Miti chab: avanoa o le faamatalaina o miti eseese

Anonim

Moe ma se manu taugata e pei o le COBRA, mafai ona mafua ai le fiafia o le miti. O le tele o taimi e tafua ai, o le taimi na sosoo ai, e manaʻomia ai le miti le onosaʻi, poto ma vaega e manumalo ai i faʻalavelave o le tau. O le a le miti a COBRe?

Soʻo se miti e manaʻomia ona faʻaseseina, na o le tulei atu mai i le moe moe. Taumafai ia e manatua, pele le tagata faitau o se mea e le masani ai sa i ai i le manu, na te asia oe i se miti. Valivali, meaola manu, o mea o le a fesoasoani e tatalaina ai ou popolega talafeagai. Gata i se miti e le foliga pei o lena.

Blue cob

O lo tatou le iloa o le faleʻoloa o le tele o faʻamaumauga o loʻo manaʻomia le fuafuaina lelei. O le mea lea e tatau ai ona e taulaʻi ma toe faʻaleleia se ata faʻatauaina o lau malo - COBRA. Matou te valaaulia oe e suʻe lau mataupu mai mea nei ma faitau faʻamatala i lau moe:

Faʻauiga o se miti i nisi tulaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lanu. E tele mea e faʻalagolago i le lanu, o lea e manaʻomia ai le manatua o. O lea, na e miti:

  • White Cobra. O Paʻepaʻe Paʻepaʻe e faʻatusa mai le fealofani i aʻoaʻoga a Contiental, peitaʻi, moe ma White Repiting o loʻo faʻamatalaina o se tulaga mataʻutia e mafai ai ona oʻo atu ai i se mea mataʻutia poʻo se faʻafitauli o le miti.
  • O le gata o le pulou mumu. Miti o le cobra uma i Krasnoye - Ia mataala i le le mafaamatalaina leaga. Taumafai e taofi fesoʻotaʻiga a lau tane ma isi tamaʻitaʻi eseese, e oʻo lava i le galuega. O se tagata e tuua se miti e tatau ona taofi mai manaʻoga faalilolilo ma mafaufau i le aiga.
  • Cobra ma le lanupama lanumeamata. O le OMER, o le a aumaia ia te oe reptile lanumeamata lanu, o le a fiafia ia te oe fiafia - o loʻo e faʻatali mo se tupe faigofie, pe a fai mai le lagi. Ma leai, a uma lena o le a le maua o ia le faʻamaʻi ma le fanau mai, peitaʻi, ma mo nei "gata" o le a tatau ona e taumafai.
  • Samasama samasama. Lanu samasama COBRA faʻailoga o se laki ese, masalo o feces e faʻaseseina oe i se taʻaloga taʻaloga poʻo se faʻaipoipoga manuia o laʻu tama teine ​​ma se tagata ese.
  • Totototo auro le gata. Aso Golden Cake i se miti o se faʻailoga o le lamatiaga e sau mai lou taimi ua tuanaʻi.
  • Brown Sweek. Gata o lenei lanu e iloa ai se miti ma se galuega mamafa ma le tali atu, lea o le a ia mauaina ai le totogifuapauina talafeagai.
  • Corab tautupu. O lenei ituaiga o gata na folafola o le aoauli i se kolisi o le aralives po o le tafaoga.
  • Aikupito cobra. O le manu e valoia le taufaasese, lotoleaga, faitatala mai i tuaoi ma masani masani.

Faʻailoga faʻailoga o reptiles. Taumafai e manatua, mo se faataʻitaʻiga, o se gata, o le tele ma le amio na tupu, o se mea oona faitala:

  • Moe e uiga i mea oona oona o loʻo tuʻuina atu meaʻai mo manatunatuga. I le tasi itu, mo le tele o miti o le a e laki oe lava e feiloai ma se uo fou o le a taitaiina atu oe i le manuia. E ui i lea, e le o le aofia ai le faʻauigaina o le au malaga, i le taimi lata mai o le a e maua ai se faʻatamala "paaga", e vali ai oe.
  • Pulou i le gata. Gata ma le pulou o soʻo se lanu e maua ai se miti le avanoa e faʻaalia ai le taupulega ma pipiina le pele i le geesoa.
  • Itiiti le gata. Na taʻua e le tamaititi le COBRA, o loʻo e valoia le taliaina o malo, pe a maeʻa le faʻafeiloaʻiga, e mamao lava mai le faʻalili i lau tagata.
  • Wasvyka tolotolo. Komisiina mai ia te oe i se miti Neeke o loʻo faʻatusa ai le iʻuga o faʻafitauli ma mafatiaga.
  • O le manu na avea ma isi. O se mea e maua ai le malosi o le gata manuia i le lumanaʻi, o le a avea oe ma matai i nisi ituaiga o pisinisi.
  • O le gata ma le gata. Afai o le miti i le lapisi na lavea ai le tele o ituaiga o CBR, o le a le lelei ona maua e iloa ai le uiga o le avea ma e finagalo e faia i le iuga.
  • O le tele o manu na moemiti i ai. E sili ona malie, ae o le moe tutusa ma le tele o gata o gata i le tele o le miti o tusi folafolaga oe e te alu i le pou o le Sili.
  • CORBR SKALLA Ova i le vai. O le miti miti ia te oe i luga o le agai i luma ma le vevesi e fesoʻotaʻi ma le suiga o le nofoaga poʻo le tatalaina.

