O a miti o le koluse auro i le lauiloa miti Miller, Nostradamus

Anonim

Cross - senituri-tuai faailoga. E tele lona uiga, o lea e le faigofie lava ona malamalama i le a le koleni auro. Miti Faʻatalanoaga Faʻamatala atu o le moe le fiafia e faʻalagolago i au gaioiga. Manatua le a tonu le tupu i se miti? Na faʻapefea ona e fesoʻotaʻi ma le teuteuga? O le a se mea na foliga mai ai? O fesili taua ia e mafai ona fesoasoani ia te oe e foia le uiga o le moe.

Koluse auro i se miti

Tele o faʻamatala e malie ai o se koluse laua auro, le maʻea auro, lea e te fiafia iai ile tuputupu aʻe o le uelefea, o le a fesoasoani ia te oe e iloa au galuega, avanoa ma manaʻoga.

O nisi tusitala e talitonu o le koluse e mafai ona faʻaalia lou manuia. E te sefe i mea uma, ae e te aumaia le fiafia ia te oe? O lou talitonuga e talitonu e te aveina le koluse, o loʻo faʻaalia ai ia te oe i se miti. Faafiafia, malolo, tuu oe lava o se mea fiafia tele!

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma, o le satauro e mafai ona miti pe a fai e te feagai ma se isi tagata o se isi tagata. Lea e mafai ona e filifilia, fesoasoani pe leai. Ae o le mea moni na e miti i se miti, fai mai o lou mafaufau o lou mafaufau mafaufau i mea e tutupu e taua. O auro o faamamafa ai le taua o le moe, lona taua mo lou lalolagi.

E le o se faʻailoga lelei tele, afai e te vaʻai o lau siama ua le mautonu, o le vavalo o le leaga ma maʻi. Ia faaeteete, alu ala i se auiliiliga o fesili! O nisi tusitala e talitonu i lenei tulaga e mafai ona tatou talanoa ai e uiga i amioga le le agavaa. Mafaufau poʻo a au mea e fai i lou olaga e sese? Masalo o le au taua e faamanatu mai ai ia te oe le manaʻoga mo le salamo.

O nisi taimi o tagata e le fiafia pe a fai o latou miti o se koluse auro i le taimi o ogaoga gasegase. Ae o le lelei lea o lenei faailoga! Na ia talanoa e uiga i le toe faaleleia, e uiga i le maeʻa o le vaitaimi suʻega.

Koluse

Malie Nakhotheka

E tele taimi o tagata miti miti e uiga i mea latou te mauaina i luga o le auala a se isi tagata auro a se isi tagata. Atonu e manatu o le a e molimauina le faʻafitauli a se isi tagata ma e mafai ona fesoasoani. O le faailoga lenei o le a faigata - pe o le a faigata le fesoasoani - masalo o le toe musu o le fesoasoani o le a aoga mo oe. Ae o loʻo tutu mai i le tele o taimi e manatu ai e sili atu le taua: tupe poʻo se avanoa e fesoasoani ai i se isi tagata. O le mea lea, o lenei miti o se uiga o se filifiliga faigata.

O isi tusitala e talitonu o le maua o se koluʻi auro, aemaise lava pe a e fiafia i se miti, o lona uiga o le Taʻialaina o se vaitaimi o se galuega matuia faʻaleagaga. Afai o le satauro i luga o le filifili, e talanoa e uiga i le tasi i le va o mea ma faalelagi, e uiga i le tuina o le vaitaimi o le filemu, tamaoaiga ma atoatoa malamalama o le aiga. O loʻo ia te ia foʻi le manatu o le sailia o le Koluse o lona uiga o le faʻamagaloina o lau tagata solitulafono umi.

I sasaʻe, o le isi manatu: O loʻo latou talitonu o le miti a le satauro na maua ai lauga e uiga i lou manuia. O isi faʻauigaina: O lau faʻaseseina e mafai ona matala, ia mataala.

