O a miti o le leech i le miti freud, miller, Tsvetkov

Anonim

Leech o se tasi o sui o tagata o anufe, e mafai ona faʻamalolo se tagata mai le tele o faʻamaʻi. Oka ni miti o tuli, aʻoaʻo i le lauiloa miti tusi.

Faatauaina lautele

O le falemaʻi lea e manatu e ese i le tau ma le tele o faʻamaʻi. Ae afai e maua mai ia tatou miti, e i ai se tulaga ese ese mai iinei. Tele miti o loʻo iai lenei toto toto ma se ituaiga o le malaia, o loo taumafai e miti o se miti mo le tele o penefiti ma avanoa.

Mo le tamaloa, o le leech leech i le moni mafai ona atagia ai le aano o se fafine latalata i se miti. O lenei tamaʻitaʻi e foliga mai e te le toʻa ma le talitonuina i ona manaʻoga. E te faia se faaiuga e aveese lenei tagata, ae le iloa pe o le a le mea sili ona faigata. O le faʻafitauli o loʻo i ai i se mafutaga mafana e talafeagai lelei mo oe, ae e manaʻomia tele mo lou alofa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fafine matauina toto i totonu o le faletupe - defrotese se numera tele o tamaiti pe le lelei. O lenei misiona e faʻaopopoina ai oe, o le puʻeina o malosiaga ma o lona uiga. Mo nisi manaʻomia o fesoasoani ma le lagolago - o se isi mafuaʻaga lea e afaina ai lou paie, talanoa e uiga i se ogaoga faʻasoa ma leai se aoga. Ia feeseeseai i totonu o tagata e faʻalogo ia i latou e manaʻomia moni lagolago.

Leela o faletupe

Miti o lenei maseʻeseina faia i luga o le tala o le feuiaiga ma lau faamaoniga - o le mea moni o le a le o le mea e te fiafia iai. Tolopoina le taimi o le sainia o pepa i le mautinoa atoatoa o le a e le avea ma autu ma le tagata nofo aitalafu ae le o le Credit Court.

O se manuia e aofia ai e vaʻai i le tele o anufe o le a taʻe le toto, - o se faʻailoga o le fusi o loʻo siomia ai o ia o loʻo faʻamoemoe o loʻo taumafai e saeia le latou keke o keke i auala uma. O nei lagolago e faigofie ona iloa, o le a latou momoe ma faʻailoga, le mautonu ma le le fiafia tele i ai. Aua le faʻavaveina e aveese mea uma, o nisi taimi o soʻo se fesoʻotaʻiga e aoga foi pe a e iloa tonu le auala e taʻitaʻi ma pulea ai.

O le a le isi mea e faamoemoeina mai cheeches

  • Vaai i luga o vae - o se tasi taumafai e faatosinaina lau filifiliga o se isi auala o le olaga;
  • Toso se fafine i se maʻitaga fiafia;
  • puʻe i se miti - taumafai e pulea i latou e lavea lou masalosalo;
  • Ona latou matamata i lea i le vaifika - o lou malosi i le tulaga o le a le aoga;
  • Mafiafia i le taimi o le aau - faatusa o le amataga o suʻega o le a sili ai ona e feagai ma;
  • faʻatau atu i le fale talavai - e faʻamoemoega ma le soifua maloloina faʻafitauli;
  • vaʻai i le uo teine ​​- i le matapeʻapeʻa ma togafiti o le tasi e te manatu o se tagata vavalalata;
  • Ina ia mafuta ma oe i totonu o se ipu tioata, ua pulea tele lau lava fanau o loo iai se taimi umi e vili mai le matua faamoega;
  • Na latou auai i se tasi mai le pele - na latou faaalia le amio ma faamalosia le aiga e faalogologo ia te oe.

Telefoni leech

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le faʻauigaina o lenei vavalo e matua ese lava mai le isi. O le 'au i lenei mataupu e fesoʻotaʻi ma tamaiti. Na faʻafiafiaina le teine ​​o toega i totonu o le maota masani - O lona manaʻo lilo lea e faʻamau ai se tamaititi mai lona paaga faʻafeusuaiga. E matua le taua lava le miti pe o a latou mafutaga o le a faʻamaumau i le faʻaipoipoga o le a tumau le alofagia o se isi fafine. E manao e fanau mai i fanau ola maloloina mai lenei fale.

