O a miti e mo Miller miti, Nostradamus.

Anonim

Aisea Le Orio Selle? E tatau ona fefe miti i se mea ina ua maeʻa se faʻaaliga? Miti o le a vave faʻauiga o le a vave filifilia filifiliga mo le atinaʻeina o mea tutupu.

Faalauiloaina le moe o le moe

Nila - o le mataupu tatou te faʻaaogaina i aso taʻitasi o le olaga. Miti Faʻaiʻuga Faʻatalatalanoaga ma le le faʻamaoni i le miti na ia leaga. Nila o se faʻailoga - O le eto o le emomuta e le gata i le galue malosi, ae o faiga faataulaitu, conning. O nisi oi latou na lapataia i ni faafitauli le fuafuaina i taimi uma. Isi - e uiga i le lotoleaga o paaga.

Faʻafeagai Faʻauigaina Faʻatalanoaga, E tatau ona e manatua: I lalo o tulaga, na vaʻaia ai le 'alo: Na latou aumaia pe na foʻia i se isi pe leai foi, ma se fafine, ua leiloa pe leai foi, ma se fafine, ua le fiafia iai. suitulaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai na faʻatumuina le nila i le lanu uliuli, miti faʻauiga e valoia ai se malologa ma tagata vavalalata mai lea na e amata ona lafoai ese. Paʻepaʻe - atonu e le o vave manaʻomia le le onosaʻi ma le mafaufau. E tele faigata i luma, ae o le a liliu le manuia i ou foliga.

Vaʻai mumu - valaʻau i gaioiga, aua le faʻatuai, e tatau ona e faʻaleleia le fatu. O le lanu o le filo ua lanumoana - Sauni mo se malaga umi, e le mafai ona folafola sa faigofie, ae o le a ou maua le olioli.

O le tele o meaalofa e faʻamalosia ai le tele o le aufaʻi o le a le teine ​​teine ​​e saili i se miti: O se fonotaga ma le gau, fiafia aiga aiga. O tagata o le a le le fiafia foi - alofa ma le soifua lelei o le a nofo i totonu o latou fale.

Suʻi faʻamau - taufaamataʻu le malepelepe o le aiga. Vaaia i latou lava ma se nila i le tino - e vaeluaina ma se pele. O le nila fou i se miti na o i le lima - i le le mautonu o le faaaluina o le taumafaiga. O le iuga o le a le aoga.

Sa faʻamaonia ona ia - ua oʻo mai le faaputuga o agasala tuai. O nisi miti e vavalo i le Authold Crash po o manuʻa manuʻa. I luma o loʻo faʻatali mo se lamatiaga tele - o le folafolaga na moe. Tele faʻamatalaga auiliili e mafai ona ofoina atu ni miti lauiloa.

Nila

Miti Miller

  • Sini i se miti - Faanatinati o loʻo faʻatali i le pito o le tagata. E mafai e lou fatu ona gagau, mario le tusi o le a vavalo le tino moni.
  • Vaaia le nila ma le filo. O le miti o le Harbinger o le mea moni o le tausiga o le a latalata mai o le a ave uma lou taimi atoa, ae le o se minute mo le malologa.
  • Leiloa o ia - o le a mafai ona e popole.
  • Na maua se nila - o le a avea ma pule aloaia mai uo.
  • Malepe - o se miti taufaafefe le mativa ma le tuuatoatasi.

Tamai velezov Sonnik

Faʻauiga o le moe, lea na luluina e le E manaʻomia le luo, faaluaina. E vaʻai ia te ia - i le lamatiaga, faʻatasi ai ma uo, paga. Faʻatau - O se ofo, o se meaalofa, fai oe ma le faʻatiga.

Na agalelei o ia - i le soifua maloloina ma le ola lelei. Na ou vaai i se tagata mamai - i le toe faaleleia. Saili nila - faaalu taimi i le le aoga. Pe a fai sifi - faatali mo faalavelave.

Tusi a le Miti

Lapataʻia e uiga i le lamatiaga, o le a mafai ona aloese mai togafiti i togafiti ma le agavaʻa e vaʻaia ai auaunaga i le lumanaʻi. O lenei miti tusi na folafola atu se faalataina o se alofa itiiti pe a fai o oe na o ni mea na totoe i le faaputuga moe.

