O le taimi nei o le televave mo Zen Taro OSho - O le a le aano moni, taua taimi

Anonim

Tatou talanoa e uiga i le auala e fai ai le vave o le zen taro osho Ossho. O lenei togafiti o loʻo masani ai, o le a le manuia o le faʻamatala e i ai ana lava uiga. Naʻo le 78 kata ma le 22 matutua arcans ma 56 laiti e fa tusitusiga. Afai e te fiafia i le tagata lava ia - poto, filifili lenei nofoaga.

O le a le aano o le vave o le tulaga i luga o le faʻafanua o le osho

O le aano moni o le Deām e le tatau ona maua se tali manino: "Ioe" poʻo le "leai" i le fesili o le fiafia. I le isi lava, fai ni fesili matala, ma pepa o le a maua ai se malamalama atoatoa e mafai ona faateia ai oe.

Zen Taro OSHA vave

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le foliga o le mea e taʻu i luga o le mea e le masani ai deck:

  • Faafanua o le a le vavalo le lumanai. O le a fesoasoani ia latou faʻavaveina i latou lava ma malamalama poʻo a ou manatu, lagona ma gaioiga ua avea ma mafuaʻaga o faʻafitauli ma tulaga manaʻomia ai le faʻataga.
  • Na talitonu Osh o le mea moni o le "I le taimi", ma o le tagata i lumanailua na ia fausiaina te ia lava. O le mea lea, o pepa o le a faʻaalia ai i le itu e faʻagaioi ai, mea e uia ai le faʻamalosiʻau.
  • Faafanua o le a taʻu uma i le mafaufau o le mafaufau o le manuia-saili, ua lelei i le fatu o le le iloa, moni "o le a tatalaina oe e maua ai le manuia ma agai i luma.

O le ata o osho o se mea faigaluega mo i latou e saili ia lava-iloa ma talitonu o mafaufauga ma lagona e tau ai i mea uma e tupu i le olaga.

Faʻataʻitaʻiga o ata

Faapea na e tosoina le "tagata o le suiina" pepa pe a e faia se taimi vave.

Zorba Buddha OSHo Zen Tarott

O le a le uiga:

  • E tusa ai ma le igoa o le faʻafanua, o le taimi nei o taimi o le taimi e leʻo i lona tulaga sili ona lelei. Ua ia popole, e faʻasao lava le mea moni, e le mafai ona aveesea o aafiaga e taofia ai o ia mai le iloiloina o le tulaga.
  • Fono Apana: Faʻapea o mafaufauga faʻanoanoa ma aʻoaʻo e fiafia i le taimi, tusi ai le fiafia i le taimi nei.
  • E tatau ona e aʻoaʻo e faʻatumu naʻo oe lava naʻo aafiaga lelei. Ia uaʻi atu i le matagofie o le lalolagi o loʻo siʻosiʻomaga, tusi malosi mai malosiaga o le natura. Lenei o le a fesoasoani e faʻamaea lelei le fofo o tulaga le lelei.
  • Taofi ma mafaufau pe o le a le mea e te maua ai le fiafia. Vaai ni vaai i mata o se tamaitiiti e alofa ia te oe, alii, tina, uo. O sina mea e pei o le eleele, vai, fafie. O le Atua o le alofa, mauaina, ma maua le malosi e alu ai i luma.

O le gatasi i luga o le tasi pepa e masani lava ona faigata ona faamatala. O le mea lea, afai e foliga mai ua le mautonu le vavalo, alu ese mai le faitogafiti a Arcan - o le a faʻamaeʻaina le faʻauiga ma fesoasoani ia sili atu le faʻatinoina lelei.

Taua taimi

Ina ia mafai ona fuafuaina ma fesoasoani a Arkanov, ma le mafaufau i nisi auiliiliga.

Instant ogatasi i luga o Tarot OSho

I le faʻamatalaga o mea taua a Arkonov, o le a mautinoa e te ausia ni ata, faʻailoga, le mafaamatalaina upu. Auala e Faamatalaina ai i Latou:

  • Zorba Buddha i Osho Zen o se faatusa o le atoatoa, iloa, iloa, iloa, faamafanafanaina, tatou temoni taua,
  • Mantis - o le tagata o le matagofie. Le setete lea e aofia ai lau tama i totonu o le tamaititi. O loo i totonu o lenei setete o le tagata e alofa, taʻalo, miti, e oʻo i auala e faʻatino ai, i le uluaʻi foliga, le le mautonu.
  • Leai se ulu - o se setete i fafo o le mafaufau. O le taimi lenei o loʻo e tape ai le faiʻai ma amata faʻalogo i le faʻailoga o lou lava agaga.
  • Oste o ni aumataʻoa laiti na te ofuina igoa o ao, afi, vai ma le nuanua.

