O le a le miti o maʻa ma le uiga o se miti ma maʻa i se miti

Anonim

O le a matou fuafuaina le mea o maa i luga o miti ma tagata o tagata faailoga e fanaina. O maa masani, lea olo, mauga, o mauga - o se faʻailoga lea o le malosi toʻafilemu, ae o le faʻaletonu foʻi i le mauga, e aʻea ai o ia mai le mauga. O maa laiti maa e fesoʻotaʻi ma i latou e mafai ona pepelo i luga o le fatu ma fatuina le tele o faʻateleina tele faʻafitauli. Peabble Beath i se miti - tele o faigata.

Lua maa

E taua ma taua le taua o maa i totonu o se miti e maua ai lo latou lava uiga. Afai e te miti o le "lau" maa poʻo le maʻa e te manatu o lau oe lava, o le siʻitia o le lagolago, faʻateleina le faʻamalosi i totonu, faʻafesoʻotaʻi puipuiga. Na o ni maa matagofie e masani lava o lona uiga o le taufaasese ma le taufaalili.

O a miti o le vaʻaia o maʻa i lalo o le vai, i le pito i lalo o le vaitafe poʻo le sami? O le a le moe o lona uiga e te vaʻai i mea na natia ma e le tatau ona le amanaʻiaina latou. Aua le faʻanatinati atu i se pisinisi fou e aunoa ma le suʻesuʻeina muamua uma auiliiliga uma ma ono lamatia. Ia, pe a pa le vai ma maa fatu. I lea tulaga, e mafai ona e fuafuaina lamatiaga. O maa i le palapala vai, lea e mafai ona e mateina mo le tafe ma vai, ae aua le popole mo se mea palapala.

Le tau moni o maa i se miti

Afai e te manatua le alo tamaʻitaʻi i luga o le pi, o le mativa o tagata na miti i auala papa ma maʻa. O se pi, faataapeapeina i lalo o le Persin. Siaki lou Sturt. E leai se sailia o ni vaipuna, toilalo. Masalo e te le fiafia e moe. Suia le moli pe a le mafai ona le mautonu pe afai e te moe i luga o le porore breaking lufa. O le mafuaʻaga lona lua o miti ma maʻa atonu o se faʻafitauli o le soifua maloloina.

Pamu i le neura i le ua ma i le tuitui e mafua ai le tiga i soo se mea i le tino, fulafula, numbina. Faafitauli e mafai ma le fatu fatu. O se tasi o le uiga o le ofutino ma faʻafitauli o le fatu o le avea ma se maamomone, o le fea lemu e maua i luga o le fatafata ma oomi ai le mama. O le faʻafitauli e faigofie ona foia e ala i le suia o le motu ma faʻatau se aluga orthopedic aluga. Alu i le massage, fai faamalositino. E masani ona leva le miti i se miti - na o faʻailoga o lou tino.

