O a miti o le sami i se miti e miti o Vangi, Miller ma Freud.

Anonim

Atonu ua e faʻalavelaveina oe i tafaoga, Alid White poʻo le alofa e fiafia i ai laufanua o sami i le olaga moni, i soo se mea - na e miti i le sami. O le a la le miti a le sami i se miti? Tatou taumafai e faʻatasi!

E masani lava o miti a le sami o le mama o manatu o le aina, i se tupe aoga tautupe, ae leai se Miti e le mafai ona faʻalautele atu e le mafai ona faʻaalia. O le a ou manatua pea auiliiliga, tusa lava pe o le a le faigata, ae o le galuega tele o loo i le faamatalaga ia na o ia i le miti lava ia.

Palma i le sami

Faʻauiga o le vaʻai i ni auvae eseese - aau i le sami, faʻamemelo i le vaaiga, vaʻai le afa

Taumafai e mafaufau i se ata ola o se miti - O le a le mea na faʻaalia ai le Prenomenson i ou luma, o le a le mea na tupu ia te oe, na e fiafia i le faʻagasologa? E tatau ona e gagau faʻatasi lau paso o lau moe, ma le matou tulaga, ma le a mafai ona e tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga talafeagai mo faʻamatalaga ile fale. Matou te fautua atu ia e mauaina i lalo:

