O le a le miti o fualaau ma pe faʻafefea ona faʻaalia le uiga o miti mo miti

Anonim

E le faigofie tele mo a miti o vailaʻau ia malamalama ai, e le sili atu, pe a uma, pe a uma ona manaʻomia. O miti e mafai foi ona foia popolega popole o le tagata i le atuatuvale ma mafatiaga tulaga, o leiloa le sili ona taufaafefe tulaga. Aganuu faaonapo nei mafaufau i vailaʻau o se mea masani, toetoe o aso uma.

E i ai foi le manatu o moli moli - tuʻuina mai o se mafuaʻaga mafuaʻaga, mafua ai le faiʻai ma solia pe a mumusu. O le uiga agai atu ia i latou e matua faʻalavelave - o le "elemene o le kalapu a le kalapu" poʻo seisi aganuu, ae leai se vailaʻau, pei o se savaliga, pei o se savaliga sopo. O le tele o ata tifaga, o vaaiga faʻaalia ma le fiafia tele suia, faʻafiafiaina uiga masani o le tagata.

O le aʻafiaga o faʻamalosiʻaga e aʻafia ai le fuainumera atoa, e iloga lava le fiafia o Hormanes, e mafai ai e le i totonugalemu o nerffes system, faʻaaliga e mafai. Ae paga lea, o le tala faʻatoa lelei lea, o loʻo liliu ese gaioiga i le loloto o le faʻanoanoaga, matagofie ma le mataʻutia o mea e fiafia ai. Saili se isi auala e maua ai lagona malamalama e aunoa ma le lamatia mo le ola ma le soifua maloloina.

Fualaau faasaina i lima

O le a le uiga o le vaʻai i vailaʻau i se miti

  • Vaʻai vailaʻau i se miti - manaʻo i lagona fou. O lou malamalama na maua i luga o le togafiti maketi ma moomooga e 'ai i luga o ata manaia ma le manaia femalagaaiga e aunoa ma ni faafitauli. Mo oe aulelei e sili ona manaia aʻiaʻi, e i ai le faʻanoanoa mo le tufatufaina o oe lava. Masalo o le ola moni e foliga mai ia te oe o fou fou ma valoia. Ae paga lea, o le olaga ma vailaʻau e sili atu le manino, ma o faʻafiafiaga e sili atu nai lo le mononous.
  • O le ofo atu o vailaʻau i se miti, e te miti o oe o se faʻatau oloa. O oe o le mea moni o loʻo e taumafai i tagata pepelo i se mea mataʻutia na tupu, o le faʻamoemoe e aoga.
  • Togi ni paluga tao, tui ma faʻapea - e te musu e manatu i faiga faatautaʻi, e ui ina sa latou saunia mo le iloiloina o filifiliga eseese.
  • Mafaufau faapipii, afifiina, ituaiga, tui o mea naua, o se taimi umi e te vaai ai i lalo o le maualuga maualuga ma mafaufau, ma o le a le laa. O oe i le koluse, fai ai se tamaoaiga tele ma e le o ni tulaga maualalo. O lau fia iloa e mafai ona leaga. O nisi mea e sili atu le lelei e aloese ai. Afai o le manaʻo e faʻalavelave - Talanoa se fomaʻi. E faigofie ona 'eseʻese ma togafitia faʻapitoa e teteʻe i ai, e iai le faʻamaonia o metotia faʻamanuiaina. Leai, e le o se tulaga ese. O se tulaga sili, e tele tagata e feagai ma mafaufauga faʻasusu, peiseai ona sosoʻo mai lea.
  • Taʻalo Papa ma le lapiti lapiti i se miti, e te miti o oe o se tagata faigaluega o le meli ma faʻapipiʻi e masani ai le masani ai o le gagana. Ia faaeteete i ou faanaunauga. O nisi faʻafiafiaga e le mafai ona taofi i la latou lava talosaga. Ma lau mafaufauga ia te oe ma malie. Aisea e te manaʻomia ai monononous ma giring malaga? Alu i fafo lau galuega ma faamatala ou mafaufauga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fualaau faasaina

