O a miti o le lapiti mo Miller's Dream, Vingi, Fread

Anonim

E liliu pe afai o le lapiti e mafai ona maua le avanoa e faʻateleina ai i le tele e mafai ai ma sili atu, ona uma lea o le iʻuga o le ivasefulu tausaga, o latou fuainumera e ono tutusa ma le numera o le sikuea mita. Oka ni miti a le lapiti, o le a matou mauaina i miti tusi.

O le lapiti e le gata taua

Tele ituaiga o lapiti faatusa, ae o lona uiga sili ona taua o le aoga. I le fafine lapiti, o le vaeluaina o le au, e mafai ona ia pikiina ni lipine e lua i le taimi e tasi, e masani mai i tane ma taimi eseese. E masani ona faʻailogaina i latou i le tuʻinanau, sikolasipi, aoga faʻauopao fesoʻotaʻiga, ae le fusia e ni tiute. O lenei faʻailoga e masani ona fesoʻotaʻi ma aofaiga i le afaina ai o le lelei.

I le faʻa-Kerisiano, o le Hare ua matuaʻi iai le toʻatele o fanau. O le lapiti i le vae o le taupou o Maria o se manumalo na te faatusa i luga o leuno. Ma o agavaʻa a le 'oa o amio i le talitonu i Orthodoy ma ia Keriso. O le Eseta Hare o se faatusa lea o le finau, faʻafouina le olaga ma le toe tu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I se faʻauiga lelei, o le le fiafia o le muamua o le manuia, o se avanoa fiafia, o se avanoa e faigofie ai ona e misia. Mo paga o aiga o se faamaoniga o le alofa, tulaga taua o aiga. O le lapiti i le faitotoa o lana mama o se faatusa o le mataala ma le tuputupu ae. O le paʻepaʻe Bussny mo se fafine valoia se paluga, o le poto i aso uma e siomia ai le fefe, ata, tumau, ma le loto gatasi.

Lapiti i luga o le mutia

O le teine ​​o lenei manu e mafai ona lapataʻia e uiga i tulaga mataʻutia ma le le fuafuaina mo ia. Ina ua uma mea uma, i le natura, o le tagata ua sapasapaia e mafai ona faafesagai ai le lapiti o le oti, i le oti.

Mo le lua here, o le a le mafai ona e mauaina se tasi

Alu ia te oe Herere - pito i lalo o le agalelei mea na tutupu i le olaga. Paʻepaʻe pe lanu paʻepaʻe e faʻamalosia ai le faʻataunuʻuina o manaʻoga sili ona pele, faʻaipoipoga ma le olaga faʻamalieina.

O lapiti ua tamoʻe ese mai ia te oe le faʻailo i le le fiafia o sini poʻo le fiafia i mafutaga ma tagata fiafia. E te le talisapaia le vaʻai a tagata i le itu a tagata, ae e mafai ona vave ona latou faʻamutaina. Tuuatoatasi o se tasi o le faʻamoemoe mo se tagata faʻamaualuga ma le faasau. E manaʻomia le iloa o le mea e te manaʻo ai mai le olaga, o le a le mea o loʻo e taumafai mo le mea e te fiafia ai. O le a fesoasoani lea ia te oe e te filifilia se soa faʻamaoni i le olaga, e foliga mai e avea tagata maʻuno, e vaʻai, ma o le a lelei.

Matamata i le manu moe - e le o le sili ona manaia faailoga. Mai lenei mea e mafai ona e mafaufauina ai se misa ma fefinaai soosooloto faatasi ma le toalua. O le feteenaiga e ono fesoʻotaʻi ma ni uiga uiga ese, pe leai, o lona le i ai. Masalo ona o le galuega i le galuega na e amata tuʻuina atu sina taimi i lou afa lona lua, ma o le a ia taumafai e faʻailoa atu lou le fiafia ia te oe. O le a faʻalauteleina le tulaga o le a fesoasoani i malologa pupuʻu-vaitau, faʻaalu se mea i atunuʻu o le taʻavale.

Aua le sailia se mea na te fiafia ai i le bor - nofo i luga o le pito

O aliʻi o le amoina o le oso aʻe o le paʻepaʻe, paʻepaʻe pe lua lanu e sili ona fananau i folafolaga o le uli o le uelefea. E le i silafia o fea e mafai ona sau ai le polofiti, ae o le a fesoasoani i se vaega maualuga o lau auai: O se auupega ma le saoasaoa o filifiliga-fai-gaioiga. Faafetai i nei uiga, o le a e mafai ona mauaina se tulaga maualuga i sosaiete ma sii lau aulotu i ni uo ma uo.