  • Malamalama i lana miti o se seene, filemu laufanua. O le miti ma se mea faʻapena mo le tele o le miti o tusi e mautinoa lava o le faʻatinoina o le olaga moni - e tatau ona e ola i aso filemu ma aua neʻi e popole i se mea paʻepaʻe o le a paʻepaʻe.
  • E te aau i se sami toʻa e aunoa ma galu, e leai se mea e afaina ai lou faʻagasologa. I le olaga moni, e te le faʻalavelave i osofaʻiga ma na o le le masani ai, pe mafai foi ona e mauaina se auala e tau ai le leaga o nei tagata.
  • Alu tulivae-saoloto pe sili atu i le sami. E tatau ona e toe amata mai le olaga, ma se ie mama. Mo tagata taʻitoʻatasi, o se faʻaupuga e fesuisuiai mai ia i tatou lava, leiloa le mamafa poʻo le teteʻa ma le afa lona lua? Filifili tagata uma mo ia.
  • Matamata Crystal manino Sea. Na iu lava ina filifili le mea e te manao e fai. E tatau ona e tuu uma manatu, saili lou siosiomaga i le isi itu, o lenei metamephphisis o le a sili atu lou lelei.
  • Ae paga lea, na e miti mafiafia ma palapala sami. O le vaʻai i lana miti matagofie o le palapala o lona uiga o le amata i lona olaga o se ata uliuli. O nei mea uma o le a o faatasi ma le popolega faifai pea, ae le popole, aua e tusa ai ma fuainumera, o le Black Stripe e masani ona puupuu nai lo le paepae.
  • Sa tatau ona e inu vai palapala i lau oe lava talosaga pe i le fautuaga a se tasi. O le moe lē lelei, o le faʻamaʻi faʻamaʻi ma kilis, e manaʻomia le faimai o se fomaʻi ma se fomaʻi ma faia se maʻi, e leai se mea o le a leaga ai.
  • Pa'ū i se miti palapala vai. E tatau ona e faia se mea sese tele, le atoatoa, o le a e maasiasi ai.
  • Lolo i se miti, magoto i lou lava fale. E tatau ona e feagai ma faʻafitauli, o le aʻafiaga i lou olaga ua faʻamoemoe atoatoa i le fua o le faʻalavelave i se miti. E ui i lea, pe a faaleaogaina le vai mai le fale i le itula lava e tasi, o le a mafai ona e mauaina se auala e foia ai faʻafitauli uma e aunoa ma le faʻaleagaina o lau taua.
  • Mama vai i ou mata ua liliu i le palapala leaga. Oe manaʻomia le toe faitauina lou olaga, faʻatulaga mea faʻamuamua. I se taimi lata mai, e te ono fetaiaʻi ma faafitauli i ou ala o le a le faʻatagaina oe e alu i luga, ae e aoga le teuina o se faʻanaunauga ma le toʻa.
  • O le isi faʻatoafuga na tupu, o se faʻaiuga o le suavai na tupu i se mama. O le miti e matua faʻafeagai i luga o loʻo faamatalaina, o le a le o toe aoga le olaga, o le miti o le faʻalauiloaina ma le iloa o ana lava gaioiga, lea e mafai ai ona e auiliiliina lou olaga.
  • Sa e matamata i lau vaʻai i le sami le maluelue. O le miti e puipuia ai oe ma se tulaga faigata e tatau ona e faʻataʻitaʻia ai ou tomai ma avanoa, filifili ni mea moni ma moni le "soona manatu e uiga i le siʻosiʻomaga.
  • Gaves Rock Asshore, inosia mea moni uma i latou ala. Malamalama i le savaliga o galu fasiotia o le vavalo lea o se misa ma le aiga, e tatau ona e saga ma le aiga ma e aunoa ma se.
  • Vaʻai le faʻafefea ona faʻafefiloi vai i maa uma ma atigi. O le miti i le lata i le lumanaʻi o le a oʻo i le tulaga o le a faʻamatuʻu ai o ia, susulu atu, ma le taʻutaʻua atoa o le a sapalaiina i le pito.
  • Na vave ona faʻafilemu le sami ma le toʻafilemu ma le toʻafilemu i le feʻe ma le saua. Miti faʻauiga poloketi a Greens mo le ola moni. Mautinoa - mea na tutupu i lou olaga moni o le a suia i le vai ua leaga mo le aau.
  • Vaʻai oe lava mai le opeopea i le sami. E tatau ona e fesoasoani i lau uo poʻo se uo teine ​​ia malamalama i la oe, ma naʻo lou lava ola mea uma o le a pa'ū, o le a e faʻatagaina ni faʻamuamua ma ola saʻo.
  • Spit i lau miti paʻepaʻe atoa oneone e aunoa ma le mama? I le olaga, o le a e faʻataʻitaʻia le toafilemu, faʻapea foʻi ma le avanoa sili e faʻatuina ni mafutaga ma pele ia latou.
  • Oneone mauga o soo se lanu. I le taimi lata mai o loʻo e faʻatali mo se le fiafia o le le fiafia, e tatau ona e talanoa i uo ma e pele ia te oe e uiga i le faanatinati oe. Miti Faʻaiʻuga Faʻatatau, Faʻatupuina o se miti o mea uma e le tutusa o ia lava o le a liliu mai i se olaga i aso taʻitasi, ona o lenei, tausinio i faʻataʻitaʻiga a le aiga.
  • Na e vaai i le pito i lalo o le sami. Afai o lea, o lona uiga, o le pito i lalo o le sami sa foliga lelei na vaaia sa i le mafiafia o le vai, ma e tusa o le miti ua matua faamalieina i lona ola, Ma i le lumanaʻi, ona o se miti o lena mea, o mea na tutupu i se mea alofa e tupu, e masani ona faʻatulaga i tulaga fou.
  • Na e moe ma le sami oneone. O loʻo matou faʻatali mo le popole ma le atuatuvale, masani o se miti o loʻo vaʻaia o loʻo vaʻaia faʻamaʻi, lima ma le eseese o mafaufauga.
  • Mago le sami. O le faʻaaliga e le o aumaia se mea lelei, o le miti o le toe faʻasalaina i le le aoga o le poloketi, i le tele o tulaga e mafai ai ona suia le faʻaititia o le tulaga, misa pe e oo lava i le tetea o se ulugalii faaipoipo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lanumoana sami

Faʻauiga o le moe i le taʻutaʻua o tagata ma miti - wang, miller ma simmlend freud faʻamatala le miti

  • E le miti a miller. O le psychologist tagi le sami - O se ata lea o miti le aoga. Ae afai o le olaga moni, ala i luga, e te malamalama e te fiafia i lou olaga, ona le tatau lea ona ou faauigaina.
  • Vaʻai i le sami o le sami i freud. Sigmund Freud o loo i le aʻa, ma e tusa ma lana moe, o le sami faʻatusa o le leai o se feusuaʻiga faʻafesoʻotaʻi, faʻapea foi ma le monograph o feusuaiga.
  • E faʻafefea ona moe le VANga. Produlia mautinoa - o le sami o le sami le laki i le polofesa ma mataupu faaletulafono.

Vaiaso lanumoana

Faitau atili