O a miti o Miller, Vantu, Freud, Nostradamus, Longto

Anonim

O le fanau mai o le tamaititi o se taua taua, nafa tulaga e suia atoa le olaga o soo se aiga. O le a le miti o le fanauina, aoao i le faamaonia miti.

A e iai sau olaga

I le olaga moni, o le vaitaimi o le fanauina mo se fafine o ni poto masani, popole ma suiga fou o le tino ma lagona. O loʻo iai le avega mamafa i luga o le tino, o loʻo aumai ma le ita, ita ma le ita, tiga ma le fefe. E faigata ona faʻamatalaina le amio a le fafine i taimi nei, e matua le mautu ma le mautu, e mafai ona mataga pe faʻalauiloa soʻo se tasi i le le mautonu.

Tamaiti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lea la, mo se miti, o se togafiti e mafai ona fai se suiga i le olaga, pe a leai ni auala e toe i ai, faapea foi ma le lumanaʻi. Naʻo le faʻamoemoe ma le faʻatuatua i le sili e maua ai le malosi ma le faʻatuatuaina o le lumanaʻi.

Tagata o loʻo faigaluega i pisinisi o se faʻailoga o le suiga mo le sili atu. Na te faia le manatu i le taimi ua e galue ai, sauni, sa tele mea e mafai ai ona malosi ma e nafa ma lona manuia i le maketi. O au galuega o le a vave ona faʻaputuputu e ala i le faʻaʻaita ma le umi o loʻo faʻatali.

O i latou o loʻo i se tulaga fiafia, o le miti lea e folafolaga e faʻavaivai ai a latou lava poto masani ma fiafia. Fanau mai o le a lamolemole, ma itiiti lamatiaga mo lou soifua maloloina. O le a vave ona e toe faʻafoʻi, o le a e toaga ma matua fiafia.

Ua ou maitaga - e le tumau

O se tamaʻitaʻi matutua, o se miti, na silase ai o ia, e le faʻataō ese mea lelei na tutupu. Atonu o le mea lea, o le faʻailoga lea o le faʻamutaina o faʻamaʻi ogaoga ma tiga tiga o le faigata. Faaeteete i le tele o le supalu, faʻasino i le fomaʻi i faʻailoga muamua o le faʻamaʻi.

O pisinisi, e toasiso tamaʻitaʻi na faʻatoa maua se lapoʻa tele o le manava iinei i matua fou o matua ma mea na tutupu. O lau manumalo i le isi mataupu o le a le umi le faatali. O le a e faatali mo se taui aoga mo le tiga ma le galue malosi.

Maitaga

O se talavou e lagona le taua i se miti ma e fanau mai ma le saogalemu - o lona uiga o le alu ese mai le faasologa o faalavelave ma tu i luga o le ala o le sili ona lelei Lumanai le manuia o le faaipoipoga ma le fiafia o Tina.

Faaipoipo le fafine vaʻai lau oe lava ituaiga - o lona uiga o le toe vaʻai atu i lou nofoaga. Ina ua maeʻa ona faʻataʻitaʻi i faʻafitauli ma le faigata o le tino, na e faʻatagaina se avanoa e faʻamauu ai i totonu o aʻu, naʻo le isi faʻatusa. E aunoa ma le toe tepa i tua, e tatau ona e o ma le manino i le faʻatulagaga fou, pe a faʻatalitali ai le olioli ma le filemu.

Afai na fanau se tama - o se faʻailoga lelei e faʻaalia ai le faʻamalosia o aiga fesoʻotaʻiga ma manatu fou mo mea fou.

Tane vaai i le fanau mai o fanau

Na ulamilo le tamaloa i le auala na ia fanau ai, na te feagai i luma o le sosaiete i le malosi fou. O lou foliga fou o le a faʻataʻitaʻi ma le maofa le toʻatele o le a leʻi gauai atu i lou olaga mo se taimi umi. O se avanoa lelei e faʻailoa ai oe lava o se tagata ma le mataitusi lapopoa. O le a taina le poto mo le poto, maua ai le poto masani fou. O le ono taumafai e taumafai oe i se galuega fou pe o le auai i lau lava pisinisi. Le vaitaimi pe a fou mea uma ma fatuga o le a aoga.

Afai e fananau mai se tasi ma oe, o se tagata fou ma manaia o le a aliali mai i lou olaga moni, mafai ona aumai oe i se tulaga fou o le iloa o le iloa O le ae amata vaavaai i mea masani e mataala i se auala fou, e tatau ona e maua se mea e masani ai ona e le faia. I lenei tulaga, o mea fiafia fou, o mea e fiafia i ai ma vasega o le a aliali mai.