E aoga tele pe a le iloa i totonu o foliga o le fa masters o le nofoa o zen o Zen Taro OSho:

  1. Afi afi - e fetaui ma tootoo o le pamu masani. Le faʻailoga o le malosi ma le mana, faʻatumuina o le tagata ma foaʻi atu le malosi e agaʻi ai i luma.
  2. Vai suti - e fetaui ma ipu o mea masani. O le faʻailoga o lagona, lagona, faʻagaioioiga o loʻo tupu i se tagata le iloa lelei.
  3. O le suti o ao - e fetaui ma pelu. E tatau ona ou faʻasaʻoina le mafaufau, ae o le mafaufau e le fetaui. E le mafai ona faia lea o le le lavalava, mafaufau e aunoa ma se mataua o le agaga. E manaʻomia, ae o loʻo manaʻomia foi ona e manaʻo e faʻalogo i faʻailo o lou malamalama.
  4. Le vaivaiga o le nuanua - e fetaui ma le ptucles. O se malosi faʻamalosi, malosi ma le alofa, e aunoa ma le a se mea o le a faigata ai le atinaʻe faʻaleagaga. O meaʻai lea mo le tuputupu aʻe ma le manuia i mea uma.

Vaʻai faʻafiafiaina Vitio e uiga i se isi taʻutaʻua lauiloa mo Zen Osho Tarot "auala faaleagaga":

Aisea ua faʻaaogaina ai le faʻaaloalo o le OSHA?

O le taimi nei, o le tala a Amerika o le tala i luga o mea e sili ona lauiloa ai oloa. O meho cards e matua ese lava.

O le auga o le latou faʻaaogaina atonu e faʻapea:

  • Faafanua e aʻoaʻo ai se tagata e ola ai "i le taimi nei," e aunoa ma le mafaufau i le taimi ua tuanai ma e aunoa ma le puipuia o ia lava i mafaufauga mai le lumanaʻi. O le mea lea o le aʻoaʻoina vasega vasega - pe a e aʻoaʻo e fiafia mo se sekone ma e toe foʻi mai i le taimi nei.
  • E taua tele le fetaui o ao - o se mafaufau le mafaamatalaina, lea e taofia ai le suia moni ma avea ma fiafia. E alagatatau le taofia o le "setete o ao" i lona iloa ina ia leai se le lelei taunuuga e le lelei i le mea moni.
  • I le faʻauigaina, e taua lava le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻateleina mai ou lava manatu ma lagona, fefe ma fefete e vaʻai i le tulaga moni o le mea na aliali mai i le tulaga.

E fautuaina le faia o se taimi i taimi uma e sili atu le fiafia i aso uma - o le a avea ma sili atu faʻamanatuga o le taimi nei e taua le taimi nei. Mai le faaiuga o le manatu o Osa, o ia o le tagata lava ia.

Fesili mo ata

O se tulaga taua mo le ata o le fesili lea o na fesili e manaʻomia ai se tali auiliili. Aua le fesili pe a tupu lenei mea pe na tupu. E sili le iloa o le mea e te faia, ina ia tupu i le taunuuga mo oe.

O lea la, e tatau ona faia le fesili i lenei auala: Taumafai e aʻoaʻo mea na mafua ai nei, ae le o tuʻutuʻuga. Ma manatua pea lena tiute mo mea uma e tupu i lou olaga i se tasi lava, e leai se tasi o i latou o loʻo mafai ona aʻafia.

E mafai ona faia le ofi i taimi uma i luga o le poto masani. Ae ua fetaui lelei le pepa o Osa e maua ai le ata sili ona atoatoa, e tui le fatu o mea, aitema ma pononana. O le ae le o le mauaina o le lumanaʻi, ae o le ae iloaina ona amio saʻo e fausia ai le mea saʻo.

Faitau atili