Tele maa

O a miti o maa taua

  • Dazzling Diamond, o le a molia ma le fiafia i lona pupula, - Ia faaeteete, o lo o e taumafai e feula. O loʻo pupula mai le au faʻasusu - o se faʻailoga manino i lau kamupani o loʻo i ai le le lelei tele, taumafai e faʻataga oe pefu i mata ma pupula. Tauvavalevale fiafia, valea video ma le faʻamalosi tino - O mea uma e le pei o lena. E te manao e vale. Aua le talitonu i le tala pepelo ma e le o se upu e tasi.
  • Ruby - O loʻo ia te oe se faʻalilolilo faʻalilolilo poʻo le sauaina e le Voustolism. I se upu, e te le maua ai le alofa, ma e te manaʻomia tele.
  • Emerald. O loʻo e faʻatautaia le malosi o le mafaufau. Faʻaaoga lou faiʻai ma aoga vitamini ma mimilo, Magnesium, Passassum. E te fiafia i lou olaga. I le aotelega, e te manuia.
  • Amber. E i ai sau ituaiga ma mea taua faʻaleagaga, faʻamafanafanaina le fatu o le aiga ma o se punavai e le mafai ona taliaina o musumusuga mo au uo. Ioe, e iai sou lagona leaga. Ae a faapea, aua e te le iloa fesili mo meaalofa. Talitonu ia te aʻu, o tagata o le a avea ai ma se meaalofa o le a alu ese mai le faiā i le taimi pe fa sili atu. Taofi matamuli.
  • Manumalo maa, Malachite, Yasma, Agatha - E te pisi tele i latou lava-atinaʻe ma, masalo, i le faʻamaualuga. Ae paga lea, e maua ai le le fiafia, e ui lava o le lalolagi o totonu e matua atinaʻeina ma sili atu nai lo le manaʻomia le faʻaeteete. E te le tigaina lou lima ma taumafai e vaʻai solo, aʻoaʻo e faʻatautaia lagona, faʻamaluluina i latou.
  • Coale, uliuli pupula maa ma le afi i totonu. Masalo ua leai sau sili aso. Ae o le a e taulimaina le vevela o le fatu. Tausi lelei oe ma ou pele, aua le faʻamafanafana tagata ese e manaʻo e faʻamafanafana ma tausi, mafanafana, mafanafana, faʻamafanafana, faʻamafanafanaga e aunoa ma sina popolega.

Maa Zmeevik.

O le a le uiga o maa i miti a

Ua tusia e le tusi a le moemiti a Wortolo, e vaʻai i se maa i se miti o lona uiga o se faʻafitauli ogaoga ma faigata. Maa, lototele le auala, - o le a e sau i faigata i lau galuega. Afai ua pa'ū le maʻa i luga o le alavai pe i luga o le auala tele, ma e te alu i luga o felauaiga, e tatau ona e matua maua le saogalemu o lau pisinisi. O le faafitauli atonu e faigata ona faalavelaveina.

Quarry, Mae, o le ata, e manaia tele o lau aulelei, ae tuputupu ae mata. E mafai ona faigofie ona faitau i lou lava malosi.

Togi maa - osofaʻiga. Togi maa i tagata ma manu - e tatau ona e aʻoaʻo e taulimaina ma lou ita ma uiga. Togi sina tamaʻi povi - faʻasolosolo i tautalaga e te talitonu iai, ia i ai le mea saʻo. Telegese. Afai e fai ni mea lelei ma mea lelei, e le o se mafuaaga talafeagai e faʻamalulu ai i latou e maua ai se vevela mai ia te oe.

O faaputuga maa - o le anufe ma le le mafaufau o isi, o le faaleaogaina o lau taunuuga.

O le ata o le miti o Freud's Bread e faʻamatala ai le maa e pei o se faʻailoga o le maalili, le taua, e uiga i le mataga. Mo le tamaloa, o le maʻa i se miti i luga o ftud o lona uiga o mea leaga tele - o se tamaloa e viia atoa lona manumalo ma tomai. E le o iai nei lona taua. Atonu e manaʻomia tele le faʻalauiloaina o le tele o le naunau ma le manaʻo ia le faʻatulagaga o gaioiga o faiga o feusuaʻiga, ae faʻapea foi ile paʻaga.

O le ata o le miti a Miller o se maa e pei o se faʻailoga o se auala faigata ma se maualuga maualuga o le toilalo

O nisi miti faʻamatala se mea e tupu i se mea e tautevateva i se miti e uiga i le maʻa, pei o se oti faavavau. O le le saʻo lenei faʻamatalaga. I se miti, e mafai ona e lolofi atu ma oso mai i le maualuga o le papa, ae o le ola ma le maua ai se tino e tasi.

Faaiuga

Vaai i le maa i se miti - e masani lava ona avea ma faʻailoga o le lamatia, o se lapataʻiga o le taunuuga. O ai ua lapataia - o ia ua faaauupegaina. Taumafai e aua neʻi goto maa, ma ala i faʻafitauli ma maua le auala sili ona lelei.

Faitau atili