O a miti mumu lauulu i se miti e miti a le vanga, miller ma freud.

Anonim

Vaʻai lauulu mumu i se miti manaia tele. Manaia, pe a o le miti lauulu na o ia i se miti ua valiina i le mumu. Ae o loʻo matou faʻalauiloaina loʻu mumu poʻo seisi tagata - E le o le sili ona lelei, o lea ia saunia mo mea uma, e faʻalagolago uma lava i auiliiliga. O le a la le mea e fanaina e le lauulu mumu, vaai i le miti tusi.

Tamaitai Talavou

Miti faʻauigaina: mumu lauulu - faʻamatala o se miti e le au vaʻalele

O auiliiliga o nei Greese mafai ona suia mea uma. O le moe e mafai ona faaipoipo i le alofa, faalataina, uo, tupe maua pe tafaoga. Lenei, e sili atu le taua le manatua o auiliiliga.

Matou te ofoina atu le tagata faitau e tunei i le auala manaʻomia ma tuʻuina atu se ata ola o le moe. O le a le mea e laki ai? Matamata mai le faʻauiga o lau vaʻai saʻo mai mea nei ma saili poʻo le a se mea manaia na saunia e manaia.

  • Ua suia le lauulu lauulu (i lau talosaga pe na o ia lava) mai soo se tasi i le Redhead. O le miti o loʻo faʻamoemoe tele ni suiga e mafai ona aumaia le tagata faitau i le taimi o loʻo faʻatalitali ma toso i le pito i lalo. O le mea taua e le o le misia o oe i lenei vaitau, aua neʻi galo i sini moni.
  • I ai i se miti susulu moli mumu curls. I le olaga e tatau ona e iai i le matafaioi a coqupets, Sight ma alii, saili lo latou tulaga. A o e fiafia i lau meaalofa faʻaʻoleʻole, lea o le a tatalaina pe a uma ona moe, ua uma ona e foia oe. I le tele o taimi, o le miti ma se mea faapea o se vaega tutusa manatu o se vave faaipoipoga, feiloai ma se miti a le tamaloa.
  • O le fale mumu na asia oe i le lapisi. O se meaʻai miti i lou olaga, o le a e mauaina fesoʻotaʻiga aoga, e faamasani i tagata lelei, e sau i le avea ma tagata taʻutaʻua o le feteʻenaʻiga ma aiga na le mafai ona galue.
  • O le ulu o Redhead i se miti. Faatusa o se miti luck e puipuia ai o ia. E le tatau ona e tuʻuina atu ia te oe o se mea valea, e aafia i le fiafia ma le lesitala i le faʻatinoina o galuega le iloa.
  • O loʻo e fuafuaina lau lava lanu mumu. O le miti e faʻatusaina ai le le mautonu, o talaʻiga, o tala a le tagata lava ia o le tele o le miti. Ona o nei uiga o nei mea, pe a uma se miti ma le mea e mafai ai ona oʻo i luma, o le a le faʻatagaina o ia e alu mo se taimi umi.
  • Na e maua se solofanua o se mumu-moli paolo. I se taimi masani, e tatau ona faafesagai pe a le mafai ona ou solia faafitauli ona o matou lava faanaunauga, i lenei tulaga e le mafai ona faalagolago i ai le fesoasoani a uo ma e pele.
  • Na e miti i teuteuga i ou mumu curls. E le mafai e le miti ona faʻauigaina le le faʻamaoni i le tele o miti, e ui i lea ua aoga le faʻamoemoe o ni mea le lelei, ia e ono manaʻomia le togafitia o mea uma matuia. E aoga foi ona talia pe tusa ai pe o ni faiga o meafaitino poʻo se mea moni, ina ua maeʻa faia ni faaiuga talafeagai.
  • Manaia le pepe-ulu pepe. O se miti lelei sili ona lelei o le faʻauiga lelei - i le olaga o loʻo e faʻatali mo le tele o faʻafitauli o le aiga, e mafai ona e faaipoipo, e mafai ona e faʻaipoipoina pe maua se tala lelei mai aiga.
  • O lauulu mumu e tupu i le tino atoa vagana ai vae. O sea miti e leaga tele i le tele o miti - e tatau ona e lagona le matuia tele o le le malamalama, Tele uo o le a liliu ese mai ia te oe.
  • O lauulu paʻepaʻe paʻepaʻe na o i luga o vae, ae le o le torso. I se taimi lata mai, o se tagata o le itu a le vaega o le a aliali mai i lou olaga moni, i luga o fautuaga poʻo ni mea faʻasino o se taimi o se fiafiaga o le a ola, o le a le mafai ona vavalo, e le mafai ona vavalo, e le mafai ona vavalo ai.
  • Mumu mumu ola mai le isu. O ia solofanua e valoia le miti o se malaga vave, fiailoa o le a fesoasoani i le tagata faitau e malamalama atili ai lava, toe fai oe ma sui o le ola, siitia oe lelei o le ola ai.
  • Loto i le lanu mumu mumu. Faʻaalia fuafuaga umi, manuia poloketi ma feuiaiga. E fautuaina le faʻaaogaina o le punaoa autu o tagata (taimi) pe a talafeagai, aemaise lava pe a maeʻa se miti ofoofogia.
  • Moli moli moli. O le faʻauigaina o se miti o loʻo faitauina - i se taimi lata mai, o miti o le ai ai i se mea mamalu, avea ma faʻaipoipoga, aʻoga aso fanau.
  • Alu i tua. O lauulu mumu i se tutusa faʻavae e faʻatusa mai ai le fiafia i le malaga, o le a maua e le tagata faitau le avanoa e faamasani ai i le lelei ma lelei tagata o le a tuua se loto lelei pe a manaʻo ai le miti.
  • Filifili au curls fou. I le olaga e te manaʻomia e faʻaeteete i le uliuli fasi - O mea uma o le a paʻu mai lima, e le mafai ona e amata galuega e gafa ma le faʻatali mo se taimi pe a maeʻa le miti.
  • O loka i lau faʻaaliga na amata ona paʻu vave. O le tele o miti tusi na te faʻatino lenei poloka mo le ola moni, o lea i le lumanaʻi o le a e feagai ai ma le faʻafitauli o tupe, meatotino, e tatau ona e galue i le tagata.
  • Fuafuaina o le lauulu mumu. Asiasiga lauulu o se lanu faapena e fuafua ai le miti o le leiloa i le olaga moni, le malamalama i ai ma tagata masani ma e le mafai ona le fiafia i ai - e le mafai ona faʻaaoga ia latou tulaga ua taofia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Susulu mumu lauulu