O le a le mea na iloa ai fualaau mo miti

  • Freuud's miti a le Freud tusi mafaufau o se auala o malologa ma tui. I se taimi se tasi, o Freed e faʻatinoina ma le faʻatatauina o Cociny, sa maʻi tele o ia i luga o le auvae. O loʻo faʻamatala mai ai le le tumau o suʻesuʻega, naunautai ma le faʻanoanoa ma le le mautonu le tasi i le isi i le saoasaoa tele. Manatua ai, o se taimi o le koko e mafai ona saoloto e faʻatau i fomaʻi o se auala mataga.
  • O miti i sasaʻe i sasaʻe na te togafitia ai vailaʻau o se miti e pei o se maʻi, ua pala o malosiaga, misa ma e pele.
  • O le miti a Miller's Bream e faʻamatala ai vailaʻau i se miti e pei o le faʻataʻitaʻi. E te faʻaaogaina tagata latalata, taʻalo lagona, e faʻaleleia atili ai le mamafa. E tatau ona telegese mai le magafagafa o le malamalamaga seia oo ina lata mai le latalata mai ia te oe.
  • Uti ulaula po o le al - suʻega loloto le le fiafia i le mea moni. Masalo na e ausia ou sini, ae o iʻuga e le finagalo oe. Sii le pa, maua oe lava le faaaogaina.

Mutia i le afifi

Faaiuga

Vaʻai vailaʻau i se miti, a itiiti mai i po uma, e le o se faʻailoga i mea uma e tatau ona e taumafai ai ma faʻamaninoina lenei taimi mo oe lava. O fualaʻau o aso nei e mafai ona taulimaina mai le uluaʻi nofoaga, o le aufaʻamatalaga e aofia ai le vailaʻau mataʻutia, o le tele o vailaʻau o loʻo i ai i le synthepini o le arevisi ma e le o iai i le natura alkaloads.

O iʻuga o le faia o le faia o le teteʻe ma le lo latou le leaga uma, e pei ona iai i ata tifaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tranpotting 2, o tagata foliga foliga pei o le nofoa o le nofoa i le nofoaga. Ma o tama ia o loʻo nofo i luga o le toa faʻamalosi i le palufulu o le 20 tausaga. E foliga mai o le Heroin ua i ai lona faʻamalologa ma toe faʻafouina aafiaga.

I le olaga moni, e le ola tama i le muamua o le ata lona lua. O mea o aso nei e mafai ona mafua ai suiga le talafeagai mai le muamua taliaina ma e faʻatusatusa e faʻatau ai mea oona.

Tui o fualaau faasaina

Fualaau faasaina i se miti - o se faʻailoga o le naunautaiga ia te oe lava-tufatufa, fia iloa. E te le talisapaia oe lava. Ua tatou iloa le upu moni - e fiafia le faiaino i mafatiaga ma ua ia saunia e ositaulagaina le teuteuga o le tino mo le manaia faaletagata.

Faia oe o se meaalofa - inu kofe. E tusa lava le suka. Fagana. O le a tali atu le tino i le faia o adrenaline, dopamine ma gata. Atoatoa, soʻo se vailaʻau e gaosia e le tino tutoʻatasi i le taimi o le houndundomm. E matua lelei lenei. O le faʻamalosiʻau faʻaosofia e faʻamalosia ai le faʻalagolago. Afai e le tapunia, alu i luga o se malaga i le falemai o le falemaʻi.

Vaʻai i tama talavou, faʻalogo i le le mautonu le taua, o loʻo latou tauaveina ma le le mafai a o vae. Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i malaga i totonu o oe lava, le iloa ma isi upu moni faatepuna. O le loloto o le iloa o lenei nofoaga ma aoga poto e mafua ai le le fiafia o le le fiafia.

Faitau atili