga o le vai suamalie o lona uiga i se miti? O fualaʻau o fualaʻau e tele lava ina tele o latou filifiliga, ma o o latou foliga i se miti e le lelei - o tupe tele o tupe siliva, galue malosi ma meaʻaiketi. Na e vaʻaia i la tatou telē tele o fua eseese - o le faʻailoga lea o le faʻanoanoa ma le faʻanoanoa e tatau ona e ola ai. Faʻaluaina le ato ma oloa, o lona uiga e te faʻamoemoe lava ia maua le manuia ma ausia e aunoa ma le taumafaiga. E mafai foi ona e avatua i lenei ato i totonu o se miti - o se faʻailoga lelei lea e ala i le manuia ma le tamaoaiga.

Oloa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai na e alu ifo i se miti i totonu o le cellar ma maua ai le tele o fualaʻau fualaʻau 'oloa iina, ona faʻatali lea mo oe i le olaga moni. Afai mo nisi mafuaʻaga e te musu ai, ma e foliga mai e le o le tele o le avanoa e foloina ai le avanoa. I se miti, na vaʻaia le faʻatoʻaga ma faletupe O le a alu i le Paw, ae toʻatele faʻamatalaga e ono faʻalagolago i le mea na iai le togalaʻau.

Faʻauiga o le moe mo miti

Psychotherapy miti tusi. Na e vaʻai i le kapeti poʻo le lanumeamata i se miti - o se faʻailoga o polofiti ma tupe. Tamato poʻo le mumu fualaʻau o lona uiga o le tiga ma le mafatia. Carrotts, pateta, isi meaalofa o le togalaʻau, e faʻateleina lalo o le eleele, o se faʻailoga o manaʻoga leaga ma mea lilo.

Faʻauiga o Miller. Faatali mo le le fuafuaina manuia pe a i ai ni fualaau faisua i se miti. Ae mo ni faʻailoga fiafia, masalo o le a natia ai se faʻamau. Faigofie laau totofai faanoanoa faʻanoanoa ma le toilalo.

Cliley miti tusi. E i ai le ipu fualaau faisua i se miti o lona uiga o le tele o tupe i le fiafia. Tuputupu aʻe o laʻau o se faʻailoga o miti o le a amata ona faʻaalu se taimi ma lona aiga. O fualaʻau manogi o lona uiga o mea taua poʻo le mea moni o loʻo i totonu o lau pisinisi fou o le atinaʻeina o mea e tutupu e le mafai ona faʻamoemoe e pei ona faʻamoemoeina.

Tamaitai miti. O le 'aʻai o meaalofa a le togalaʻau o le laki ua vave ona o mai. Ae ma e maualuga le avanoa o ia o le a faaseseina, ma e le toe umi lava maua uma penefiti uma e leai se mea. O le faʻailoiuina o Fua o se faʻailoga susunuina ma le le fiafia. Na miti o se fafine na ia saunia le tele o ipu mai i fualaʻau, - e tautoga i se avanoa ma se pele.

Miti o le 21st seneturi. Na ou vaai i fualaʻau i miti - o le faʻailoga lea e tatau ona tatou mafaufauina loimata ma cungrins mo mafuaʻaga mautu. Taumafa fualaau faisua i le raw form - i le ogaoga taimi mo galuega le tumau, o lea ua e maua ai pene. Oti i latou mo le kuka - o le faʻailoga lea o se mea manaia, masalo o le fiafia o se ipu poto. E manaʻomia le mataala i le mea na tupu i se miti fufuluina fualaʻau.

Laʻu laʻau, eli poʻo le ola o laʻau o se faatusa o ia i le lumanaʻi o le a faʻatupuina ai se galuega le aoga ma le le talisapaiaina, o lona uiga, fai le valea o le a e tatau ona e totogia.

Eseese talanoaga o miti ma fualaau faisua

Fualaau faisua ma ato

Autumn miti tusi. Vaʻai se tele tele o le seleselega tele o fualaʻau 'aina i se miti o se faʻailoga o le tele o polofiti. Faʻatau i latou i luga o le maketi - o se mea e leʻi mafaufauina, le mautonu laki. Faaaoga lelei mo le manuia. O faʻamaumauga o fualaʻau ma faleoloa e maua ai le lelei lelei oloa mo le faʻatau, "O le a vave ona taunuʻu lau miti. Ae ia faaeteete - masalo i le taimi e tasi, o le le manaomiaina o tagata ia latalata ia te oe ia te oe.

O le faʻasusu a le tauvaga o le tauvaga. O le tele o fualaʻau i miti o lona uiga o le le mafaia, atonu o ni aitalafu tetele na matua faʻafiafiaina. Aoina le seleselega faʻailoa loimata, 'aʻai le fua - ola maloloina, pe a latou ola ma matagofie i foliga, ma le matagofie, pe a fai o fualaʻau ua pala, faʻaleagaina. O fualaʻau oona e mafai foi ona faʻapea o se misa, ma le le-uta - o se faʻamaʻi o le falemaʻi.

Gypsy Prepoces e taʻua ai o fualaʻau apalai e mafai ona faʻafesoʻotaʻia loimata, faaletonu, faʻafitauli tetele i le miti a se miti. Oona ma oona tofo o se feeseeseaiga, misa, leai se maliega.

E tusa ai ma Tsvetkov, o lenei ata o lona uiga o aitalafu ma mativa olaga. E mafai foʻi ona oʻo ia te oe i latou na manatu faʻatuatuaina. O le mea moni lava, o le a valaau e se tasi se isi. E 'ai meaalofa vete o le togalaʻau - o loʻo e faʻatali mo le tele o le toʻilalo.

Fualaʻau i luga o le Lisi

Miti faʻauigaina Smirnova: Le lelei, o le tulaga o le le fiafia i le tulaga oi ai o loʻo i ai mea, o le olaga. Mafai ai faitioga ma vaisu, le mafai ona punaoa, ituaiga tausi tino. Otiʻe fualaʻau i luga o ni vaega mo le tapenaina o meaʻai i le mea moni o lona uiga e leai ni ituaiga o mea tau tamaoaiga.

Medea i lana aofaʻi o faʻauiga e uiga i fualaʻau fai mai o latou o se faatusa o le malosi ma le malosi, aemaise pateta. O le faʻailoga mulimuli o faʻailoga o le faʻamalieina lea poʻo le manaʻoga mo se faʻaaogaina o le malosi faʻaletino. Vaʻai tamato - ia alofa i fegalegaleaiga, aniani ma kapeta ma kapeta ma le kapeta ma le tele o faʻafitauli o loʻo i ai i mataupu o loʻo i ai nei. O fua fua mo Dr. Fread - o se ata mataga. O kuka poʻo kapeti mo tagata e mafai ona faia ni faʻafitauli masani o le soifua maloloina, o tamaʻitaʻi o le osooso o le fonotaga umi a le faʻatali.

O le Dream Movid tusi e faʻamatala ai le manatu o le manaʻoga e totogi mo le mauaina o le fiafia. Lava o se togalaau o loʻo e tupu ai ni fualaʻau - o le osofaʻiga o se mea manaia nofo i se vavalalata aiga aiga. O le leaga o loʻo sauni mo le 'ai fualaʻau fualaʻau o le faʻaleagaina o mea tau tupe.

Faitau atili