Faʻauiga o le moe e ala i le taʻutaʻua o tagata ma miti - Vanga, Miller, Freud, freud ma uo

  1. Bulgarian Vansen Projidian fai mai o le mumu lauulu o se faʻailoga o le taufaasese. I le olaga moni, e tatau ona e feiloai ma se tagata o le a suia ou manatu e uiga i le ola mo le lelei, pe faia oe. Ma le isi tagata e mafai ona amio pei o le malosi o vampires, e tatau ona e mautinoa e alu i tua o lou siʻosiʻole ma faailoa "sui tauva."
  2. Faauiupu o le moe i le uso. O le Dynacallogist Warns, mumu lauulu - i le taufaasese, faalauiloa ma le taufaasese o le afa lona lua.
  3. Sigmund freud. Freud Pics le aʻa ma taʻutino ai le lanu mumu i se miti o loʻo taʻua ai le tele o feusuaʻiga olaga, ma e leai se mea leaga i faʻamatalaga o Freuda e le aliali mai.
  4. Miti Miller. O le psychologist le mafai ona le mautonu e faʻaalia ai se miti ma se togafiti, ae i le tele o taimi, o le feʻe o le feoai o laki o laki,
  5. Miti o Ezopa. I lalo o le miti a Eoopa, manuia i taumafaiga uma, tupe maua aoga ma le alualu i luma o lou soifua manuia. Ae afai e te miti o le Redhead Cradids, e tatau ona e tausia le tele o tamaiti sili atu.

Fafine ma lauulu mumu

Faitau atili