Bark i le toafa

  • O le gata talai. O le vaʻai i le Foafoa ma le tolu o ulu o lona uiga o le a avea oe ma le matua ogaoga i le feeseeseaiga, lea e faʻafeiloaʻi e le "patuta".
  • O oe ma le gata na i ai i le fale lava e tasi. Oe, e aunoa ma le iloa, maua ai le fili le mautonu i foliga o se uo o se tagata. O le amio a le cobra i se miti o le a fesoasoani ia iloa ai le naunau o le fili fou ma puipuia.
  • Hypnotic aafiaga. Afai o oe, pei o le kapoti, na aumai e le gata i le hypnosiss, lea i le olaga moni o loo i ai le malosi o nisi o tagata.
  • PORTONBERBERTBBE BALUMS O se miti a le fafine. E le vavalo e se miti nei mea leaga - o le suli o le a fanau mai!
  • O manu e osofaia oe i se miti. O se miti mo se miti o lona uiga o loʻo faʻatali mo oe e tau mo lou fiafia ma le mamalu. Masalo o se tasi o taua sili ona taua i lou olaga.
  • Sa e miti i le tasi le tagata osofaiga e lua. E manaʻomia le sau faʻatasi ma ni fili se toʻalua i se taimi umi.
  • O se gata suamalie e aai ai le tagata. O le mea moni, o le miti o loʻo faʻatalitali mo le loloto o lagona ma le tiga, o le a faigata ona toe malosi.
  • O le moe na osofaia e le tamaloa le COBRE ma amata ona tafi. O le lumanaʻi lumanaʻi o le a tuʻuina mai ai le tele o faʻanoanoaga.
  • O le tele o manu o loo taumafai e fai ai oe. O le taumafai e avea ma se gata malosi i feeseeseaiga ma misa, tiga tiga.
  • Gata oe ulagia pea. O le faʻaaliga na tatau ai ona e faʻasusu mai le unesa o loʻo valoia ni uo ma uo ma tala e mafai ona afaina ai lou taʻuleleia.
  • Ua tupu le bite e aunoa ma se mea oona. Snake bite e aunoa ma le folasaga o Poison Regications Swews Swex Swedy, o se tafaoga faamasani tasi.
  • Na e fasiotia vijuku i ou popolega. O le a e mafai ona aveʻese le faʻateʻaina o le tagata i totonu o le tagata leaga ma le taulimaina ma se tagata e aunoa ma le tele o taumafaiga.
  • Ua e liliu i se masiofo tele o gata. I le olaga moni, o le a mafai ona e lafoaia amioga leaga ma mafutaga na taofia ai oe agai i luma.

White Bota

Faʻauiga o se miti e tagata taʻutaʻua ma miti

  1. O Miller na taofia le moe e mautinoa lava - i le lata mai o le lumanaʻi o le a e feagai ai ma le tele o ituaiga leaga ma se mea e faʻaletonu ai ia te oe lava. Atonu o le ae faʻaalia mai i le tele o taupulepule ma taufaasese o le afa lona lua.
  2. Bulgarian Vansang Verrditits Sealtations moe o se lagona o le fili fanauina mai le paolo. O le a amata galue malosi, ma e te le maua le tele o lou taimi mo ponday.
  3. Miti miti psychologist freud. E tusa ai ma le freud crabra faatusa le penina o tagata, ma fetaiai ma le cobra i se miti o lona uiga suia ai lou olaga feusuaiga mo le sili atu. Suiga o paga, tulaga (tafaoga, pisinisi malaga) e le o le aofia ai.
  4. Tusi o aso nei. E tusa ai ma miti ona faaionala, o le fetolofi mai tua o le gata e faʻaalia le toʻafilemu ma le filemu, ogatasi ma aʻu.

Faitau atili