O le Atua lava ia i le miti - tele e galue e maua ai le muamua tupe. O se vaitaimi faigata mo i latou o ē saili ia mauoa, e sili ai le malosi ma lou malosi i ou manaʻoga ma isi mea e manaʻomia.

Na ia miti e alu i le fanau mai o se fafine ma se pepe ola maloloina o aliali mai i luga o le lalolagi, - o lo o faʻatali i mauaina se tele o tupe maua, meatotino ma isi faʻafitauli o mea tau tupe.

Tamaiti - fugalaʻau o le olaga, o le faʻatonutonuina o miti

Sigmund freud

O tamaloloa na fanau mai i se miti - o lona uiga o le iloa o taunuuga o le sili atu le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le itu. Leai se taimi vave, e mafai ona e talosaga i le faʻaalia o le aia tatau i le ogatotonu o le vaiaso. A faʻapea e le taliaina se mea e tupu mo oe, faʻamalolo fealofani ia i latou e te le fuafuaina le aiga ma le fanau mai o tamaiti.

Muamua ma ina ua uma ona fanau

Mo tagata na e sailia se mafutaga ogaoga, o sea togafiti o lona uiga o se fonotaga fafaga ma se teine. I le taimi muamua, ae e foliga mai e matua leaga lava, ia e masani ona e valea. Ae talanoa latalata atili mai, o le a e iloa o lona taimi ua leva ai. E latalata mai le taimi talafeagai e le naʻo le fiafia i se talavou ma le mama, o le ae manaʻo e alu i le olaga o lau lumanaʻi i totonu o le lumanai.

Vanga.

Fanau e fesoʻotaʻi ma le olaga perpetais, o faʻaiʻuga taua, tuusaunoaga, tuusaunoaga mai lava mea. E tatau ona tatou feagai ma faigata o le a taitai atu ai i se taunuuga lelei. O se avanoa e amata ai le ola fou, le mea o le a foliga ese mea uma. Le mafai e sui masaniga, aveʻesea le leaga o vaisu, ia maua se sini ma mea taua fou.

Afai ua vave le fanau ma le tiga, pe a latou ma ma le mapusaga, ma mafai ona suia le vaega o le avega o avega ma isi tagata tauau. O le a oo i lenei mea o le a maua le fiafia ma le tuʻia o le malosi.

Aveesea - e auai i mea tutupu e tupu ai se mea matuia mo oe, afaina ai le malaia atoa.

Nostradamus

Mo se fafine e vaʻai i se miti o se tama tama a se tasi - o le harbinger o le tagata lava maʻitaga. O se teine ​​le lelei o se miti na folafola e le falemaʻi vavalalata ma le laʻasaga i le matua. O le vaʻaia o le seti o pepe na fanau mai o le feʻau o le filemu ma le lelei i le faʻaolataga, faʻaolataga mai faʻamaʻi, epiémic ma fiaʻai.

O se tamaloa e miti, e pei ona alu mai lona atalii - e iloa ai faigata ma faigata, ae omai i ai, o loo ia faatalitali mo le fiafia ma le fiafia.

Miller Decese

Lelei faʻailoga mo le faʻamoemoeina o le faʻamoemoeina, faʻamoemoe ma le faʻamoemoeina o tagata. O se fafine vaai lona lava fanau fanau - ia maua le talavou lona lua, o lagona le soifua manuia mai i faalavelave, faamalo mai le pele ma uo. O se vaitaimi lelei e amata ai se olaga muamua, talitonu i lou lava malosi ma le malosi.

E auai aliʻi i le faagasologa o le fananau mai o se pepe - ia iloa le le iloa, masalosalo, le saogalemu. Ae a maeʻa nisi mea na tutupu, o le a suia ai lou olaga mo le lelei. Faʻafitauli, feeseeseaiga, inoino ma faʻalelalolagi o le a tuʻua oe, faʻatupu le ala i Faʻaeaga faʻamaoni, faʻatatau ma le mautinoa o lou aiga.

Yuri windo

O le vaʻai i se fafine i se tulaga na amata ai le fesoʻotaʻiga, ma sauni e talia le fanau mai o le fanau mai o lona uiga o lona uiga o le faigata ma le le iloa mataupu. Ina ua alu i le faʻamoemoe, ou te lagona le le malamalama i ai, faitioina lau lauga ma faigata faigata. Ae a o mea e mafai ai ona ausia le iʻuga, o le a e malamalama po o poʻo le a le taua o nei faigata, pe a faʻatusatusa i le iʻuga o lau galuega.

Faitau atili