E vaʻai pe faʻafefea ona foloina le nila o le faʻamataʻu o le fatu fatu. Mafai artarction. Sa faataapeapeina i latou - aumai se solitulafono i e pele. Faataʻitaʻiga se tasi i se miti - aumaia le olioli i isi.

Miti faʻauiga o le Stewart Robinson

O lenei miti tusi o loʻo i luga o le tau aoga i le mea e faʻaaoga ai le masini faʻaaoga. I le avea ai o se mataupu o le olaga, o le ausiaina o le penefiti, poʻo se vaega o ituaiga uma o faiga faataulaitu o faiga faataulaitu. Afai na e miti i se nila na pa'ū i se faaputuga ie, e leʻi mafaufauina ni mea e le mafai ai ona faigata le auala e ausia ai le sini.

Le vaʻai i se tagata na te faʻataʻapeina i luga o le nila i luga o le auala, o ai na taumafai e aoina i latou - o se lapataiga e uiga i paaga o lo o taumafai e "tautau i luga". E tatau ona sili atu ma le maelega i le galuega ae le o tausia uo.

Nila i luga o le laulau

Miti nostradamama

  • Vaʻai le toto i luga o le nila - lapataʻi atu e ta ai le pito i tua mai aiga.
  • O le numera numera ma le filo umi - i le pulega i le atunuʻu o loʻo tupu ai le fitafita fitafita. O le a umi se laupapa o Tirana, ae faʻafetai tele, Na te maua le faʻaaloalo a tagata.
  • E tusa ai ma le faʻamoemoeina o le moe, na faʻataʻapeʻapeina ni nila i ni aofaiga tetele - conpicles, faitatala, o le a le lelei o le mea o le a avea ma mea lelei mo tagata.
  • Afai o le miti o se monster ma nila e pipii i fafo o fulufulu - o se tagata fou e foliga mai i tagata. E le mafai ona iloaese ai mai tupeta mai tufugaga. E le faigofie le tetee i ai.
  • Yoga, o le na piki i luga ni 'ie, - o le natiaina o le Mesia, o ai na malilie ma le faʻamalosi lona malilie i le seleselega o le faʻaolataga o tagata uma.
  • Maua se nila mai le gutu o le fatu - Auina atu i se mea e tupu ai le saienisi pe a fou le mauaina.
  • Afai e pa'ū le au nila mai le lagi i le fogafale o timuga, o le paneta o loʻo faʻatali mo le isi faʻalavelave ma faʻalavelave faʻalenatura.

Miti Maya.

Na faʻapea sa faʻapipiʻiina oe i totonu o le mata mata mata mata poʻo se tasi na faia se isi mea, - i le lumanaʻi o le a maua se fonotaga.

Miti o se mea e taʻe ai-i le taufaʻamataʻu ina ia mamai. E taua tele le mafaufau i lo latou soifua maloloina vave.

Aluga mo nila

Fale o le Fale

Vaʻai oe lava i le matafaioi a Taiala - Lapatai i le Faʻasalalauga o se pele. O le nila sa i ai ma se manoa umi - e tatau ona e faia ni mea a isi tagata e ola ai na o oe. Saili mo ia - o le ae popole i ai. O lenei mataupu ua avea ma faʻafitauli masani - i uo faʻamaoni fou. Gagau le nila - i le mativa ma le tuuatoatasi.

Miti Khasse

A faapea ona latou iloa ai, ona latou maua ai lea o se avanoa o se nila, "o le a e tolauapi i ai se finauga. I le lagi, na latou vaaia ai o ia i foliga o se meaalofa - o se faailo o le vavaeeseina o le vavaeeseina ma le isi.

Miti o fugalaau

Faʻauiga o se miti o se faʻafitauli o le tele o faʻafitauli.

Miti SMIrnova

I le togafiti o le moe e te alu ai - e vave ona e alofa. O le faafeagai uiga o se lamatiaga, emanu e ala mai ona o oe e te taumafai e "PICICK". Vaʻai le tele o nila - aua le ave latalata i le fatu.

Faitau atili