O le uliuli panty lapatai e te ono lamatia ai le le tumau. E ono afaina ai tagata uma o mafutaga ma pisinisi fesoʻotaʻiga. E le tatau ona faia ni feuiaiga tau tautupe i lenei vaitau, aua le faʻatinoina ni feuiaiga tetele ma e le sainia maliega fesoʻotaʻi ma aitalafu a le umi o taimi umi. Taumafai e naʻo le ola, fuafuaina o galuega o loʻo i ai nei ma fofoa mea tutupu i aso uma. E tatau i le aiga ona taofiofi ai ma faapalepale ma pele ia i latou ina ia le mafua ai feteenaiga ma le misa.

Black lapiti

Rout lapiti i se miti e sau i tagata talavou e fiafia o ai o le a fetaui ma le fiafia ma le fiafiaga. O fea oe, E i ai pea le fiafia i taimi uma, aso malolo, faaosoosoga ma le fiafia. Ina ia aua neʻi e salamo i le iʻuga o mea sese, e sili atu le leiloa o lou ulu. O le a faigata ona faʻaola le tauleleia ma toe faʻafoʻi le pule tuusaunoa.

O le vao i totonu o le sela o se faʻailoga faʻamaoni o oa ma tupe.

Lapiti i totonu o le pa

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le faʻaaliga e fesoʻotaʻi ma le lapiti e faʻamatala mo le miti o se faʻaaliga o lona lotoleaga, masalosalo i le pele. O nei ia lagona mai lautele le le mautonu ia i latou lava, o latou tagata agavaʻa agavaʻa ma agavaʻa e faʻafiafiaina ai le paga. O le faʻaleagaina o le mafutaga e mafai ma le atoa o le le maua o le faʻatuatuaina i le toʻalua. E tatau ona e tautala, saili uma taimi oe na matua tele ma lamatia. E sili atu nai lo le faanatinati i togavao, tapuni faafitauli.

Vanga.

Ile faʻaaogaina sili taua i le lanu o le rodent, valoia uma tulaga lelei ma le lelei tulaga ma le maʻi. O lea, na faailogaina le law lapbit i le alofa, agamalu, faʻamaoni ma le talitonuina o ulugalii. O le mama o latou manatu ma autia o le a faʻasolo atu i a latou fanau, ua faʻamaloloina le lelei ma le malamalama i le lalolagi. Mo tagata tuulafoaiina, o se fiafia lea e fetaui ma le afa lona lua ma fatu se aiga malosi.

O le manu uliuli i se miti - o se faʻailoga leaga. Atonu e mafai ona iai le faʻamalologa o le soifua maloloina, ma faʻailoaina o le mea faigata, o le faʻataotoina o amioga mama, le faʻaleagaina o le tagata.

O nei meaola o le po, o loo faatusa ai le masina, ma o lona uiga, o le maliu ma le toe tu. O le mea lea, ia savali uliuli se iʻa i lima i tafatafa o lima.

Miller Decese

Faʻauiga lelei faʻauiga o loʻo fuafuaina se moli moli. Le miti olaga i le aʻa e mafai ona suia i le vaʻai o lenei manu i se miti. Mo alii o loʻo fauina i pisinisi, o se faʻailoga lea o lona maoaʻe tuputupu ae. O le maualuga atu o le vao oso aʻe i ou tafatafa, o le televave atu o lau tupe o tupe o le a faʻateleina. O se fafine o loʻo siʻosiʻomia lona manaʻo e vavalo le tele-ala. O le fanau o le a maloloina ma fiafia.

Yuri windo

O le Soure Rabbbit Reprerter Aufaigaluega ma uiga patino o se miti, o uiga ese o lona amio: o se fefega, sili atu le mafaufau ma masalosalo. Ia faʻatagaina se mea lelei, e manaʻomia le tatalaina ma talitonuina lenei lalolagi. Ma alu i le miti faapelepele, e tatau ona e mafai ona mafai ona lamatia ma sili atu ona atamamai i mataupu a le faanatinati.

O le manu e tamoe ese i le miti e le o folafola atu le ata iris. Ae, o lona uiga le misia o avanoa, le maua o le taimi ma le malosi. O le a e le mafai ona ausia le sini i le isi vaʻaiga.

Evgeny Tsvetkov

O le le lelei o faʻailoga e faʻaalia ai se miti moe, vaʻai i le vao. Na ia unaʻia ma agai i tulaga lamatia, popolega ma aafiaga. E i ai le lapiti o manu - o le muamua o le atinaʻe o faʻamaʻi poʻo le faʻateleina o faʻamaʻi o le maʻi.

Faitau atili