O a miti o lologa i miti a Miller, Zeshel, Medeo

Anonim

Vaai i se po o le Days o le Po o le faʻaaliga, o soʻo se tusi o loʻo iai pea i onapo nei, o le faʻailoga e le faʻapitoa lava. Peitai, mo se malamalama atoatoa, pe a miti lologa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave talanoaga ma saili se filifiliga latalata atu mo oe.

Faatauaina lautele

SABHESE E tatau ona avea o se faʻailoga o le ola toʻafilemu ina ua maeʻa ona faigata tele le tauiviga mo le saʻo. Masalo i lona olaga moni ua uma ona e lagonaina o le sefeina o le ea pe a uma faigata faigata. Ma e mafai ona e fiafia tele i lenei fua o le ola, mulimuli ane, i le masani masani a le alualu i luma.

O le faatagata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le isi, e mafai ona e pa'ū i ni mea laiti o lau moe. O le a latou fesoasoani i le loloto e faʻaalia ai le feʻau o miti.

  • Afai i lau miti, o lenei mala leaga e aumaia ai le puapuagaga i se seti atoa o tagata, ona mafai ai lea ona e mafaufau i lau moe o se muamua o tupe leiloa. O se faasologa o mea le fiafia e maua ai le a maua ai le tele o le faaletonu, ma o lou lagona lagona o le a le fiafia i le loloto o le le mautonu.
  • Afai na e moemiti i lena mea, ma le faʻamalieina o mea uma i lona ala, o le lologa na tafiina oe, ona e mataʻutia lea e faʻalavelave ai i se maʻi matuia. O lenei mafuaʻaga o le a faʻamalieina ai fuafuaga mo le lumanaʻi lata mai, o le a tatau ona e tolopoina nisi o mataupu ma mafaufau e uiga i le soifua maloloina. I se taimi faapena, e sili ai le aua le utaina o oe lava ma le tele o galuega. O le a e faia saʻo, pe a fai i le lumanaʻi mo se faʻataʻitaʻiga, o le a amata ona e tausisi i le itu taumatau taumafaina ma masani o le aso.
  • O le moe e mafai ona manatu e lelei pe a e vaʻai i le mama, lele agai i le malulu o le vai tafe. O lou olaga o le a toʻafilemu, o le a itiiti lava lona mafaufau e uiga i mataupu e le faʻatau ma meaaoga.

Miti Miller

I le miti a le Tymchologist Minorless, e mafai ona e mauaina se numera atoa o faʻauiga o miti, lea na e foliga mai e te vaʻaia i le lolo. Mafaufau e sili atu ma le faaeteete ia latou taʻitasi, faʻapei foi ona taʻua ai fautuaga a le fomai fomai ia o ia lava i mea uma e mafai ona iai.

  1. Moe, lea sa i ai le malosi o lologa e oo mai ai le nuu, o lona uiga o faigata tele i le olaga moni. Sili atu tele cusgirin o le a aumaia se miti lea na feagai ai lologa ma le lotoa atoa. I lea tulaga, o le mea moni o le mea moni o le a ave oe. Taumafai ia e matagofie i lou olaga i aso uma, aua le alu mamao ese mai lou aiga ma ou te le tuua tamaiti le malamalama.
  2. Afai i lau miti na e vaʻaia pe na e vaʻaia le aʻafiaga o lologa o lologa o le ola o tagata, ona e le faʻatali lea mo se isi mea lelei. O se miti faapena, ma le tosoina o le le fiafia loloto, le leiloa o le malosi. Taumafai e faʻalatalata i ou tulaga uma ma le matua matuia. I se olaga atoa, na faateleina ai le malamalama i le atoa siosiomaga o le a aoga tele.
  3. Afai i se miti na e mafai ona ufiufi ai avanoa tele e tumu i vai manino ma ou mata, ona tulaʻi lea o se kilia i lou olaga. O le maiʻai o ana auupega uma i le tauiviga ma tulaga faigata o le a le aoga - o le a le faʻatalitali umi, ma tupe maua a le manuia.
  4. Moʻi, o lea, i le isi itu o le fanua, sa e vaʻaia le faʻaumatiaga o le 'aʻai, o le puipuia o faʻamaʻi lea poʻo le faʻamalolosi o mea anoa mo oe. O tulaga e sili ona leaga, pe a, faʻatasi ma toega o le Aai o Fanua, ona faʻaola ese lea ma lou tino, "aua o lou maʻi o le a faigata ona puipuia.