Lua sopoia

O le a le uiga o le faʻatau o le koluse auro

Moe e uiga i le faʻatauina o se miti sili! Ma se vaaiga, o le a ia fai mai o le a e mauaina se mea taua mo oe lava. Masalo, o iinei e uiga i le lagolagoina o se tagata taua mo oe.

O se tau lelei o se miti e uiga i le ala e te faʻatau ai se koluse auro i luga o le matagofie auro filifili. E tautala lelei atoatoa ma manuia ai ma le tamaoaiga, manuia. O au mea tau tupe ma le matagofie o le a foia! E mafai ona mauaina se le-faʻamoemoeina le leai se taimi poʻo se isi meaalofa tupe.

O lona uiga o le moe i le lisiti o le koluse auro o se meaalofa

O nisi e faafefe ai se miti e uiga i le mauaina o se satauro o se meaalofa. Ae e leai se mea sese i ai! I se tulaga lautele, o se miti e uiga i le satauro, le tele o auro, e seasea ona faia se faafitauli ogaoga o se tino. Ae o lenei, e faatatau i le sootaga i le va o tagata, o le avanoa e tuputupu ai faaleagaga, e sau i le fesoasoani. Moe e uiga i se meaalofa fai mai o le a le tuua oe o le a le tuua i faalavelave pe na o se tulaga le lelei. Faatali mo oe e fesoasoani uiga.

E mafai foʻi foʻi o se faʻailoga o se filifiliga poto i lau vaega, aemaise lava pe a fai o le koluse na tuʻuina atu ia te oe se tagata matua poʻo se tagata e foliga mai ia te oe i se miti ia te oe.

Afai na e vaai i se miti e uiga i se meaalofa i le taimi faigata mo oe lava, olioli: O le faʻaaliga o loʻo taʻu mai o tofotofoga e tusa ai,

Koluse i le lima

O le a le tala a le miti Miller

E talitonu le au faʻamatala lauiloa e mafai ona talanoa le miti o le auro o le koluse e uiga i suʻega. Ae o se miti lelei lea: O le a e faʻatali mo le manumalo i le tulaga le mautonu o le olaga le mautonu. E le o se mea e tatau ai ona fai se miti i se miti na faia i auro! O sea miti e mafai ona taunuu moni, aemaise pe a e sogi atu i se koluse i se miti.

Afai e faigofie le satauro, i luga o le ofu masani, o le taimi lena e i ai lau palu - o se tagata na avea oe ma le tele o leaga. A o oe, o se tagata agalelei, talia ana gaioiga ma faamagalo ia te ia.

O le Kolusefi i se miti e mafai ona avea ma tagata ese - i lenei mataupu, e tusa ma le mililleiga, o le folafolaga lea e sili ona faʻamatalaina ai suʻega, ae e mafai ona e manumalo i le fesoasoani a uo poʻo aiga. Masalo o le a avatu ia te oe au fesoasoani ia te oe se mea taua, taulaga i latou lava i se mea.

O le miti lea e te fanaina ai ma oe lava o le Koluse auro ua taʻu atu ai ia te oe o le faʻamatalaga o loʻo e maasiasi ai i nisi o au gaioiga. Masalo e le o toe mamao lava e tatau ona e toe faamautinoa ni gaioiga i aso ua mavae.

Miti nostradamama

Na uu e Nostradamu i isi manatu i le miti o le koluse auro. Na ia talitonu o le satauro sa avea muamua ma faʻailoga o le faʻatuatua, o lea na fai mai ai le miti o le leiloa o le upega o le satauro lea e lulu ai lou faʻatuatua. O le lotoa o loʻo iai talanoa e uiga i le faʻamalosia o lagona faʻalelotu. Afai e te iloa o loʻo e oso mai i lou lava satauro i lou alofilima, o loʻo fai mai ai e uiga i faʻafitauli o lumanaʻi, faʻafitauli o mea tau tupe.

Faitau atili