O le taofiofi i lima o lenei sui o le Fana - Ia saili atili i ai i se taimi lata mai o le ae avea ma matua. Mo se tamaloa, o se faailoga e mafai ona latalata i lona olaga atoa. Afai o le mea lea na e maua ai se olaga saoloto ma le le masani ai, ona faʻasa ai lea o le faʻatulagaina o le tausiga o aiga. O lau feusuaiga tau feusuaiga ma ausia o le a alu i le taimi ua tuanai.

O tata le kimau i se moli ma le vai ma taimi uma e matau ai - faʻailoa mai ia te aʻu le tamaititi, e le o gauai atu i le toalua. O lenei mea sese sese o mea e faʻamuamua i le aiga e mafai ona aʻafia tele ai lou olaga feusuaʻi ma lau tane. Naʻo ia o le a na o le a ia sailia fesoʻotaʻiga faʻalelei i le itu.

O le tamaloa taumafai e maua le le mautonu toto o loʻo faʻataʻamilomilo - i le mea moni i le miti o fesoʻotaʻiga ma se teine ​​e leʻi oʻo atu i le matua tele. O lenei lagona e mafai ona faʻaalia lava ia i le mumusu e i ai se tumau feusuaiga tumau o ou tausaga.

O ia tuatusi ma le soona fai feusuaʻiga o le a afaina ai le psyche, lagona ma le soifua maloloina tulaga atoa. O le a mafai ona 'alo ese mai ai, pe a e maua se soa laitiiti i se mea, po o la e vaai loloto i ona foliga, foliga, o le a uiga tele i le moega. O le a ia suia mo oe e sui manatu.

Miller Decese

O le leela e faia ai fili poʻo latou e manaʻo e iloa oe i lenei olaga. Na latou vaaia le tele o nai tagata o loʻo nofo ai i luga o lou tino, "o se mafuaaga matuia e mafaufau ai, ma pe o i ai se tasi i le siʻomia o tagata na faʻaseseina e lou tua.

O sea tulaga o mataupu e ono popole ai uma pisinisi ma tagata fai maitau, ulugalii, vaega o uo. E i ai o latou o le ai ai i se tasi e nofo le ala e ala i le faʻatau atu o mea taugata, lavalava, meafaigaluega, mea totino. E mafai ona vave ona e ave i le mama vai o nei faʻapitoa, liliu atili ona gauai atu i a latou taimi tumau ma mafuaʻaga o tupe maua.

Faʻaaoga anufe o anufe, mafua ai se tino mo se tasi, - faʻamoemoega se leaga i se tasi mai le e pele. O le faʻailoga lea o le sui o le sui o se isi vailaʻau o le a manaʻomia vave.

Leela i lima

Evgeny Tsvetkov

O nei faʻaipoipo faʻatuatuaga i se miti - o se faʻailoga manino o le miti o iai tagata i lona olaga na te faʻaalu i lona taunuʻuga ma le faʻaaogaina ia latou lava mea fiafia. Mo nisi, e mafai ona latou faʻailoa le maaaʻoina, lea e le mafai ona taulimaina lo latou lotovaivai e faʻataʻitaʻi ia te oe ma taumafai e muamua atu.

O nei tagata e le mafai ona ola lelei pe a latou le tuua o latou manatu leaga i lau isi ausia. Na latou alalaga uma lau laʻasaga, taumafai e faʻalavelave i lou malosi ma le taimi.

Yuri windo

O nei oa toto toto o se mea faigata i se vaitaimi faigata e fesoʻotaʻi ma galuega tauofoga, matematika, le maua ai le malosi ma le malosi. I le vaitau lenei, e faigofie ai lava le atuatuvale i, Le fia maua o le fiamo i totonu atoa. O le tulaga o le popole, e le masani ai oe, ma e foliga mai e le alu i soo se mea i le pa o se tele o le dynamic megacpolis.

Ae o loʻo tuu i luga ni itu eseese e le fiafia ma faʻalavelave i ai, o le ae lagona le saʻolotoga ma le aveeseina o lau oe lava faʻamaoni. Iloilo mafuaaga mo mea e fai ai ou tagata e nonofo ai ma le poto e maua ma maua le malosi mo manumalo fou.

Faitau atili