Fale Lolomiina

Miti Zeshel

O lenei miti o loʻo ofoina atu ni faʻalavelave o ni mea e faʻauiga faʻauiga ma lologa. Masalo i se tasi o mataupu o le ae mauaina latalata ia te oe lava.

O le tusitala o le tusitala o tagata folau ma tagata o loʻo 'ai i uta taʻavale e le sami. Afai o lau galuega e faasino i se mea faapena, ona vaaia ai lea o le kamela i se miti o se faʻailoga lelei - a aau o le a pasi ma le saogalemu, ma pe a fai o le a le manaia o taʻavale i le ituaiga manuia tupe maua.

O le ata e matua ese lava pe a e lagona e uiga i tagata o se isi mataupu. Mo oe e vaʻai i se lolo i se miti - o se faʻailoga o se amio leaga. E ono avea ma miti ofo tele i le soifua maloloina, e le lelei le faʻatau a le mativa mai le fili tuai. Ma afai o lau mataga e fesoʻotaʻi ma Juarisprusces, o le faʻamasinoga o le a le o toe umi se taimi e matua le manuia.

Afai ua uma ona aliali mai se tagata i lou olaga, lea e te taʻua ai "faʻapea", ona aoga lea o le mataala. Moe lea na e iloa ai lologa faailoa atu e te ono nofo toatasi. I lou siosiomaga o loʻo iai le ogaoga o le tagata e le tuʻua lou filifilia seʻia ia 'ausia lana sini.

Po o le a lava lou tulaga, e le tatau ona e pa'ū i le agaga ma le le fiafia i luma o le taimi. E sili atu lona aoga e vaʻai i lea faʻailoga ma taumafai e faʻatoʻilaloina faigata uma ma le ono.

Sonistly medea

O le togafiti faataulaitu e faʻamatala auiliili ai le mea o loʻo moe ai le lologa.

Ia lava, o le Lolo, e tusa ai ma le Susterery o le Medea, i le miti, lapataia ai se tagata e uiga i lona olaga maualuga. A e le faia se mea, o le a foliga mai ua lamatia le solomuli i itu o tagata - O iʻuga e ono avea o le sili ona ese, e sili atu le faʻatonuina uma lou malosi i le itu saʻo.

Lolo, vaʻai atu na mafai ona ia lomia, e tatau ona iai o se lapataiga e uiga i fesoʻotaʻiga tau ata. I lou olaga o le ai ai le tagata e lava o malosiaga e ave ai oe i gaioiga leaga. Ia faaeteete i ai, aua le leiloa le manatu mamafa i lalo o so o se tulaga.

Afai i se miti na e auai i lologa, e faʻamataʻu ai lou olaga, i se taimi puʻupuʻu i le olaga moni e mafai ona e faʻamoemoeina suiga tetele. Masalo e foliga mai, o le a e maofa i se mea na tupu, ona o le a amata ona suia lou olaga o le a suia suiga.

Fale Lolomi

Miti faʻauigaina y. Faʻalu

I le tusi o le miti na tusia e se paepae paela, o lo o loloina ai miti i se tagata o loo mafatia mai le osofaiga o mea faavae o mea taua, aano o manu. O le taulaitu na fautua mai e aua le popole, ae mafaufau e uiga i le mea e moni mo oe. Saili se lesona i le vai e avatu ia te oe e faʻateleina ai lou taimi ina ia le o misia malosiaga mo le siʻitia o le paʻu maualalo.

Afai i se miti e leai ni fesoʻotaʻiga ma Lolo, ona tatau lea ona e i ai se mea taua o le a mafai ai ona suia ou uiga i le tasi poʻo isi mea o loʻo i lalo,

Faitau atili